Ogarnia mnie śmiech a jednocześnie żal mi du*ę ściska jak czytam niektóre wypowiedzi.
Mylić PRAWDZIWY MURZYŃSKI RAP z jakimś białym hiphopowym gównem... W dodatku polskim :/
Do tematu wróć:
Dr. Dre- Chronic - wypierdolczy, miażdżący album...'Fuck wit Dre Day' - gdzie dwaj przyjaciele stają się wrogami...Dre najeżdża na byłego już kolegę z N.W.A - Eazy-E; 2001- Doktorek w świetnej formie, z tego albumu pochodzi moim zdaniem najlepsza piosenka świata - STILL DRE.. ;d
Snoop Dogg - zajebiste utwory nagrywane z Doktorkiem na obu płytach, które są w/w. Poza tym Jego miażdżące DOGGYSTYLE - Serial Killa poprostu wymiata ;] Teraz niestety Doggy Dogg zszedł na PSY

Nagrywać piosenki z Justinem Timbarlejkiem albo z Phedałem Williamsem...Ehhh....
No i chyba najważniejsze
Niggaz With Attitiude - Dr. Dre, Eazy-E ( R.I.P, w 1994 zmarł na AIDS ), Ice Cube ( On wolał jednak solową karierę ) MC Ren i DJ Yella - członek World Class Wreckin' Cru. GRUPA WSZECHCZASÓW, nie do pobicia.
Najlepszy album moim zdaniem to 'Straight Outta Compton', może jeszcze '100 miles and runnin'...Uważani za najlepszych wykonawców na całym West Coast

Ale szybko pałeczkę przejął DRE ;]
Oprócz tego
Time Bomb, Nate Dogg, X-Zibit i NAS...
Szkoda, że 3/4 forum ssało jeszcze cyca gdy w/w panowie mieli swoje najlepsze lata...
Fo' life niggaz, fo' life...
PS. Nie wiem czemu, ale 50 centów robi taką furorę, że ho ho... W rzeczywistości tylko jedna fajna piosenka, a BURAK SIĘ WOZI JAKBY BYŁ PANEM ŚWIATA. Frajer, jak już chce kogoś dissować to niech robi to równemu sobie, a nie kutas się cieszy jak zjedzie Kelis, Pink albo
Britnej Spirs Britney Spears. Ludzie, toż to żenada jest. To już nawet Nie jest śmieszne. Czas umierać. [*]
PS2. Zapomniałem kompletnie o 2PACu i Notoriousie... Wqrwia mnie, że jakieś 'jebane tuzy współczesnego rapu' typu Diddy, Nelly itd. robią piosenki, a potem żeby nie narobić sobie wiochy podpisują się pod tym ich pseudonimem... NO LOL poprostu. Przykład najszybszy jaki przychodzi mi do głowy: ' Nasty girl ' <lol4273>
albo 'Ghetto Gospel'. Nie czaję tego kompletnie...