Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BŁAGAM POMOCY!!! NIE WIEM GDZIE WRZUCI
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Gregor
Prosze pomòżcie zbłąkanemu wędrowcy:D, nie wiem gdzie i jak wrzucić twarze ktòre ściągnełem wczoraj(te robinoe przez norka ze strony głòwnej). Podajcie scieżke czy nie wiem wytłumaczcie mi jakoś. Błagam!!!! Ja żyje PES-em!!!
lukasso
jesli twarz jest w formacie BIN to wrzucasz poprzez program AFS Explorer
włączasz go=> ładujesz plik 0_text=>szukasz twarzy=>zaznaczasz+bierzesz import i gotowe
proste nie?
a jesli w bmp to ładujesz je do gry dzieki programowi graphic studio
tu ròwniez musisz znalezc twarz
i nałożyc poprostu nowa twarz na pierwotna
mam nadzieje ze dobrze wytłumaczylem
a na twarzach sie nie znam
moze powinienes sie zgłosic do samego facemakera a nie robic chlew
porozumiec sie mozesz takze przez prywatne wiadomosci,emaile i inne komuniaktory interentowe takie jak gadu-gadu ,tlen
GG mozesz sciagnac z tej stronki
www.gadu-gadu.pl cool.gif
BYWAJ
EDIT=>PISZ DO MNIE PRYWATNIE(jak chcesz pomocy),TU NIE CZAT
wejdz w moj profil i tam masz albo gg albo wyslij prywatna wiadomosc
Gregor
Yyyy, może jakaś kròtka instrukcja obsługi tym programem AFS Explorer albo link do instrukcji bo ja nie moge za chiny ludowe żadnej instrukcji.
saper
QUOTE(Gregor @ Oct 3 2005, 20:04:28)
Prosze pomòżcie zbłąkanemu wędrowcy:D, nie wiem gdzie i jak wrzucić twarze ktòre ściągnełem wczoraj(te robinoe przez norka ze strony głòwnej). Podajcie scieżke czy nie wiem wytłumaczcie mi jakoś. Błagam!!!! Ja żyje PES-em!!!
[right][snapback]37929[/snapback][/right]

prosze ;-)
Gregor
Kurde zrobiłem wszystko tak jak w podanej wyzej instrukcji i nic!!! Nie wiem dlaczego... rolleyes.gif Pozamieniałem wszystkie pliki tak jak tam pisze ale w grze nie ma rzadenej ròznicy. Co to może być?? Help me!!
siano
drogi Gregorze
http://forum.polevo.pl//index.php?act=SR&f=21

w przeciwnym wypadku, pozegnamy sie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.