Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: „Zółtodzioby” kontra „stara” gwardia. Kto okazał się lepszy? To wszystko w podsumowaniu 9 sezonu II Ligii.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Dział prasowy
Jason Bourne

Przyszedł czas na podsumowanie II Ligowców smile.gif
Ocena 9 sezonu II ligi jest już na stronie głównej.

LINK DO NEWSA PODSUMOWANIE II LIGII

Pisałem to co myślę, a raczej co zauważyłem na boisku grając z każdym z Was. Mam nadzieję, że wyszło względnie. Czekam teraz na Wasze komentarze wink.gif
T-Mac
zotodzioby tongue.gif i jeden dziadek sceny smile.gif vs ..........
tekst bardzo dobry co juz ci pisalem
mam nadzieje ze w nowym sezonie nie bedzie graczy ktorych trzeba bedzie wielokrotnie zagadywac o rozegranie mecza - bo to mnie najbardziej wkurzalo smile.gif
Tobinho
Jeżeli chodzi o mnie to jestem nowym zawodnikiem i wydaje mi się, że pójdzie lepiej jednak nie opanowałem tego PESA aby walczyć z najlepszymi. Zapewniam Cię, że pokaże jeszcze co potrafię, bo widzę, że idzie mi coraz lepiej. Chociażby Club Challange. Przynajmniej mogę się pochwalić, że bardzo ale to bardzo rzadko strzelałem bramki mijaniem bo tego nie opanowałem tak jak inni. Napisałeś słaba pierwsza runda, słaba druga, tylko chyba nie widziałeś wszystkiego bo jednak II runda była o niebo lepsza od pierwszej. Mecz z Wolridem przegrany 5-1 to była największa porażka. Chciałbym dodać, że gdyby nie moje roztargnięcie to nie miałbym żadnego z wo. Wtedy byłbym na innym miejscu.
To chyba na tyle
Filips
Przyjemnie się czyta.

Ps. Zdjęcie Kagawy w żółtej koszulce poprawiło by efekt ( hehehe ) - tak na moje oko.
Barthinio
Brutalan gra tego zawodnika? Chyba pomyliłes sie z kim innym! Nikogo specjalnie nie faulowalem i nie gralem na faul poprostu slabo opanowalem tego pesa w odbiorze pilki lub tez komputer wyprawial mi ekscesy.Czesto biegnac z pilka zamiast mi wrzucic pilke w pole karne to komputer robil mi wslizg i faulowal ilez razy sie nawsciekalem z tego powodu to nie masz pojecia.Poprostu male doswiadczenie z mojej strony w tego pesa. tyle w temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.