Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Newsman/Publicysta Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2012
GooFy
1. Oddajemy głos na jednego z newsmanów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2012), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
WKS
Piecia - Dużo artykułów nie mieliśmy w tym roku, zaledwie pare podsumowań, które w większosći były pieci. Zdarzyło się też, że pisał Łukasz jednak w tym roku to piecia był naszym "pismakiem" i to na niego leci głosik.
Nalep
Piecia - napisał kilka newsów dotyczących ligi, które mi się bardzo podobały. Tak jak napisał poprzednik, nie było tych newsów dużo, ale na uwagę zasługuje piecia, bo gdyby nie on to nie byłoby ich w ogóle.
kksm
Piecia - kawał dobrej roboty wink.gif
Rybson
Piecia. zgadzam się z przedmówcą
T-Mac
nikt ;/
chelsonik
Mało czytałem, ale jednak co dobrego czytałem to autorem był piecia, dlatego głos na niego smile.gif
GooFy
Mało było newsów w tym roku, ale te od Pieci były na poziomie. Głos na niego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.