Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompilacja By Kostek
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
kostek
siemka. podczas wakacji ponagrywałem troche filmików z piłką i teraz skleiłem je w całość i dodałem takie tam duperele (efekty, napisy itp.) chcecie to zobaczcie i oceńcie =)

ps. filmik jest z wakacji więc troche czasu już minęło i zdążyłem się już nauczyć wielu innych i lepszych tricków wink.gif dlatego być może w tym tygodniu wypuszcze drugi już taki konkretniejszy (mam nadzieje;) ) żeby można było porównać wink.gif

A tutaj macie LINK-a

possdro

lucio
No młody tricki masz wytrenowane- pracuj nad gaszeniem bo ci kula z lekka odskakuje :] szkoda żenie pokazujesz jak strzelasz na bramke :] bo techników milion trzysta a huknąc to mało kto potrafi :]
lukasso
bądz tak miły i wrzucaj swoje kompilacje do tematu z golami pes5
zeby kazdy tak zakładał nowy temat to niezły bajzel by sie zrobił
kostek
yhy
Tomak
QUOTE(lukassoronaldo @ Jan 2 2006, 14:36:29)
bądz tak miły i wrzucaj swoje kompilacje do tematu z golami pes5
zeby kazdy tak zakładał nowy temat to niezły bajzel by sie zrobił
[right][snapback]47404[/snapback][/right]

Przecież ta kompilacja nie ma nic wspólnego z PESem biggrin.gif LOL ^^

Kostek niezły jesteś, ale znam lepszego dżordża od Ciebie, w dodatku z mojej mieściny tongue.gif Co nie zmienia faktu, że filmik mi się podobał ;]
Morte
No brawo takie triki cieszą oko. Z chęcią bym obejrzał jak grasz na meczu. Wkońcu jest różnica gdy przed tobą stoi przeciwnik niż czarowanie na pustym boisku tongue.gif
Rivaldinho
extra małolat wyczynia
pozdro kostek
lukasso
bez napinki
ale jestes cienki w te klocki(poki co),widzialem lepszych
byc moze dopiero probujesz kombinowac
3m sie kostek
i trenuj
tomek828
Całkiem niezle, brakuje ci jeszcze "troche" do Touzaniego ale nie jest tragicznie
trenuj a napewno bedziesz lepszy smile.gif

POZDRO
SOLIDUS
Całkiem ladny FILMIK w niektorych momentach nie do konca widac jak zaczynasz albo czy do konca czy cos wyszlo ale to tylko RAZ albo dwa chyba biggrin.gif a pozatym ŁADNIE (nie chca sie chwalic tez potrafie troszeczke wiecej , a mam juz sporo MATERIAŁU wienc moze złoze jakis FILMIK i dam do ocenki )POZDRO TRENUJ biggrin.gif
kostek
.
tomek828
widac ze zrobiles duze postepy smile.gif
flip flap'a jeszcze nie robisz jak Ronaldo ale moze kiedys mu dorównasz smile.gif

pozdro
lucio
Nie obraż się, ale jeśli myślisz o profesjonalnej grze w kule to powinieneś zacząc chodzic na siłkę, bo niestety z taką posturą każdy bedzie Ciebie przepychał...
kostek
.
Tomak
Eee facet wink.gif Dajesz radę ;] Oby tak dalej i ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz biggrin.gif
PS. Zajebisty motyw ze zdjęciem koszulki tongue.gif

Kostek wejdź TU i wybierz :
berno is back. Koleś z mojego miasta, nieźle daje czadu ^^ Nauczysz się czegoś od niego ;]

PIS !
kostek
.
Tomak
Wiesz, ja tam za bardzo się nie znam ( tongue.gif ) na tych kolesiach, wiem tylko tyle, że Berno jest dobry, z mojego miasta i jeden filmik kręcił na moim starym boisku szkolnym w gimnazjum tongue.gif Daje radę koleś, a ile ćwiczą to nie mam zielonego pojęcia biggrin.gif
Gunner4life
Kostek ile masz lat ? i grasz w jakies druzynie ? a co do Lucio to nie musi koles pakowac wystarczy ze bedzie sprytny ja gram w klubie od 2 klasy podstawowki i w tamtym roku gralismy w lidze ze starszymi (silniejszymi, Wyzszymi) i zajelismy 2 miejsce przegrywajac tylko jeden mecz wiec sila nie ma duzego znaczenia jezeli jestes srytny i dobrze klepiesz pile z kumplami.
lucio
Gunner jak sędzia pozwala to może sie jakoś to udaje( choć znam realia i chciałbym wiedzieć na jaki poziomie Ty grasz) ale nie znam żadnego dobrego piłkarza o posturze naszego Kostka- Robinho niestety nie radzi sobie jakoś ostatnio - Kostek nie musi wyglądac jak Babtista ale zwróciłem uwage najbardziej na to że ma chudziutkie nogi(uda) i niestety jesli bedzie grał z kims kto gra siłowo to bedzie bez szans!( w Anglii każdy trener obowiązkowo wysyła piłkarza na siłke przed 15 rokiemżycia) właśnie kostek podaj nam troche danych o sobie ile masz dokładnie lat i gdzie grasz:]
kostek
gram u nas w grodziszczu i mam 15 lat... gram w juniorach młodszych...

Bo0os
Respekt wobec ciebie kostek!

Tricki naprawde na wielkim poziomie, umnie w mojej wsi nikt takiego czegoś niepotrafi.Podziwiam ci tym bardziej że jesteś moim rówieśnikiem i miło popatrzeć co wyczyniasz biggrin.gif Jednak ten flip flap należy do "wybranch" bo niby umiesz ale to nie to co Ronaldinho, ale niedużo ci do niego brakuje

A co do postury to można powiedzieć że mam identyczną jak ty + jestem raczej mały bo 170 cm.Od wakacji intensywnie ćwicze wyszystkie partie mięśni co mam nadzieje da efekty wizualne i te fizyczne, polecam 2 godz. dziennie to niedużo.Oczywiście w piłke gram na poziomie leszcza wink.gif niemaco...trzeba mieć talent

Pozdro! ćwicz, ćwicz
Rivaldinho
w 10 meczach rundy jesiennej strzeliłem 13 bramek

kostek , na meczach też trickujesz jak na kompilacjach. ?
jak tak to pewnie mnóstwo lasek sie za tobą ogląda.
kostek
lol
SOLIDUS
biggrin.gif Kostek zwracam honor na tych innych filmikach widac ze naprawde cos potrafisz.........ja gram w piłke od 7-8 latek i ani mi sie mysli przestac biggrin.gif Moze kiedys spotkamy sie w jakims KLUBIE tongue.gif tongue.gif biggrin.gif Z checia bede sciagal twoje KOMPILKI a jesli zamieszcze moja to na PEWNO dam ci znac tongue.gif .....POZDRO.
P.S : Zrob sobie FLIP-FLAP na meczu mówie ci to jest dopiero FRAJDA kiedy koles nie wie co jest grane i na dodatek da sie nabrac biggrin.gif
kostek
nom
Viperdiesel
QUOTE(::kostek:: @ Jan 6 2006, 20:13:21)
i jeszcze pytanie mam. czy ma ktoś linka do PEŁNEJ wersji programu konwertującego pliki .MOV do .AVI ? bo ja mam ale wersje demo wszystkich i program konwertuje tylko 60% filmu. czyli nie wszystkie tricki moge wrzucać wink.gif help tongue.gif
[right][snapback]47899[/snapback][/right]

A patrzyłeś VirtualDubem? Bo mi się wydaje, że raczej można nim konwertować z .mov na .avi...
kostek
A patrzyłeś VirtualDubem? Bo mi się wydaje, że raczej można nim konwertować z .mov na .avi...

Virtual Dubem sie nie da z .MOV tongue.gif

a jak oceniesz filmik?
Viperdiesel
No możliwe, że się nie da, nie milałem możliwości sprawdzić, alke tylko ten progs przyszedł mi na myśl. A co do filmików to są bardzo fajne, patent z koszulką fpyte tongue.gif | Chyba widziałeś już Touzaniego w akcji?! jeszcze troche poćwiczysz i będziesz doginał jak on tongue.gif aaa i jeszcze jedno spędzaj wiecej czasu w garażu trenując a nie przed kompem heiihe tongue.gif tongue.gif joke | będą z Ciebie ludzie biggrin.gif
kostek
.vjmgkh
Bo0os
Flip flap już ci wychodzi dużo poprawniej niż we wcześniejszych video.

Ćwicz do perfekcji
kostek
ta
wojczech7
Tak sobie czytam te posty i mysle, ze zobacze nie wiadomo co; Niestety nie zobaczylem nic nadzwyczajnego... Z calym szczunkiem kost3ek, ale do Touzaniego Ci jeszcze duuuuzo brakuje, ze o Ronaldinho nie wspomne... Tak czy inaczej szacunek za to co robisz, nie popadaj w samozachwyt (czytając posty niektórych osób, mógłbyś to zrobić) wink.gif tongue.gif pzdr
kostek
nie popadaj w samozachwyt (czytając posty niektórych osób, mógłbyś to zrobić)  pzdr
nie raczej nie popadam...gdyż nie uważam ze to ci robię jest jakieś idealne czy coś...

ale do Touzaniego Ci jeszcze duuuuzo brakuje, ze o Ronaldinho nie wspomne
takie porówanania nie mają sensu wogóle moim zdaniem huh.gif

ale jak na tak krótki czas ćwiczeń chyba nie jest fatalnie?
chrisq
Tricki naprawde porzadne, szkoda, ze jedynie 1/10 z nich przyda ci sie na meczach. Freestylowcem jestes naprawde bardzo dobrym, a jak jest w meczu tego ci nie powiem. Gdybys mial filmik z meczu to moze bym ocenil... Chce takze dorzucic cos od siebie jesli mozna. Na twoim miejscu poszukalbym wiekszych perspektyw poza swoja miescina. Rozumiem, ze szkolki pilkarskie sa daleko ale to chyab jedyne wyjscie bys "na powaznie" zaczal grac w pilke. Sam takie problemu nie mialem, bo jestem z Bialegostoku, a szkolek conajmniej dobrych jest tu kilka. Trenowalem 8 lat w tutejszym klubie i niestety musze przyznac, ze porzucilem zawodostwo na rzecz szkoly. Jednak co jak co ale te 8 lat spedzone w Jagielloni Bialystok uwazam za czas napewno nie stracony i zycze ci bys takze w moim wieku gral w klubie przynajmniej takiego pokroju, a patrzac na twoje tricki i osiagniecia masz wielkie szanse.

Dam ci dobra rade, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze lepiej miec troszke wiecej miesni i masy na ciele, nawet dla bezpieczenstwa zeby nie zostac z boiska zeskrobywany szpachelka... Nie mowie tutaj o poziomie miejskim, czy tam wojewodzkim, ale jak juz trafisz naprzyklad na poziom finalu mistrzostw polski albo turniej za granica, nie bedzie przebacz, nogi bola jak cholera, wiem to z doswiadczenia. Niestety w Polsce jest tak, ze boisk znosnych mamy naprawde malo, jak i poziom szkolek pilkarskich jest ubogi, ale jesli tylko chcesz grac kiedys na powaznie w pilke, poswiec sie i zacznij od dobrej szkolki. Niestety ja przerwalem, a moze stety wink.gif Filmikow niestety nie nagrywalem, bo po co, gralem bo sprawialo mi to przyjemnosc i chyba o to chodzi. Moze sie jeszcze gdzies spotkamy? Moze nie na boisku, bo w wieku 18 lat i nie graniu od ponad roku w klubie, jedyne co mi zostalo to nasza "Sloneczna Liga", ale moze gdzie poza nim, choc kto wie, raczej drugiej szansy testow za granica nie dostane bo "stara dupa jestem" ale patrze optymistycznie w przyszlosc... Pozdro
kostek
yhy
Maciek2
No fajne te triki też cos umiem to nakręciłem http://rapidshare.de/files/10632187/moje_triki.avi.html
kostek
maciek tricki dość fajne (szkoda ze tak mało-3) tylko to jest temat....kompilacje by kostek...:/ ale spoko
possdro
Maciek2
he umiem więcej tylko o wiele trudniej nagrywa sie przy kamerze w wiosne postaram sie wiecej zrobic tych tricków a ja to kręciłem u kumpla bo przyjechaliśmy z zawodów i mnie nogi nawalały
kostek
no to czekam z niecierpliwością ;p a grasz w jakimś klubie?
Maciek2
Mój pierwszy klub to Czarni Góral ale długo w nim nie grałem bo nie miałem jak dojezdzac
w październiku grałem na zawodach w noge i chcą mnie dwa kluby ale nie wiem do którego przejsc także narazie nie gram w żadnym
kostek
a jaka klasa rozgrywkowa? i w jakim wieku jesteś ;p ? possdro
Maciek2
daj nr gg nie bede syfił tematu smile.gif
lukasso
gg masz w profilu kostka

kostek=> snake powiedział ci zebys zmienil sygnaturke bo duzo zajmuje a ty jeszcze jedno dowaliłeś no no uwazaj biggrin.gif
kostek
eee kiedy mi snake pisał blink.gif ? może przeoczyłem...ok usunąłem jednego gifa bo faktycznie zamulał wink.gif ale ten jeden moze zostać chyba?

--->Maciek moje GG.
6754976
lukasso
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3081&hl=
tu sie poczytaj
BEZ ODBIORU
kostek
ok
Rivaldinho
Niektóre triki w kosmos,elegancki flip-flap ,tam strzał jak Juninho,prosty gościu -okularki na oczach,koszulka skarpetki buty trikuje,tego Nelson`a bijesz o lata świetlne .pozdro
lukasso
zajebiste,zgodze sie z riva nie ma narazie lepszego fristajlowca
pozdro
Mortin
jak dla mnie zajebioza, ciekaw jestem tylko ile czasu cwiczyles te cale zonglerki?(jedna szczegolnie zapisala mi sie w pamieci, gdy jedna noga zonglujesz w pewnym momencie z tylu druga i obrot, to bylo super biggrin.gif po za tym podobalo mi sie jak juz na trawce zaczales biegac z gala biggrin.gif, ciekawe czy w meczu tez takie tricki walisz? bo na mnie to by nie zadzialalo -> wkrecilbys mnie, ale zaraz bys kose dostal, zebys dalej nie mogl biec, skoro ja juz jestem wkrecony gleboko w ziemie biggrin.gif
kostek
no
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.