W sobotę 21.12.13 o godzinie 17:00 rozpoczynamy losowanie drużyn. Skrypt losujący uruchomiony jest już teraz, jednak prosimy o nie losowanie drużyn. Wcześniejsze wylosowanie będzie wiązało się z odebraniem wylosowanej drużyny i możliwości losowania. Aby uniknąć problemów należy zalogować się na stronie issonline.pl na wcześniej utworzone konto. Powinna ukazać się lista dostępnych drużyn i przycisk rozpoczęcia losowania. Każdy kto ma problemy z logowaniem lub nie widzi listy drużyn proszony jest o zgłoszenie tego przed zakończeniem losowania. Inaczej drużyna zostanie wylosowana przez nas. Propozycje dotyczące drużyn można składać w
tym temacie aż do rozpoczęcia losowania.
W związku z tym, że o 17 nie będzie mnie w domu i nie będę mógł dopilnować czy ktoś nie losuje, wyłączyłem skrypt losujący. Zostanie on włączony o godzinie 16:00 i to będzie godzina rozpoczęcia losowania.
POWODZENIA!
aniatos102
Dec 21 2013, 19:17
Już wylosowałeś Dynamo Kijow ! Zapowiada sie ciekawie:)
Outqer
Dec 21 2013, 20:38
Chyba najgorsza możliwa drużyna. Torino. Cieszyłem się chociaż ze Gilleta będę miał, patrze w OFa a tu taki wał...
Los Angeles Galaxy. Donovanos y Robbie Keane'os . Bez transferów nie ma życia...ale jest pozytywnie
chelsonik
Dec 21 2013, 21:44
Steaua Bukareszt. Nie jest źle, mogło być gorzej. Trener Chelsonik, pomimo niepowodzeń w poprzednich sezonach, teraz mocno trenował i wierzy, że będzie mocny
Galaktyczny
Dec 21 2013, 21:53
River Plate
Jason Bourne
Dec 21 2013, 22:12
Celtic- o nich marzyłem
Boca Juniors. Szału nie ma, ale kontrakty nie duże więc łatwo będzie pozbyć się balastu.
przemosekk
Dec 22 2013, 18:40
Besiktas JK. Dobry zespol jak na sam poczatek, ale wiadomo, ze będzie trzeba kupic o wiele lepszych zawodnikow. Mam pytania dotyczące ligi:
1. Kiedy jest planowane okienko transferowe?
2. Kiedy można się spodziewac listy zablokowanych graczy?
3. Czy jest możliwosc uploadowania na hosting arkusza ligowego??? *nowi gracze nie posiadaja arkuszy a przydaloby miec arkusz)
zibii75
Dec 22 2013, 18:52
Ja też nie posiadam arkusza, jestem po formacie systemu.
A może 1 rundę zagramy bez transferów a od przerwy zaczniemy zmiany w składach ????
Arkusz i dalsze instrukcje pojawią się wkrótce. Zaczynamy okienkiem transferowym, gra bez transferów to jest zaprzeczenie idei ML Online. Temat do zgłaszania propozycji jest
tu. Proszę już nie offtopować.
rudniev
Dec 22 2013, 19:30
Partizan Belgrad nic dobrego xd
zuang1995
Dec 23 2013, 15:15
Ja nic nie wylsoowałem, bo nawet nie wiem gdzie jest skrypt od tego.
Przyznaliście mi coś czy musze sam wylosować(gdzie?)
Dostałeś już Rayo Vallecano. Wszystko było dokładnie opisane w tym temacie. Zakłdasz konto na stronie głównej
http://issonline.pl/rejestruj2.php, logujesz się i losujesz drużynę. Dodałem Ci drużynę na Twoje stare konto "
zuang1995 ". Jeśli nie pamiętasz hasła to załóż nowe i podaj nick.
zuang1995
Dec 24 2013, 16:56
Pamiętam luz. Zapomniałem, ze jeszcze macie stronę główną. Jestem przyzwyczajony do tego, że dana strona ma tylko forum lub głównie na forum jest losowanko

.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.