Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Mistrzów
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Aros
LeMie - Aros 2-2

Wyrownalem z 2-0 na 2-2 w 5 ostatnich minutkach biggrin.gif
pudek357
6 kolejka wink.gif

pudek357 (Juve) 3 - 0 (Milan) pawel_szulc

bramki
kusik
kusik 2:3 Depor

W tej edycji CL na Camp Nou zawsze sie dzieje. Dzis przyjechala rozpedzona portugalska maszyna która roznosi każdego pokolei. Zaczelo sie tak jak można było sie spodziewać. Szybka bramka dla Porto i kazdy myśli: kiedy padną kolejne bramki dla portugalczyków?". Otóż kto tak myślał to sie grubo mylił. Zdecydowanie inicjatywe przejela Barcelone ale w szeregach Porto mozna bylo zauwazyc luz poniewaz awans mieli w kieszeni. Szturm Barcelony zaowocował w bramke wyrownujaca i mamy 1:1. Gola strzela Ludovic Giuly. Pod koniec rzut rozny. Wrzutka Deco, glowa uderza Edmilson bramkarz odbija pilke ale ta spada pod nogi brazylijczyka który wbija pilke do pustej bramki. Mamy 2:1 kibice szaleja bo taki rezultat dawał pewny awans Barcelonie. Do 70 minuty hiszpanie kontrolowali gre. Cos nagle wstapilo w Porto i bramka na 2:2. Coz remis tez nie byl zlym wynikiem dla Barcy ale walczyli o bramke nr 3. Niestety w 90 minucie po fatalnym bledzie tego który mógł dać awans Katalończykom L. Gonzalez wbija piłke do bramki i Porto wygrywa 6 mecz z rzedu. Ograli Barce na ich terenie 2;3.

Gratki dla Depora pojechal po nas rowno ;p
Mario
mario (ac milan) 5 - 1 macio (chelsea)

mecz na strasznych lagach.... ale jakoś się udało...
pozdrawiam
snake
Rychal 0-3 snake
pozdrawiam
korzen
korzen 4-0 Lookash

Lekko, gładko i przyjemnie.
YURY
yury milan-INTER STRAY 0-4

Od początku wziąłem się do roboty i.... tak jakoś poleciało tongue.gif
Pozdr for all
halladin
halladin <barcelona> 6-0 <real> Rychal

do przerwy 5-0, przeciwnik nie stawiał <celowo?> oporu, grał jak połaczenie tomasza hajto z rasiakiem- notoryczne niepotrzebne faule byly glowną bronia realu blink.gif, larson rozgrywal swoj wielki mecz:), a ja dziekujac moim rywalom grupowym za walke, czekam na przeciwnika wdrugiej rundzie:)
Raffels
user posted image
Mecz szczególnie ważny dla kusika i Azorka, ponieważ między nimi toczyła się walka o awans do następnej rundy. Zmotywowany chęcią zwycięstwa na pożegnanie ustawiłem swój zespół...........defensywnie licząc na grę z kontry. I opłaciło się. Po pierwszej połowie prowadziłem 2-0, mimo lekkiej przewagi Azorka. Na drugą połowę wyszedłem jeszcze bardziej defensywnie nastawiony i zdenerwowany chęcią utrzymania lub poprawienia wyniku. Niestety to był bład gdyż Azorek szybko opanował środek pola i co chwila zagrażał bramce Toldo, który bronił jak z nut. Skończyło sie na wyniku 2-2 a Azorwk w ostatnich minutach trafił w słupek tongue.gif Wynik chyba zasłużony mimo przewagi Azorka po przerwie. Dzięki wszystkim za grę w LM mimo że nie udało mi się awansować dalej, zebralem doświadczenie, które pewnie zaprocentuje w przyszłości. Życzę wszystkim zawodnikom szczęścia w dalszych meczach.
POZDRO KUSIK!! :-D
kusik
Legia Pogoń, Legia Pogoń ejaeja Legia Pogoń smile.gif Fajna grupa mocna wyrownana, Depor nam troszke uciekl ;p.

Depor (Lech)
kusik (Pogoń)
Raffels (Legia)
Azorek (Wisła K.)

Fajna grupa nie?tongue.gif
halladin
'nie tylko nie on, dlaczego on'- nie musze juz wywrzaskiwać sobi etego pod nosem smile.gif

serdeczne gratulacje dla Raffelsa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.