Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League W Pes5.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
jajko
Jako, ze gram w pesa od dema "piątki" mam jeszcze blade pojęcie o nim wink.gif
Gdy wybieram Master Legaue jest tami kilka dostepnych trybòw, czym one się ròżnią ?
I może jakieś porady co do Master League ? Na co zwracać uwagę i na czym to ogòlnie polega.

Z gòry dzięki smile.gif
Rivaldinho
play default players-to grasz takimi zawodnikami jak np. Castolo,Barrotta,Ximelez
play match mode players-grasz gotowymi drużynami ,np. Arsenal z Henrym w skaładzie
create team-mozesz sobie stworzyc drużyne,stroje itp.
jajko
QUOTE(Rivaldinho @ Oct 30 2005, 12:09:40)
play default players-to grasz takimi zawodnikami jak np. Castolo,Barrotta,Ximelez
[right][snapback]41122[/snapback][/right]

Czyli są to "drużyny wyimaginowane" ? smile.gif

Ktòry tryb polecacie, tzn. ktòry jest ciekawszy ?
Tytus
Ja osobiście polcam tryby 1 i 3. Zdobycie tytulu lub zrobienie z niej pozniej "galaktycznych" daje większą frajde
Rivaldinho
ja zaczne sobie dzisiaj default Celtikiem
RuDi
Najciekawiej chyba grac w trybie 3. Mozesz wykreowac sobie swoja druzyne i od zera zrobic z nich pilkarska potege.
jajko
A jest może jakiś "poradnik" do master league ? Tzn. coś co opisuje dostępne opcje, czyli nowe konktrakty, zwalnianie, zatrudnianie zawodnikòw ? Rzecz jasna do PES5 pewnie jeszcze nie ma, ale może do PES4 coś takiego było ? Szukałem troche w googlach, ale nic ciekawego nie udało mi się znaleźć.
pele69
Najlepiej kupuj młodych zawodnikoe typu Rooney ktory po kilku sezonach bedzie miał tak zajebiste staty ze głowa mała. No i nie kupuj starych bo tylko duzo kosztują a noty im strasznie lecą w dòł
Rivaldinho
np. kupisz Zico
to zamiast 98 shot technique bedzie mial np. 90
ale także bedzie mial 18 lat,wiec beidzesz mògł podniesc mu technike strzalu do 99
cziasz??
też dobre rozwiązanie ktòre polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.