Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012 > Eliminacje Euro 2012
lukasz44

Do turnieju Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-F) oraz 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. W taki sposób skompletujemy finałową 14-tkę do której dołączą ekipy Polski (T-Mac) i Ukrainy (similo14) które mają automatyczną kwalifikację.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych 5 kolejek będzie podany po wydaniu rostera ze składami.
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka --->
Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na rewanżowe mecze eliminacji i cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012

Pierwsze 5 kolejek gramy dopiero gdy zostanie wydany patch z powołaniami. W żadnym wypadku proszę nie rozgrywać spotkań wcześniej !

POWODZENIA !!!
lukasz44

lukasz44WKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Reus
Ljungberg
Ljungberg
Ljungberg

Skrót spotkania:

Kartki/ Kontuzje:
Khedira
Westermann

Ibrahimović (lekka kontuzja)

Opis:
Co tu dużo mówić, Niemcy mecz przegrali na własne życzenie. Jeżeli nie wykorzystuje się dogodnych szans na gole to nie wygrywa się meczy i potem te sytuacje się mszczą. Tak było i tym razem, okazje mieli i Gomez i Gotze i Podolski, jednak pudłowali na potęgę. Szwecja zaś wyczekała swój moment, najpierw po wrzutce z rożnego gola zdobył Ljungberg, póżniej gola po indywidualnej akcji dołożył... Ljungberg i na pod koniec meczu mocnym strzałem zwycięstwo przypieczętował... Ljungberg... Hat-trick skompletowany, świetny mecz w jego wykonaniu, przyćmił wszystkich niemców i Zlatana (który doznał kontuzji w 1 połowie meczu). Na moją niekorzyść zadziałała przedziwna decyzja sędziego, który za na prawdę niezbyt groźny faul pokazał Wastermannowi czerwoną kartkę... Od tego momentu musiałem zdjąć Gotze i gra nie kleiła się już tak jak powinna. Co prawda honorową bramkę zdobył rezerwowy Reus ale to jest marne pocieszenie. Trzeba popracować nad taktyką i walczyć w kolejnych meczach o awans. Dzięki wks, powo dalej.

Bohater spotkania:

Nie kto inny jak Ljungberg - każdy jego strzał był celny i stwarzał zagrożenie
WKS

WKSRKS Rybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Ibrahimovic
A.Svensson
Wilhelmsson
David Villa
David Villa
Fernando Torres
Jesus Navas

Kartki\Kontuzje:
Czysto

Opis:
Szwecja pogrążona w żałobie, kiedy to sztab medyczny reprezentacji podał, że za jakieś 3-4 dni Zlatan przejdzie malutką operacje i ominie go cała runda rewanżowa. Jednak dzisiaj jest dzisiaj i to pokazał Ibracadabra już w 3 minucie pakując piłkę do siatki rywala. Bramka była zdobyta po sporym zamieszaniu ale, że Ibra to istny golleador to wiedział gdzie się ustawić i bez żadnych zastanowień hukną w środek bramki zasłoniętego przez wielu kolegów Victora Valdesa. Niesamowity początek SzWedów, podejrzewam iż Hiszpanie nie spodziewali się zaczynać meczu z Handicapem wink.gif. Szwecja odziwo po bramce Hiszpanów nie cofneła się a dalej atakowała. Fantastycznym uderzeniem po ziemii z ok. 23 metrów popisał się Svensson umieszczając piłkę w prawym rogu bramki Reiny. Strzał był nie do obrony. Niespodzianka rośnie coraz większa, jednak radość wszystkim psuje David Villa, który zdobywa bramke kontaktową ładnym strzałem i Issakson bez szans. Niecałą minutę później znów Szwecja ! Wilhelmsson zdobywa bramkę na 3:1 ! Emocje sięgały zenitu a to przecież dopiero pierwsza połowa tego meczu. Sztokholm świętował. 5 minut później błąd defensywy Szweckiej wykorzystał Torres. Nie, nie pomyliłem się Torres wyszedł praktycznie sam na sam....i trafił! Tak to to ten piłkarz który ledwo trafiał na pustą, biggrin.gif trafił dla La Furia Roji. Następnie znać o sobie w 42 minucie dał ponownie Zlatan. Ileż roboty mieli z nim obrońcy Hiszpańscy ale teraz go nie upilnowali a ten jednym zwodem minął swojego byłego Kolege z Barcelony i strzelił bramkę już 4. 4:2 do przerwy to znakomity rezultat. Jednak tuż po przerwie niesamowitym rajdem popisał sie Navas. Widać "chemie" miedzy trenerem i zawodnikiem ponieważ Jesus w II połowie jak i w I brał na siebie duzo ciezaru gry [czasami az za duzo ;d ] i mijając moich jak tyczki slalomowe strzelił bramke. Aż mnie sie przypomniał zawodnik zwanym Cisse ;d. Dalej myślę, że była wymiana cios za cios jednak polegało to na tym, że Hiszpańskich napastników zatrzymywali fantastyczni Obrońcy a Ibrahimović, Rosenberg czy Wilhelmsson mylili się. Jednak raz nie pomylił się Ibra i uderzył z 15-16 m w róg i Valdes znów musiał wyjmować piłkę z siatki. W doliczonym czmasie gry zgadnijcie kto znów pojechał 5 czy 6 moich ? Tak, Navas. Po raz kolejny krecił sie i krecił i po paru razach wykrecił tych moich cieciów i uderzył na bramke, piłkę niesfornie wybił Issakson i Villa z 2-3m spokojnie sobie ją dobił do bramki. Wynik sie nie zmienił. Opis długi bo Emocje duże a duże emocje to są Reprezentacje. Czuć klimat Euro i ciesze sie, że mogę grać w takim turnieju, mniej ciesze się z tego iż z Ibry będę mógł skorzystać tylko jeszcze w dwóch meczach sad.gif. Dzięki Ryba, powo dalej.

Bohater spotkania:

Rybson

Rybson Łukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Soldado
Jesus Navas
samobój Humels
Reyes

Podolski
Klose
Jerome Boateng
Muller

Kartki\Kontuzje:
Torres lekka
kartek brak

Opis:
Bardzo nerwowy mecz, spotkały sie 2 najsilniejsze kadrowo drużyny w stawce, jednak zadna za stron nie schodziła z boiska pokonana, szanse mieli jedni i drudzy, pierwsza połowa zdominowana przez hiszpanów a w drugiej działy się różne rzeczy niemcy zaczeli grać niemiecki twardy football i gra przechyliła się na stronę gości ale mogło skonczyć się w każdą stronę, jednak cios za cios błąd za błąd jedyne co na moją niekorzyść to wykluczenie Torresa na 5 spotkań z powodu kontuzji lekkiej na szczęście.

Bohater spotkania: Reyes zapewnił punkt gospodarzom w doliczonym czasie gry smile.gif

KOD
AKTUALKA
Barthinio

barthinio Rybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Alba
Puyol samoboj
Pedro
Lorente
Pedro
Janko
Lorente

Kartki\Kontuzje:
brak/brak

Opis:
Poczatek spodkania to dyktando Austri szybko strzelaona bramka i jest 1:0 Po stracie bramki Hiszpanie próbowali dojsc do głosu ale ich bezradność skonczyła sie samobója.Przy stanie 2:0 poczułem sie zbyt pewny i przypominało to bardziej kontrolowanie gry niz oddawanie strzałów z mojej strony i to sie zemsciło pod koniec pierwszej połowy bramka do szatni jest 2:1. Po zmianie stron to juz dominacja gości.
Ta najwazniejsza chwila dla przyjezdnych miała miejsce w 61 min.chwila nie uwagi i jest juz 2:3 dla Hiszpani. Zaraz po stracie dwóch goli złapałem kontaktowa bramke i było juz 3:3. Szybkość Hiszpanów i gra długa piłka spowodowało to duzo problemów dla gospodarzy. No i ta fartowna bramka w doliczonym czasie meczu , gdybym sie szybciej zdecydował na wybicie lub wyjście bramkarzem nie bylo by tego gola.Kazda ze stron mogła wygrać to spodkanie wynik remisowy był by sprawiedliwy.
Fajne spotkanie w miłej atmosferze. Pozdro i powodzenia dalej

Bohater spotkania:
Lorente

Mysle ze mógł byc bramkarz gdyby nie fartowna bramka Lorente

lukasz44

lukasz44Barthinio

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mario Gomez
Mario Gomez
Gotze
Ozil

Skrót spotkania:

KartkiKontuzje:
Harnik (lekka kontuzja)

Opis:
Mecz zapowiadał się bardzo ciekawie. Niemcy w kryzysie, Austria natomiast po dobrym meczu z Hiszpania...
Jednak poprzednie wyniki nie przełożyły się na to spotkanie, Niemcy wyszli z zamiarem pożarcia rywali i też tak się stało. Konsekwentna gra w obu połowach i nieustanne frontalne ataki na bramkę Manningera przyniosły zamierzony skutek. Świetnie grali obrońcy: Boateng i Hummels byli po prostu nie do przejścia, odbierali praktycznie wszystkie piłki jakie mogli. Świetnie współgrała pomoc - wreszcie Ozil w dobrej formie, no i zabójcza skuteczność Mario Gomeza, który dwa razy skrzętnie wykorzystał swój wzrost i umiejętność ustawiania się. Ładne bramki Gomeza i piękny strzał wolejem Ozila są wisienką na Tym zwycięskim torciku. Barthinio próbował ataków, jednak tak jak mówię obrona była dziś jak skała i to bardzo mnie cieszy. Oby tak dalej w kolejnych meczach. Dzięki, powo dalej.

Bohater spotkania:

Mario Gomez - dwie bardzo ważne główki i dwa gole
Rybson

Rybson Szymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Iniesta

Carew
Abdellaoue

Kartki\Kontuzje:
lekka kontuzja dla Solli
żółta kartka dla Xavi

Opis: Kolejna sensacja, przed meczem patrzac na wykres szymson i jego norwegia była skazana na porażke... nic bardziej mylnego, siła obrony jaką pokazała norwegia wystarczyła do powstrzymania szaleńczo rządnych gry hiszpannów, najpierw w 6 minucie nie kto inny jak CAREW silnym strzałem wyprowadza sensacyjnie norwegie na prowadzenie, 2 minuty później indywidualna akcja iniesty, i strzał z 30 metrów po długim roku mamy 1;1 potem to juz istne bićie głową w mur.. hiszpanie napędzali się coraz bardziej a Szymson tylko czekasł na kontrę no i się udało:D tuż po rozpoczęciu 2 połowy Abdellaoue celnie udeżył w dobrej sytuacji po długim rogu, wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu, co nie jest dziwne:D i wielka hiszpania pokonana poraz 2... plan sciąga na panewce, trzeba się pozbierac po tych porażkach wyciągnąć wnioski, i powalczyć w rewanżach.

dzieki za mecz graty i do rewanzu!

Bohater spotkania: Carew, Abdellaoue, Hangeland, Jarstein -m 4 wierze które obroniły norwegie:D

WKS

WKSRKS Bartinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Granqvist
Janko

Kartki\Kontuzje:
Czysto

Opis:
Cóż, mecz od początku zdominowany przez Szwedów. Już po 6 minutach było 3:0 dla gospodarzy i wydawałoby się iż mecz został już rozstrzygnięty. Gola dla gości zdobył Janko z rzutu rożnego. Nie ma zbytnio co opisywać przebiegu tego spotkania bo to byłą poprostu walka w środkowej strefie boiska. Austriacy wchodząc 5 obrońcami nie dali pograć Zlatanowi choć ten i tak rozmontował 4 razy szyki obronne rywala. Szwedzi brną od zwycięstwa do zwycięstwa i aby ten "Sweden dream " sie nie skończył a jest to możliwe bo czeka moją repre jeszcze batalia z Norwegami. Dzieki za mecz i do rewanżu. Powodzenia dalej Bartinho.

Bohater spotkania:

Król Szwecji, zdecydowanie Grajek który decyduje o losach meczów.

lukasz44

lukasz44Szymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gotze
Carew
Kuranyi

KartkiKontuzje:
Carew (lekka kontuzja)

Opis:
Spotkanie bardzo ciekawe i emocjonujące do końca. Niemcy gdy Ozil gra razem z Gotze w pomocy mają jakiś pomysł na grę i znowu znalazło to przełożenie w czasie meczu. Świetne okazje marnował raz po raz Mario Gomez i nic nie chciało wpaść... Wreszcie w 25 minucie świetne podanie od Ozila otrzymał Gotze, minął jednego rywala i mocnym strzałem nie dał szans golkiperowi gości. Radość nie trwała długo, dosłownie chwilę po wznowieniu kontaktową bramkę strzelił John Carew bo fatalnym błędzie obrony Niemieckiej... Czas leciał, Niemcy atakowali ale ciągle brakowało im skuteczności. Fatalny tego dnia Mario Gomez w końcu został zmieniony przez Kevina Kuranyia i była to świetna zmiana. W 61 minucie właśnie Kuranyi zdecydował się na indywidualną akcję, zwiódł obrońcę, dryblingiem zwiódł bramkarza i strzelił bardzo ważną bramkę. Do końca spotkania działo się jeszcze sporo, nadal atakowali Niemcy, zaś Norwegów było stać tylko na chwilowe zrywy, które jednak nic nie dawały... Mecz skończył się wynikiem 2-1, który jest dość korzystny dla mojej ekipy w kontekście kolejnych meczy. Zasłużona wygrana stała się faktem. Dzięki, powo dalej.

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Mario Gotze - miał nie zagrać w tym spotkaniu, zagrał jako ofensywny pomocnik i był chyba najlepszy na boisku
Szymson

Szymson WKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Huseklepp

Ibrahimovic x4
Kallstrom
Wilhelmsson x2

Kartki\Kontuzje:
Żółta-Haugher
Żółta-Holmen

Opis:
Derby skandynawii zakończyły się pogromem,Szwecja była zdecydowanie lepsza i praktycznie każdy strzał lądował w siatce Norwegów,Kpitalne spotkanie Trzech Koron;)Dzięki za mecz,gratki:)

Bohater spotkania:
Zlatan to co wyprawiał przechodzi ludzkie pojęcie

Szymson Bartinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Abdellaoue x 3

Janko x2

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Fajne szybkie spotkanie,ale wygrała zimna krew która była po stronie Norwegów,wynik dobry w perspektywie dalszych meczy zobaczymy czy dane będzie zagrać Norwegom w Euro 2012,Dzięki za meczyk i pwodzenia dalej

Bohater spotkania:
Abdellaoue-świetne spotkanie tego zawodnika okraszone hat-trickiem

lukasz44

Do turnieju Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-F) oraz 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. W taki sposób skompletujemy finałową 14-tkę do której dołączą ekipy Polski (T-Mac) i Ukrainy (similo14) które mają automatyczną kwalifikację.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych 5 kolejek będzie podany po wydaniu rostera ze składami.
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka --->
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na rewanżowe mecze eliminacji i cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012

Kolejne 5 kolejek gramy dopiero gdy zostanie wydany patch z powołaniami. W żadnym wypadku proszę nie rozgrywać spotkań wcześniej !

POWODZENIA !!!
lukasz44

Barthiniolukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Korkmaz
Podolski
Mario Gomez
Mario Gomez
Muller
Schmelzer

Kartki : Kontuzje:
brak

Skrót meczu:

Opis:
Mecz nie zapowiadał się ciekawie, sporo roszad z powodu złych form (Ozil, Schweinsteiger, Khedira, Gotze niebiescy) zagrali między innymi :
Bender, Kehl czy Schurrle. Mimo osłabień gra wyglądała bardzo dobrze, świetnie dysponowany był Gomez i jego współpraca z Podolskim dała gola już w siódmej minucie. Później niewiele się zmieniło, Niemcy ciągle atakowali, Austriacy zaś liczyli na szybkie kontry. Dwa gole w 61 i 68 minucie dołożył Gomez i było już po praktycznie po meczu. Gospodarze jednak nie podłamali się i zdobyli kontaktową bramkę za sprawą Korkmaza. W końcówce swoje dołożyli Muller i rezerwowy Schmelzer (zmienił Boatenga) a więc końcowy wynik to 5-1 dla Niemców.
Niemcy zrobili swoje i mogą być z tego meczu i gry zadowoleni.
Dzięki, powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Mario Gomez - wreszcie zagrał na miarę swoich możliwości
lukasz44

lukasz44Rybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ozil
Muller
Muller
Gotze
Pedro
Pedro
Jesus Navas

Skrót spotkania:

Kartki - Kontuzje:
brak

Opis:
Niemcy od początku starali się przycisnąć gości i próbowali różnych kombinacji w ataku. Swoje szansę mieli Kuranyi i Lahm, jednak obaj fatalnie pudłowali. W odpowiedzi szaleńczy atak przeprowadził skrzydłem Pedro i też spudłował. Później nastąpiła typowa wymiana ciosów:
1-0
1-1
2-1
2-2
3-2
3-3
Ciekawe było to że gole kontaktowe dla Hiszpanów padały dosłownie kilka chwil po golach Niemców, odstępy 3,4 i 5 minutowe !
Do końca meczu mogło zdarzyć się wszystko jednak po błędzie w ustawieniu Pique i Ramosa świetnie urwał się Muller i zapewnił swojej ekipie niezwykle cenne zwycięstwo z bardzo silnym rywalem. Mecz na remis, jednak tym razem udało się wygrać i przybliżyć do Euro 2012. Dzięki.

Bohater spotkania:

Thomas Muller - zapewnił Niemcom bardzo cenne zwycięstwo
Barthinio

barthinio Szymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Huseklepp
Janko

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Pierwsza połowa to zdecydowana przewaga Norwegów udokumentowana bramką.Wszystko szło zgodnie z planem trenera gości az do 61 minuty kiedy to po fatalnym błedzie w obronie traca piłke a w siatce umieszcza ja Janko jest 1:1 Po tej stracie to juz dominacja gospodarzy.Austryjacy mogli zdobyc choc 1 bramke i mogło byc pozamiatane ale niestety nikt nie potrafił umieścic piłke w siatce.w 89 minucie wpadła piłka do siatki gości ale sedzia uznał ze był spalony tak wiec szkoda bo miałbym pierwsze zwyciestwo.
Dzieki za mecz i powodzenia dalej

Bohater spotkania:
Janko

WKS

WKSRKS Łukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Bajrami
Muller
Mario Gomez
Podolski

Kartki\Kontuzje:
Granqvist

Opis:
Szczerze mówiąc troche sie zdziwiłem tymi statystykami. Wydawało mi się, że nie odstawałem tak bardzo od Łukasza. No może druga połowa nie była wymarzona. Mecz był zacięty, obie drużyny chciały wygrać, jednak wyraźnie brakowało czegoś Trzem Koronom. Tak po częsci chodzi tutaj o Zlatana jednak myśle, iż problem tkwił w braku skupienia w najważniejszych momentach meczu. Takich jak przy rożnym gdzie niekryty Podolski strzela bramke i Gomez po błędzie Issakssona. Trzecia bramka Niemców to Thomas Muller i strzał z dystansu. Szwedzi odpowiedzieli strzałem Bajramiego, tutaj akurat błąd popełnił Manuel Neuer który zamiast od razu wyjsc do tej piłki niepotrzebnie cofna sie do linii i to "jego" bramka smile.gif. Szanse na bramke dla Szwedów miał w I połowie Ljungberg ale fatalnie trafił w Neuera...a mógł minąć albo bardzo sie przyłożyć... zdarza sie ;d .Pierwsza porażka stała się faktem, jednak Szwedzi nie mają się czego wstydzić, w końcu przegrali z jedną z silniejszych drużyn w tym turnieju.

Skrót spotkania:

by lukasz44

Bohater spotkania:

Szczerze mówiąc nie wiem biggrin.gif Pewnie byłby Zlatan tongue.gif ale skoro go nie ma a każdy ze strzelców Niemieckich popisał się tylko jednym golem, można by dać Mullerowi za najładniejszą bramke w meczu ;d

Rybson

Rybson Bartinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Pedro
Soldado
Soldado
Soldado
Soldado
David Villa

Kartki\Kontuzje:
Pedro żółta
Prodl żółta

Opis:Hiszpania rozstrzelała się w ostatnich meczach. ciekawe czy nie za późno.... no nic czekamy na awans z 3 meisjsca:D innej opcji nie ma zeby hipszani nie było na ME..;/
mecz bardzo wyrównany ale strzerlali tylko Hiszpanie... dzieki za mecz powo dalej

Bohater spotkania:
niedoceniany w składzie Soldado ustrzelił aż 4 gole.

Rybson WKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
David Villa
David Villa
David Villa
Soldado
Reyes

Ljungberg

Kartki\Kontuzje:
Stoor zółta kartka

Opis: Mecz wyrównany i nie powinno być takiej przewagi w bramkach, ale Hiszpanie rozszaleli się w ostatnich meczach i wypunktowali błędy obrony Szwecji rewanż udany. dzieki za mecz powo dalej

Bohater spotkania:
David Villa

lukasz44

Szymsonlukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Muller
Muller
Podolski

Kartki - Kontuzje:
brak

Opis:
Do spotkania z Norwegią moja ekipa podeszła na luzie, awans był praktycznie pewny, chciałem dać szansę graczom rezerwowym i sprawdzić co niektórych. Zaczęli m.in : Weidenfeller, Schmelzer, Castro, Bender i Klose. Wszyscy spisali się dość dobrze, zwłaszcza postawa golkipera Borussii Dortmund momentami była fantastyczna. Dzięki temu występowi chyba rozwiał wszelkie wątpliwości kto będzie numerem 2 na EURO 2012 w bramce Niemców.
Przechodząc do meczu: Od początku spotkania gra kleiła się tak jak powinna, świetną partię rozgrywali pomocnicy Gotze i Ozil. Piłka nie chciała przez długi czas wpaść do siatki, jednak w 43 minucie czar prysł.  Rzut wolny wykonywał Ozil, wrzucił mięciutko piłkę w pole karne a tam fantastycznie do strzału złożył się Thomas Muller i strzałem nożycami pokonał bramkarza gości ! Od tego momentu na boisku istnieli tylko gości, zmasowane ataki sunęły na bramkę Norwegów i kolejne trafienia Mullera i Podolskiego były przypieczętowaniem świetnych eliminacji w wykonaniu Niemców. Pierwsze miejsce w grupie stało się faktem, mimo że na początku eliminacji szło jak po grudzie. Udało się znaleźć wspólny język z graczami i gra w rewanżowych meczach wyglądała wręcz fantastycznie. Oby forma utrzymała się do głównego turnieju. Dzięki za mecz, powo dalej.

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Thomas Muller - nie spodziewałem się że wyrośnie na największą gwiazdę ekipy
Szymson

Szymson Rybson

Składy:
zapomniałem zrobić

Screeny:

Strzelcy:
M.G.Pedersen
Braaten x2

Llorente x3
Soldado x2

Kartki\Kontuzje:
czysto

Opis:
Cóż wsumie spotkanie wyrównane,sporo okazji bramkowych z jednej i drugiej strony,ale Hiszpanie to doświadczeni piłkarze którzy potrafią wykorzystywać swoje sytuacje i tak też było tym razem;)Gratuluje zwycięstwa i życze awansu do ME,pozdro;)

Bohater spotkania:
Cała ofensywa Hiszpanów

WKS

Bartinho WKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Linz
Hoffer
Rosenberg
Rosenberg
Rosenberg
Rosenberg
Rosenberg
Ljungberg
Wilhelmsson

Kartki\Kontuzje:
Melberg - żółta
Stoor - czerwona
Janko - kontuzja lekka

Opis:
Szwecji wystarczył jeden mecz aby być pewnym swego i bez patrzenia na inne wyniki awansować do najlepszej 16. Tak też uczynili choć nie była to łatwa przeprawa. Z początku bardzo nerwowa gra i Hoffer strzela bramke dającą prowadzenie Austriakom. Jednak fantastycznie dzisiaj dysponowany Markus Rosenberg daje o sobie znać razem ze swoimi kompanami. Przy 3:1 faul Stoora na Janko (komputer) i praktycznie przez całą drugą połowe Reprezentanci "Trzech Koron" musieli grać w 10. Jak się okazało nie było to dla nich przeszkodą aby wygrać to spotkanie i tym samym awansować do Euro w Polsce i na Ukrainie.

Bohater spotkania:

Fantastyczny występ Markusa. 5 bramek i być może cień szansy na rywalizacje ze Zlatanem podczas Euro ;D.

WKS

WKSRKS Szymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
S.Larsson
Ljungberg
Ljungberg
Kallstrom
Rosenberg
Grindheim

Kartki\Kontuzje:
Hoiland - żółta

Opis:
Mecz walki. Dużo działo się w środku boiska. Oczywiście obie strony miały okazje na bramki. Skuteczniejsi byli jednak Szwedzi, których do zwycięstwa poprowadził "Stara Wyga" Fredrick Ljungberg. Norwegia odgryzła się jedną bramką ale z pewnością mogli jeszcze pare razy ukuć i remis szczerze mówiąc by mnie nie dziwił. Jednak Szwedzi skrzętnie wykorzystali niemoc Norwegów i raz po raz wyrpowadzali kontry, które potrafili wykorzystać. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:

W pierwszym meczu z Niemcami ustrzelił Hat-Tricka , dzisiaj dał od siebie dwie bramki i brał na siebie ciężar gry. Pięknie rozpoczą i pięknie zakończył wink.gif

lukasz44

Rozgrywki w Grupie A zakończyły się ! Bezpośredni awans do głównego turnieju EURO 2012 wywalczyły ekipy:

Niemcy (lukasz44)Szwecja (WKSRKS)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.