1. Oddajemy głos na jeden z tematów na naszym forum, który według waszej opinii był najciekawszy i najlepszy. Oprócz podania linku i tytułu, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2012), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
X Zlot fanów Newcastle w Solinie .
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=22711 . Nie wiem co brał Tobinho jak to pisał ale to naprawdę musiał być mocny towar. Gdy zawsze to czytam to płaczę ze śmiechu. Jako, że jakoś żaden temat nie przyciągnął mojej zbytniej uwagi to glos oddaje na to "coś"
PES 6.5 v6 - dlaczego ten temat? Bo czekałem na tego patcha bardzo długo. Doczekałem się, był świetny. Teraz wciąż są update`y co mnie bardzo cieszy, a wybrałem akurat ten temat, bo to był wielki boom, oczekiwanie i gdy się pojawił to uradował nie jedną duszę
Jason Bourne
Dec 30 2012, 17:33
Chyba temat z mijaniem przed sezonem i wąty min. Lizaku
PES 6.5 v6 - konkretny temacik z dużą bazą zbędnych pytań ze strony bezmyślnych użytkowników

Kiedy wyjdzie?
chelsonik
Dec 31 2012, 01:25
PES 6.5v6 - duże zaangażowanie ze strony twórców jak. Oby kolejne wersje były jeszcze lepsze