Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej Wakacyjny ?
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne
WKS

Mamy połowę czerwca. Wakacje praktycznie pukają do drzwi wielkimi krokami. Liga już się skończyła i powróci pewnie we wrześniu. Tylko patrzeć na aktualizacje tabeli, ligowych podsumowań i wypowiedzi o ubiegłym sezonie. Okres wakacyjny charakteryzuje się tym, że jedni odkładają pady na półkę a inni szlifują formę na kolejne batalie o ligowe punkty i mają ochote na umilenie sobie wieczoru jakimś ciekawym meczykiem tongue.gif . Dlatego na ISSOnline po naradzie opiekunów wysuwamy pomysł o turnieju międzynarodowym.

-Swoisty klimat zbliżajacych się Mistrzostw Świata, już teraz przekazuje nam Puchar Konfederacji. Idąc z "duchem" Brazylijskiej imprezy i my proponujemy jakiś ciekawy turniej reprezentacjami narodowymi.

-Oczywiście system powołań będzie główną atrakcją. Od razu możemy zapewnić, że nikt nie zostanie pokrzywdzony, ponieważ mając reprezentację z mniejszą bazą piłkarzy w PESie niz Niemcy czy Hiszpania - bedziemy mogli to "odbić" powołując gracza mającego statystyki na PSD a którego nie ma w PESie.

-Na pewno nie bedą to turnieje tak ogromne jakie odbywały się choćby w ostatnie wakacje. Jednak już nie raz - my jako ligowcy/użytkownicy pokazaliśmy, że w mniejszym gronie potrafimy bawić się tak samo... a może nawet i lepiej!

-Jedyną niewiadomą jest liczba uczestników. Zdajemy sobie sprawę, że część z Was albo zacznie jakąś pracę albo będzie chciała gdzieś wyjechać aby poprostu odpocząć. Terminy bedą w miare elastyczne i będziemy starali się wydłuzać jak tylko można (no chyba, że kogoś naprawde nie bedzie miesiac/ półtora miesiąca to niech odpuści), dlatego nie ma co się o to martwić.

Wszystkich zainteresowanych proszę o wypowiedzenie się w tym temacie. Jeżeli będzie zainteresowanie - poczynimy działania w kierunku organizacji jakiegoś ciekawego turnieju. Jeżeli opowie się mało osób - temat wyląduje w koszu wink.gif.

Pozdrawiam.
Yankes.
Jak coś to zapisuję się. kopete008.gif
Nalep
Jako jeden z opiekunów jestem oczywiście jak najbardziej za. Liczę na to, że pomimo okresu wakacyjnego zbierze się chociaż tą minimalną liczbę osób i będzie się fajnie grało.
sylwek12b
A byłaby mozliwosc udziału w tym turnieju dla mnie i brata? Zbanowani jestesmy na ligę, nie turnieje. Chętnie bym sobie w cos pograł, poprzednia gra z powołaniami do reprezentacji jak i sama forma eliminacji były fajne, nawet mi podpasowały. Z chęcia wystapilbym w czyms takim znowu.
Outqer
Jak będą ludzie to why not
Yankes.
...
kuba12-15
W sumie, można zagrać smile.gif
chelsonik
Jestem na tak. smile.gif Chętnie pogram smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.