Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy ! ;p
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
adiusz
Witam,
Mam problem z pes5. Wczoraj probuje zagrac mecz z kolega, wchodzimy do Formation Settings juz przed meczem i nagle gra sie zacina... Myslelismy ze pomoze restart gry, ale sytuacja sie powtarzala, wiec przeinstalowalem cala gre. Po wlaczeniu juz "swiezej" gry odpalam mecz wszystko elegancko, do momentu gdy pilka wyladowala w siatce - komputer sie zacial ( sytuacja znowu sie powtarzala ). Wczoraj i dzisiaj przeinstalowalem gre chyba z 6 razy , wiec nie wiem czy jest cos z gra , moze z kompem ? Jesli macie jakies rady to piszcie bo musze grac w pesa ! wink.gif Pozdrawiam
patrix6
sprobuj wyszyscic rejestr on pes5
i jak instalujesz to isntaluj na inny dysk niz przedtem gdzie wystepowal problem
adiusz
sorry, ze w ogole pytam ale gdzie znalezc rejestr pesa ? a gre instalowalem gdzie indziej i to nie pomoglo , moze jak wyczyszcze rejestr bedzie ok. Dzieki z gory ! wink.gif
afree
kumpel mial podobny problem wystarczy usunac option file w "moich dokumentach"
Gregor
Ostatnio tezmiałem taki problem i niekoniecznie jest to Option Fail u mnie na przykład było coś z którymś z replayów i dlatego się mi zacinało. Usunełem replaye zostawiłem save i option faila i wszystko cacy. a to wszystko znajdziesz w moich dokumnetach/konami/save/folder1.
Lanek
Najlepiej usuń wszystkie save'y. Powinno pomóc
adiusz
QUOTE(Lanek @ Dec 6 2005, 19:11:26)
Najlepiej usuń wszystkie save'y. Powinno pomóc
[right][snapback]44655[/snapback][/right]

Dzieki ! smile.gif
Po usunieciu save'ow gra smiga elegancko , temat mozna zamknac pozdrawiam !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.