Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Otrzymanie drużyny HT.org :-(
board.issonline.pl > Inne > Gry > Hattrick i Managerzone
snake
Wysyłam zgłoszenie..o trzymuje maila o tym że za ok 4 dni dostane drużynę i po ok 3 dniach wogòle się już nie mogę zalogować... ale moge znowu wypełnić zgłoszenie z tymi samymi danymi, czyli wnioskuje że usuwająmoje konto czy to normalne bo StraY pisał że jeśli cośjestźle to oni o tym powiadamiają na maila, pomocy ! huh.gif
StraY
sprobuj zalozyc jeszcze raz, jest tylko 3 oczekujacych czyli druzyne musza ci przyznac do jura wink.gif jak nie to pisz do GM'a jakiegos
snake
Na liście oczekujących do Twojej ligi znajduje się obecnie 3 osòb.
Wczoraj 107 osòb otrzymało zespoły w Twojej lidze, ostatni z nich złożył podanie 2005-09-10 19:58:00.
Jak tylko otrzymasz swoją drużynę, zostaniesz o tym poinformowany pocztą e-mailową.
Zwròciłeś się o przydzielenie zespołu 2005-09-10 14:48:56.
Hmm ja złożyłem wcześniej podanie od ost. co otrzymał drużynę...hmm nie powinienem ja otrzymać wcześniej ?...czy jest to normalne ?
RuDi
Napisz do [email protected] ze ci wywala tak czesto jest jak ma sie siec i osoby z sieci graja w ht
snake
Ale ja mam neostrade huh.gif
Raffels
Mam dokładnie ten sam problem. Po trzech dniach oczekiwania na drużyne nie moge się zalogować. Nie wiem czemu sie tak dzieje:/ Spròbuje jeszcze raz ale wątpie żeby to pomogło :/
RuDi
Napiszcie do Gm-a napewno pomoze
snake
Na liście oczekujących do Twojej ligi znajduje się obecnie 35 osòb.
Wczoraj 40 osòb otrzymało zespoły w Twojej lidze, ostatni z nich złożył podanie 2005-09-11 16:38:00.

Jak tylko otrzymasz swoją drużynę, zostaniesz o tym poinformowany pocztą e-mailową.

Zwròciłeś się o przydzielenie zespołu 2005-09-10 14:48:56.
To ja już tego nie rozumiem wczoraj było 3 oczekujących a teraz 35 blink.gif
PS. To nie jest nowe konto tylko to samo !
StraY
yyy... to juz rzeczywiscie dziwne :/ zrob jak pisze RuDi, nie ma innego( a na pewno lepszego ) wyjscia
snake
OK. dzięki wszytkim za pomoc, otrzymałem drużynę :-)
Poprostu trzeba być cierpliwym i ciągle wysyłać zgłoszenia jeśli skasowali konto...
problem nie leży w złym wypełnianiu bo wszystko ciągle tak samo wypełniałem.
pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.