Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/8 finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO) > Puchar Ligi IO
Ferat

Czas na rozegranie dwumeczu: 13-06-2012

Zwycięzca dwumeczu przechodzi do 1/4 finału.

Wyniki wpisujemy wg szablonu, obowiązują ustawienia identyczne jak w lidze.

W razie równego bilansu bramek (gole na wyjeździe nie są liczone podwójnie), gramy trzeci mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

W tej rundzie gramy na rosterze z pierwszej rundy!! --> DOWNLOAD

Termin rozegrania spotkań przedłużony do 16.06 (bez możliwości dalszego przekładania)

Edi092
[/quote]
1 mecz

EdiWitu

Screeny:

Opis:
Spotkanie doczone w szybkim tempie,dużo strzałów i parad bramkarzy, jednak nikt nie potrafił przechylić wygranej na swoją korzyść.

Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił

2 mecz

WituEdi

Screeny:

Opis:
Rewanż jak najbardziej udany,Everton pakuje 3 bramki która jedna nie została prawidłowo strzelona, do ostatniego kwadransu wynik wisiał na włosku i każda z drużyn mogła strzelić upragnioną bramke, strzelił ją Cahill który został obsłużony pieknym podaniem Lucasa. Dzięki za mecze !

Bohater spotkania:
Cahill strzelec bramki która dała awans

Wynik dwumeczu

EdiWitu
Ferat

FeratSzymson

Screeny:

Opis:
Bardzo dobre spotkanie Wolfsburga, nie do powstrzymania byl Gameiro, porazka dwoma bramkami stawia Udine przed trudna sytuacja, ale trener zachowywal spokoj bo wierzyl ze straty da sie odrobic.

Bohater spotkania:
Gameiro

SzymsonFerat

Screeny:

Opis:
Udany rewanz za porazke w pierwszym meczu, Wlosi sie zmotywowali, Shittu mial za zadanie wylaczyc z gry Gameiro, a reszta miala po prsotu strzelac, swietnie dysponowany byl Di Natale, ktoremu nie mogl rpzeszkodzic Assout-Ekotto (nie wiem jak to sie pisze:)).

Bohater spotkania:
Di Natale

Boby1908

Boby1908JustMe

Screeny:

Opis:
Pierwszy mecz obu ekip pokazał, że rywalizacja o awns będzie bardzo wyrównana i zacięta. Świetny meczyk na wysokim poziomie zakończony sprawiedliwym remisem. W 15 minucie na prowadzenie wyszli goście po bramce Beniteza, ale 11 minut później wyrównał niezawodny Klose. Do końca meczu obie ekipy miały jeszcze po kilka dogodnych sytuacji,ale bramkarze wychodzili obronną ręką. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:
Obie ekipy za naprawdę świetne widowisko.

JustMe1987
Drugie spotkanie
JustMe1987Boby1908

Screeny:

Opis:

Zaciety mecz jak zreszta wszystkie 4. tak 4 tongue.gif Niestety nie udalo sie pokrzyzowac szykow armii blizniakow Bolta. (Biabiany, Martins i Cisse)

Bohater spotkania:

@=>Thierry HENRY

W tym meczu to on zadecydowal o tym ze mielismy ciag dalszy emocji w walce o awans!

Boby1908

Boby1908JustMe

Screeny:

Opis:
Trzeci mecz z JustMe w pucharze ligi i trzeci bardzo wyrównany. Do roztrzygnięcia losów awansu potrzebna była dogrywka, a zabrakło bardzo mało żeby były rzuty karne. Ogólnie przystąpiliśmy do meczu z bolącymi już palcami:)smile.gif Nie mniej jednak nie było mowy o odpuszczaniu. Walka toczyła się o każdy centymetr boiska i tak najsprawiedliwiej powinień paść remis i rzuty karne powinny roztrzygnąć losy awansu. Pierwszą bramkę meczu zdobył Martins, który w dwóch poprzednich meczach nie błyszczał. kolejne minuty upływały podobnie jak początek meczu czyli walka,walka i jeszcze raz walka. W 36 minucie do remisu doprowadził Henry, a żeby było mało dwie minuty później było już 1-2 za sprawą Kanoute. Niezawodny Klose uratował skórę drużynie Werderu w doliczonym czasie pierwszej połowy. Po przerwie pierwszy bramkę strzelił JustMe ( nie wiem jakim zawodnikiem bo rozłączyło nas i nie mam screena) , a wyrównał D.Cisse. Przyszedł czas na dogrywkę...i niestety w tym momencie pojawił się czarny obraz i musieliśmy dogrywkę dograć. W dogrywce wszystko wyglądało podobnie mecz stał na wysokim poziomie i obie ekipy miały swoje szanse na gola. kiedy już obie ekipy szykowały się do rzutów karnym poszła akcja i wpadł największy farfocel z tych trzech meczy:)smile.gif Piłka znalazła się na linii bramkowej gdzie wślizgiem nieudolnie próbował wybić jeden z obrońców, drugi zaś zderzył się z bramkarzem,a Biabiany zachowując zimną krew dotknął piłki , która przekroczyła linię bramkową i dała awans do kolejnej rundy.

Bohater spotkania:
Obie ekipy grały świetnie,ale myślę że Biabiany za bramkę dającą awans.

adonim
1 mecz 1/8
adonimwesoly89

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Lavezzi
Long
G. Dos Santos
Long
Demba Ba
Menez
Lavezzi
Lavezzi
Menez
Hugo Almeida
Isaksson

Opis:
Do przerwy bardzo wyrównany mecz. Po przerwie - szkoda pisać ...

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:

Ezequiel Lavezzi

3 gole i świetna gra w meczu.

wesoly89

wesoly89Adonim

Screeny:

Opis:
mecz dla gospodarzy mial charakter sparingowy poniewaz zaliczka z pierwszego meczu byla ogromna... pierwsza polowe zagrali kompletnie na luzie.. na 2 polowe trener wpuscil Dembe Ba ktory byl motorem napedowym zespolu.

Bohater spotkania:
Demba Ba - strzelec 4 bramek

PS. Proponuje przeciwnikowi trzymać nerwy na wodzy.. Nastepnym razem zaczne nagrywac te "piękne" faule

WYNIK DWUMECZMU:

wesoly89Adonim
woodi

woodiŁukasz44

Screeny:

Opis:
Screeny tylko ze składami bo zapomniałem zrobic po meczu :/ wrzucam za o filmik na którym widac kto strzelał bramki. Co do meczu myslałem ze poniose kleske gdyż goście szybko strzelili 2 gole i cisneli jak cholera :/ ale jakos udało sie wyrównac pozniej znowu goscie wbili na 2:3 i na tym koniec tongue.gif goście juz zadnej bramki nie wbili a świetnie zagrali gospodarze gdzie zdobyli 3 gole i wygrali całe spotkanie 5:3 smile.gif dawało to spore nadzieje przed rewanzem biggrin.gif ale niestety tylko dawało hehe tongue.gif

Youtube

Bohater spotkania:
Briand- strzelec 2 bramek w tym meczu , które dały zwyciestwo biggrin.gif

lukasz44
lukasz44woodi

Screeny:

Opis:
Pierwszy mecz nie zapowiadał łatwego meczu w rewanżu, musiałem odrabiać dwie bramki i być bardzo uważnym w obronie aby nie stracić na początku kolejnej.
O dziwo zmiana taktyki na 3-4-3 (była już stosowana w sparingach przedsezonowych) okazała się strzałem w dziesiątke, Zenit grał fantastycznie, momentami wręcz perfekcyjnie i już po 16 minutach było 4-0, 5-0 zaś po 45 minutach - co tu dużo mówić, ekipa Zenitu zmiotła z boiska portugalczyków którzy tylko stali i patrzyli się jak piłkarze Zenitu co chwila konstruują akcje bramkowe.
Takiej przewagi ruscy nie mogli wypuścić z rąk i gdy Danny podwyższył wynik na 6-0 sytuacja była już jasna. Z boiska zeszli Mexes, Vargas i Donovan i wtedy gra przestała być tak intensywna jak wcześniej. Pod koniec daliśmy sobie wbić dwie niepotrzebne bramki, ale jednak jakie to ma znaczenie w kontekście tak znakomitej postawy przez 80 minut. Oby to był zwiastun lepszej rundy rewanżowej w lidze, być może zimowe zakupy i podrasowanie taktyki będą kluczem do kolejnych efektownych zwycięstw.
Dzięki, powodzenia dalej.

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Grafite - po fatalnym początku sezon wreszcie łapie forme
niCejOke

niCejOkeBartinho

Screeny:

Opis:
Zaragoza w tym sezonie nie imponuje. Do meczu podchodziłem w stressie. Nie chciałem odpaść z drugoligowym Pireusem. Olympiacos postawił na defensywę 5 obrońców + dwóch DP. Nie było łatwo jednak gładkie zwycięstwo 3;1. I optymalna pozycja przed rewanżem w Grecji.

Bohater spotkania:
Aruna Dindane

BartinhoniCejOke

Screeny:

Opis:
Pełna dominacja hiszpanów w tym meczu. Bramka dla gospodarzy to lama. Stąd wynik 6;0. dzięki

Bohater spotkania:
LUIS FABIANO

BartinhoniCejOke
przemosekk
1 mecz

sylwek12bprzemosek123

Screeny:

Opis:
Spotkanie doczone w szybkim tempie,dużo strzałów i parad bramkarzy, jednak nikt nie potrafił przechylić wygranej na swoją korzyść. Graliśmy na wspolnym kompie w domu.

Bohater spotkania:
Keiren Westwood - wybranial wszystkie strzaly (grał na prochach smile.gif) i ostatni strzal decydujacy nie zlapal i wpadla bramka

2 mecz

Przemosek123sylwek12b

Screeny:

Opis:
Rewanż jak najbardziej udany,Parma pakuje 3 bramki do ostatniego kwadransu wynik wisiał na włosku i każda z drużyn mogła strzelić upragnioną bramke, strzelił ją Andy Johnson który został obsłużony pieknym podaniem od Jelenia. Graliśmy na wspolnym kompie w domu. Dzięki za mecze !

Bohater spotkania:
Andy Johnson - strzelec 2 bramek która dała awans Parmie

Wynik dwumeczu

sylwek12bprzemosek123

Ogryz
1/8 finału 2 mecz
OgryzRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Jones
Diego
Niang
------------------------------
Cleyton
Cleyton
Tuncay
Ranocchia
Opis:
Piłkarze Stoke City po porażce 1 bramkowej w pierwszym meczu musieli odrabiać straty. Po 1 połowie Stoke prowadziło 2-0 i straty z 1 meczu odrobili i to oni byli w kolejnej fazie pucharu ligi. W 63 minucie Cleyton strzela na 2-1 i mamy remis w 2-meczu jednak 3 minuty później Stoke znów na prowadzeniu 2 bramkowym. Po straconej bramce rywal ustawił taktyke 4-2-4 bo nie mógł się pogodzić z tym, że przegrywa i tłumaczył się głupio, że dlatego tak ustawił, bo ja gram koksami. Nie moja wina, że mam takich w składzie trzeba było sobie takich kupić, ale co tam. Taktyka 4-2-4 zrobiła swoje i to Panatha jest w kolejnej fazie pucharu ligi.
Kartki:
Żółta:
Jones
Diego
Huth
Niang
Kontuzje:
Brak
Bohater spotkania:
Rybson i 4-2-4 biggrin.gif

Rybson

1/8 1 mecz
RybsonOgryz

Screeny:

Opis:
Ogryz pokazał klasę strzelając mi piękne gole <hahaha> to ja mu pokazałem jak grać w piłkę żęby takich koksów wyeliminować smile.gif
Cleyton objawieniem meczu chyba zawita na stałe w kadrze.
Woiził Jones razy kilka podał do Nianga i tak w koło macieju... miałem sporo szczęścia, ale się opłacało ponarzekać, i tak to Panata niespodziewanie awansuje dalej. powo w lidze.

Bohater spotkania:
Cleyton

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.