Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 || 06.01 - 13.01 || Kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > T-Mobile Polska Ekstraklasa
Nalep
1. kolejka

Hexio (Korona Kielce) - T-Mac (Lechia Gdańsk)
Outqer (Jagiellonia) - BlueOle10 (Piast Gliwice)
Rybson (Legia Warszawa) - Nalep (Pogoń Szczecin)
przemosek123 (Górnik Zabrze) - 12kazik (Lech Poznań)
zibii75 (Zagłębie Lubin) - Milerinho (Wisła Kraków)

siero94 (Podbeskidzie) - sylwek12b (Widzew Lodz)
Witu (GKS Bełchatów) - woodi (Ruch Chorzów)
Piecia (Slask Wroclaw) - chelsonik (Polonia Warszawa)

2. kolejka

BlueOle10 (Piast Gliwice) - Hexio (Korona Kielce)
Nalep (Pogoń Szczecin) - T-Mac (Lechia Gdańsk)
12kazik (Lech Poznań) - Outqer (Jagiellonia)
Milerinho (Wisła Kraków) - Rybson (Legia Warszawa)
sylwek12b (Widzew Lodz) - przemosek123 (Górnik Zabrze)
woodi (Ruch Chorzów) - zibii75 (Zagłębie Lubin)
chelsonik (Polonia Warszawa) - siero94 (Podbeskidzie)
Piecia (Slask Wroclaw) - Witu (GKS Bełchatów)

3. kolejka

Hexio (Korona Kielce) - Nalep (Pogoń Szczecin)
BlueOle10 (Piast Gliwice) - 12kazik (Lech Poznań)
T-Mac (Lechia Gdańsk) - Milerinho (Wisła Kraków)
Outqer (Jagiellonia) - sylwek12b (Widzew Lodz)
Rybson (Legia Warszawa) - woodi (Ruch Chorzów)
przemosek123 (Górnik Zabrze) - chelsonik (Polonia Warszawa)
zibii75 (Zagłębie Lubin) - Piecia (Slask Wroclaw)
siero94 (Podbeskidzie) - Witu (GKS Bełchatów)

4. kolejka

12kazik (Lech Poznań) - Hexio (Korona Kielce)
Milerinho (Wisła Kraków) - Nalep (Pogoń Szczecin)

sylwek12b (Widzew Lodz) - BlueOle10 (Piast Gliwice)
woodi (Ruch Chorzów) - T-Mac (Lechia Gdańsk)
chelsonik (Polonia Warszawa) - Outqer (Jagiellonia)
Piecia (Slask Wroclaw) - Rybson (Legia Warszawa)
Witu (GKS Bełchatów) - przemosek123 (Górnik Zabrze)
siero94 (Podbeskidzie) - zibii75 (Zagłębie Lubin)
kuba12-15
2. kolejka
kuba12-15Witu97

Cwielong

Bozok
Buzala
Buzala
Buzala

Bardzo zacięty mecz z sytuacjami po obu stronach. Wygrała drużyna bardziej skuteczna i lepiej przygotowana kondycyjnie to tego meczu. Dzięki Witu za mecz i powodzonka dalej wink.gif

Nalep
2. kolejka
NalepT-Mac

A. R. Traore
Edi Andradina
A. R. Traore
M. Traore

Mecz o rządzenie na Północy Polski zakończył się sprawiedliwym wynikiem. Portowcy zremisowali z drużyną gdańskiej Lechii po niezłym widowisku. W tym meczu padły cztery bramki. Wszystkie z nich zdobyli czarnoskórzy zawodnicy. W 11. minucie wynik otworzył Razack Traore, by minutę później Edi wyrównał na 1-1. W drugiej połowie Lechiści po raz drugi wyszli na prowadzenie, a swoją drugą bramkę w tym meczu zdobył reprezentant Burkina Faso. Niecałe dwadzieścia minut później Mouhamadou Traore wpadł w pole karne i nie dał szans Buchalikowi. Wynik 2-2 utrzymał się do końca meczu. Powodzenia dalej.

Abdou Razack Traore - strzelec dwóch bramek dla Biało - Zielonych.

12kazik
2 kolejka
12kazikOutqer

Piotr Reiss
Patryk Wolski
Piotr Reiss
Frankowski
Plizga
Piotr Reiss

Bardzo ciekawe spotkanie dużo akcji już od początku gospodarze rzucili się do ataku co było widać bo już od 21 minuty prowadzili 1:0 po ładnym uderzeniu Piotrka Reissa.
1 połowa zdecydowanie dla Lecha który do szatni schodził z 3 bramkowym prowadzeniem, 2 połowa to przejęcie inicjatywy przez Jagiellonie i świetna zmiana Smolarka na Frankowskiego który 4 minuty po wejściu strzelił kontaktowego gola, lis pola karnego wykorzystał zamieszanie pod bramką i strzeliła gola, Szybka odpowiedź Lechitów i kolejny gol Reissa tym samym skompletował Hat-tricka, kolejne minuty to pojedynki w środku boiska, aż do 83 minuty kiedy to piłkę przejął Plizga i popędził z piłką w kierunku bramki Burića i oddał strzał niestety bramkarz sparował piłkę na słupek i ta wpadła do bramki tym samym wynik spotkania został ustalony na 4:2

Za Hat-tricka

Za piękny rajd ala Maradona smile.gif

Nalep
Wstawiam za prośbą Hexia.

3. kolejka
HexioNalep

W przerwie miałem black screena i musiałem się rozłączyć.

Ława
Ława
Ława
Sobolewski
Sobolewski
Vukovic
Vukovic
Marcin Zewłakow
M. Traore
M. Traore
Akahoshi
Edi Andradina

W Kielcach kibice zobaczyli aż 12 bramek! Niestety Złocisto - Krwiści przegrali mecz na własnym obiekcie. Strzał za strzałem, bramka za bramką. Bramkarze nie mieli kiedy się nudzić. Bohaterem spotkania został Bartosz Ława, który strzelił hat-tricka. Oby mecz rewanżowy także był obfity w tyle bramek. Dzięki i do rewanżu.

Bartosz Ława - hat-trick rozgrywającego przyjezdnych.
Rybson
1kolejka
RybsonNalep

Ljuboja
Ljuboja
Ljuboja
Ljuboja
Saganowski

M. Traore

Legia zdecydowanie odstaje poziomem, od reszty stawki, puki co jestem bardzo zadowolony:D formy sie nie trafiły ale praktycznie każda piłka była wygrana, a Ljuboja jak za dawnych lat.... i lepiej niż w realu kończył swoje sytuacje:) niestety, Nalep oddał tylko 3 celne strzały a to zdecydowanie za mało na Kuciaka... chociaż nie można odmówić mu ambicji, zacięcia i walki w polu!:) dzieki za mecz powodzenia!

Ljuboja za 4 gole!

zibii75
3 kolejka
zibii75Kuba12-15

Papadopulos
Pawłowski
Sernas
Cwielong

Dość wyrównane spotkanie na remis, zadecydowała w dniu dzisiejszym skuteczność a tą mieli w tych zawodach piłkarze z Lubina.

Trio ataku miedziowych.

12kazik
1 kolejka
przemosek12312kazik

Nakoulma
Wilk
Piotr Reiss
Patryk Wolski
Nakoulma

Ciekawy mecz już od początku dużo emocji które trwały do końca, tak na prawdę mecz na remis goście mieli farta że wywieźli 3 punkty z trudnego terenu.

Nakoulma

12kazik
4 kolejka
12kazikHexio

Lech
Lovrencsics

Początek spotkania to poznawanie rywal czyli żadna ze stron nie chciała się zbytnio odsłonić aż do 31 minuty kiedy to ładnym rajdem i strzałem popisał się Lech i tym samym Korona wyszła na prowadzenie po tym golu goście postanowili się zamurować i grać 5 obrońcami. Lech nie potrafił przełamać tej obrony aż do 80 minuty kiedy to trener Poznaniaków postanowił wprowadzić zmiany Bartosza Ślusarskiego na Gergo Lovrencsics i Tonew na Wilka, właśnie ta dwójka przeprowadziła akcje która przyniosła gola w 88 minucie gdyż Wilk oddał strzał zaś piłkę do bramki po złej interwencji bramkarza dobił Lovrencsics i tym samym doprowadził do remisu.

Lovrencsics za uratowanie remisu

Sieron94
3 kolejka
siero94Witu

Jeleń

Przewagę optyczną niewątpliwie miała drużyna przyjezdnych jednak świetna postawa Zajaca w bramce spowodowała, że Bełchatów nie strzeliło bramki. Podbeskidzie nastawione na kontry, błysk geniuszu Jelenia i 1:0 dla gospodarzy, którzy nie dali sobie odebrać zwycięstwa.

Zajac - świetne interwencje i czyste konto.

Witu
4 kolejka
Wituprzemosek

Dawid Nowak
Sawala
Buzała

Maczynski

Pierwsza połowa słaba w moim wykonaniu jednak w drugiej nastąpiło przebudzenie i udało się strzelić 3 gole rywalowi, kolejne znakomite spotkanie rozegrał Buzała, który strzelił w tym meczu jedną bramkę i zaliczył asystę. Dzięki za mecz.

Buzała - to on poprowadził moją ekipę do zwycięstwa.
chelsonik
2 kolejka
chelsoniksiero94

Baruchyan
Jeleń
Jeleń
Jeleń
Jeleń

Zdecydowana przewaga przyjezdnych z Bielska. Gospodarze grali na niskim poziomie. Zasłużona wygrana Podbeskidzia.

przemosekk
3 kolejka
przemosek123chelsonik

Nakoulma
Nakoulma
Injac

Ciekawy mecz już od początku dużo emocji które trwały do końca. Mecz grany w spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej smile.gif

Nakoulma

sylwek12b
2 kolejka
sylwek12bprzemosek

Okachi
Okachi
Okachi

Nakoulma

Tylko dzieki Okachiemu udalo sie wygrac. Przeciwnik gral dobrze ale szwankowala skutecznosc

Okachi - za 3 brmaki

chelsonik
4 kolejka
chelsonikoutqer

nie mam.

Wszołek
Todorovski

Plizga

O wiele lepsza gra Jagi nie przyniosła im zwycięstwa. Polonia wykorzystała to co miała, zaś lepszej dzisiaj Jadze zabrakło skuteczności. Dzięki i powodzenia wink.gif

Wszołek - bramka & asysta.

Hexio
1 kolejka
HexioT-mac

Sobolewski

Obrońca Korony Kielce od którego odbiła się piłka.

Mecz na średnim poziomie. Na korzyść gości niestety po "samobójczej" bramce. Powodzenia dalej. smile.gif

Sobolewski

T-Mac
3 kolejka
TimakMilerinho

Machaj

Garguła
Iliev

Bez formie dalej trwa, albo patch albo gra padlo na patcha i sie odbija na moim graniu. Mecz zaczol sie znakomicie dla mnie juz w 1 min strzelilem bramke, niestety od tamtej pory gralem co raz gorzej, a przeciwnik wykorzystywal mozliwosci gry - mijamy sie smile.gif i dlatego wygral

jutro uzupelnie screeny
woodi
4 kolejka
woodiT-Mac

Sultes
Sultes
Sultes
Niedzielan

Grzelczak

Mecz pod dyktando gospodarzy, którzy już w 1 minucie otworzyli wynik strzelając bramke i co najwazniejsze na tym nie poprzestawali smile.gif Lechia próbowała cos ugrać ale dzisiaj obrońcy Ruchu byli naprawde w dobrej dyspozycji i cięzko było ich przejść smile.gif Mimo to mecz grany w super atmosferze i do końca fair play i to mi sie podoba smile.gif dzieki i powo dalej smile.gif

Sultes - Strzelec hat - tricka smile.gif

kuba12-15
4 kolejka
Kuba12-15Rybson

Kazmierczak

Saganowski
Radovic

Mecz zacięty z sytuacjami jak i ze strony Śląska jak i Legii.

Milerinho
2 kolejka
MilerinhoRybson

Saganowski
Żyro
Sikorski
Wilk
Iliev

Mecz zaciety, sporo akcji po obu stronach, silna kadrowo Legia meczyla sie meczyla az w koncu z 2-0 zrobila 2-2 ale nie potrafila upilnowac Ilieva w ost akcji meczu i przegrali 3-2. Dzieki

drugi mecz czyli z nalepem dodam jeszce dzis
Outqer
1 kolejka
OutqerBlueOle

Kupisz
Samobój

Kedziora
Kedziora
Kedziora
Kedziora
Urban
Sikora
Sikora
Sikora
A. Juardo

Beznadziejny mecz gospodarzy i zasłużona wysoka przegrana

Outqer
3 kolejka
Outqersylwek12b

Smolarek

Ben Dhifallah
Ben Dhifallah
Ben Dhifallah
Stepinski
Stepinski

Fatalna gra gospodarzy nie mogła skutkować zdobywaniem bramek.

zibii75
1.. kolejka
zibii75Milo

Sikorski

Melikson

Wilk

Wilk

Sikorski

Melikson

Garguła

Mecz wyrównany jedynie w 1 połowie, 2 połowa to odpalenie turbowisły i wynik jak widać.

Milo za 2 połowe meczu.

Milerinho

4. kolejka
MilerinhoNalep

Djousse
M. Traore
Edi Andradina
Frączczak
Edi Andradina
Djousse
Genkov
Romell Quioto
Boguski
Genkov

Swietny mecz gosci, kapitalny Ediego ktory ukasil piekna bramke z rzutu wolnego i juz wtedy wiedzialem ze jest po meczu, Troszke wiecej szczescia pod bramka miala pogon od wisly ale nie mozna im zabrac ze wygrali zasluzenie i padlo sporo ladnych bramek, graty powo dalej.

Witu
1 kolejka
Wituwoodi

Michał Mak
Sawal

Sultes
Sultes

Niesamowita przewaga gospodarzy w tym spotkaniu ale... fatalna skuteczność i znakomity mecz Perdijicia spowodowały, że przy dużej dozie szczęścia Ruch wyrwał 1 pkt Bełchatowianom szkoda tego meczu i to bardzo, bo 3 pkt powinni zostać w Bełchatowie, ale cóż taki jest pes. Dzięki za mecz, powo dalej.

Sultes - jedyny piłkarz Ruchu który chyba zasłużył na ten jeden pkt.
woodi
2 kolejka
woodiZibi75

Niedzielan

Bardzo wyrównane spotkanie i wynik troche wyszarpany ze strony gospodarzy bo powinien być remis ale na farcie udało sie zgarnac cała pule pkt smile.gif dzieki i do rewanzu biggrin.gif

Niedzielan - za jedynego gola w meczu, który dał 3 pkt gospodarzom biggrin.gif

sylwek12b
4 kolejka
sylwek12bBlueOle

Ben Dhifallah
Ben Dhifallah
Broz
Okachi

Sikora
Sikora
Kedziora
Kedziora

Dziwny mecz. Tracilem gole w dziwnych okolicznosciach, moi obroncy nie mieli swojego dnia dzisiaj. W równie dziwnych okolicznosciach zdobywalem gole w sytuacjach w ktorych wydawaloby sie ze nie powinny byly wpasc

Atak obu ekip - formacje ofensywne zasluzyly na uznanie, gorzej z liniami defensywnymi

BlueOle10
3 kolejka
Blueole1910Kazik

Urban
Kedziora
Kedziora
Piotr Reiss

Poczatek wyrownany. Niestety wielka kopanina, gdyz obdwaj nie bylismy przyzwyczajeni do tego typu druzyn. Mam chyba najgorsza druzyne, ze wszystkich grajacych w tej ekstraklasie, ale jakos udalo sie wyciagnac korzystny dla mnie wynik wink.gif

Kedziora- 2 bramki napastnika

BlueOle10
2 kolejka
blueole10hexio

Kedziora
Kedziora

Dobry mecz, dwa strzelone gole, ktore daly 3 punkty. Pierwszy raz od dawna na zero z tylu, takze Piast notuje kolejny fajny wynik smile.gif Kolejny dublet Kedziory smile.gif

Kedziora- 2 gole dajace zwyciestwo : )

Sieron94
4 kolejka
siero94zibii75

Nather

Abwo

Ciekawy mecz. Obie strony stworzyły wiele okazji bramkowych i tylko po jednej udało im się wykorzystać. Zasłużony remis.

Nikt się specjalnie nie wyróżnił
Jason Bourne
1 kolejka
pieciachelsonik

zapomnialem ;/

Mila
Petejuk
Voskamp

Dvalishvili
Teodorczyk

Moj pierwszy mecz w lidze polskiej i od razu koszmar. Męczarnie przez 90 minut. Choć oddałem więcej strzałów niż przeciwnik, to mecz był wyrównany

Pawełek- za świetne interwencje, Teodorczyk za wejscie smoka no i Voskamp za znakomity strzal dajacy 3 pkt smile.gif

Rybson
3 kolejka
rYBSONWoodi

Ljuboja
Radovic
Saganowski

Piech
Niedzielan
Sultes
Jankowski

Cóż ja mogę powiedzieć, jak najbardziej wywalczone i zasłóżone zwycięstwo chorzowian:D !!! wydawało mi się, że mam ich na widelcu, bowiem chorzowianie nie stwarzali super zagrożenia, bowiem jak już mieli dobra okazję to partaczyli wszystko:D mi to mnie uspiło:) najpierw wyrównanie do 2:2 potem rożłączenie i zagrana druga połowa w całości, i tam znowu spokojnie wydawało mi się ze mam emcz pod kontrolą moimi koksami:D a tu pięknie mnmie chorzów zaskakuje! niby sagan daje prowadzenie ale im dalej w las tym usypia mnie Woodi:D i bach bach i nagle mprzegrywam jednym golem, i mało brakowąło a bym przegrał wyżej:) graty dzieki i powo dalej!

chyba Jankowski, ale Radovic również zasługuje, bowiem zdobył bramkę głową z 15 metrów:P

Sieron94
1 kolejka
Siero94sylwek12b

Okachi
Okachi
Dudek
Ben Dhifallah
Ben Dhifallah
Krystian Nowak

Do stanu 3:0 dla Widzewa wyrównane widowisko, później natomiast gospodarzom się odechciało i grać i przegrali w kompromitującym stosunku 0:6. Słabo coś ostatnio idzie Podbeskidzie.

Okachi

12kazik
CYTAT(BlueOle10 @ Jan 16 2013, 22:46) *
3 kolejka
Blueole1910Kazik

Mogłeś napisać że mecz przerwany w połowie przy wyniku 2-3 dla mnie później dograliśmy i było 5-4 a nie 3-1 jak napisałeś wynik z 2 połowy tylko.... wiem że to nie zmienia tego kto zdobył 3 punkty ale jednak wynik to wynik i gole też się liczą

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.