Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CO ZROBIC ?? :/
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Ziolo_
POMOCY !!! Nie moge grac przez neta mad.gif mam wszystko co trzeba: PES4 launcher, patch 1.10, crack'a odpowiedniego i nic !! blink.gif chce sie podlonczyc do hosta to albo mam Unable to connect lub, ciagnace sie w nieskonczonosc Waiting... !! podobnie kiedy to ja jestem Host!! Co mam zrobic ?? Moze mam porty zablokowane ?? sad.gif unsure.gif
j.osti
A napisz coś więcej o swoim łączu, czy masz zewnętrzne IP, czy chowasz się za NATem itd.itp.
Radarek
Sprawdz czy aby na pewno dobrze zaintsalowales patcha 1.10?
Wlacz pesa, nacisnij alt + enter i zobacz czy w tytule okna pisze ver 1.10.
Jesli komunikat "unable to connect" wyskakuje zaraz po probie podlaczenia sie tzn ze ty lub twoj przeciwnik macie wersje niespaczowane gry. Sprawdz takze czy nie blokuje was firewall (dla testow wylacz ten xpkowski firewall bo pewnie masz go jak wszyscy wlaczonego smile.gif). No i jeszcze sprawa IP. Probujesz laczyc sie z gosciem z twojej sieci czy spoza? Jak spoza to musisz miec zewnetrzne IP (lub probowac grac za pomoca Hamachi - probowalem i da sie na nim grac).
barca90
MUSISZ MIEC ZEWNETRZNE IP tongue.gif
Ziolo_
eee ja mam neta z Neti wink.gif spròbuje firewalla wylonczyc ale jak to sie robi ?? tongue.gif laugh.gif wersje mam na 100% 1.10 sprubuje przez hamachi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.