Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patchowaniem
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
karol_pomarancza
instalowlaem juz kilka patchy min.: super patch i pc lite patch i za kazdym razem dzieje sie tak samo, mianowicie, przy wlanczaniu gry a dokaldnie samej juz rozgrywki gdy poajwia sie ekran ladujacy tuz przed spotkaniem to gra wychodzi mi do systemu, i niestety niewiem jak sobie z tym poradzic. Robie wszytko wedlug instrukcji i lipa. Prosze o pomoc smile.gif.
maciekmaj
mam ten sam problem,poniekad dowiedzialem sie ze moze chodzic o pilki z patcha
qazwsx
Jak mi sie niechce wlaczyc gra to ja wchodze do folderu z save od pesa ( moje dokumenty> Konami > Pro evo... > save ) wchodze do folderu z saveami i >wycinam< wszystkie savy oprocz tego z koncowka OF bo to jest plik odpowiedzialny za sklady. wklejam do folderu utworzonego gdzie chcecie te wyciete savey np. do backup. Uruchamiam gre wychodze i sprawdzam czy normalnie wszystko dziala. jak tak to wrzucam spowrotem te save wyciete z tego folderu backup czy gdzie to wkleiliscie i uruchamiam gre. powinno normalnie ruszyc wink.gif
Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Jednym slowem wywalacie z folderu save wszystkie sejwy procz OFa a potem je spowrotem wrzucacie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.