Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wiadomości, spekulacje, wypowiedzi...
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga > Hannover 96
kksm
Witam Państwa serdecznie.

Liga rusza niebawem. Kadra Hannoveru dopięta na ostatni guzik. Udane transfery i spektakularne pożegnania nadały niesamowitego smaczku na start sezonu.
Czy Hannover 96 będąc po ostatnim sezonie pierwszą ekipą po za strefą awansu pokaże, że teraz na niego kolej. Wątpliwości szybko rozwiewa trener - Maciej Przybylski:

Zdecydowanie walczymy o awans. Mamy silną kadrę i spekulacje na temat naszego zespołu po sprzedaży najbardziej wartościowych graczy są moim zdaniem bzdurą. Pozyskaliśmy naprawdę kapitalnych graczy pasujących do naszego zespołu, którzy moim zdaniem jeszcze bardziej pociągną grę Hannoveru. Nie wyobrażamy sobie więc innej sytuacji jak czołowe miejsca w tabeli. Wiadomo - wszystko zweryfikują już pierwsze spotkania, ale jesteśmy dobrej myśli.

Jak widać ekipa Hannoveru - jasno stawia sprawę i sezonowy cel, którym jest awans do 1 ligi. Nie będzie to łatwe zadanie. Po reorganizacji ligi doszło kilka ciekawych zespołów, a te grające kolejny sezon również znacząco się wzmocniły. Czekamy więc na pierwsze spotkanie ligowe.

Z Hannoveru dla państwa
Johan Deutschland
kksm
Witam Państwa serdecznie.

Pierwsza runda za nami. Właśnie rozpoczęła się druga. Hannover walczy o czołowe lokaty. Co do powiedzenia ma trener - Maciej Przybylski:

Cały czas jesteśmy w grze. Poczyniliśmy kilka transferów. Podbudowaliśmy budżet i ta kadra to jest to na co stać aktualnie nasz klub. Postaramy się osiągnąć jak najwyższy cel i awansujemy do I ligi.

Trener dalej podtrzymuje, że zespół chce awansować. Mimo kiepskich chwil, które działy się w przerwie między rundami miejmy nadzieję, że niemiecki zespół da z siebie wszystko i osiągnie zamierzony cel.

Z Hannoveru dla państwa
Johan Deutschland
kksm
Witam wszystkich serdecznie.

Zebraliśmy się aby podsumować zakończony sezon. Prosimy o kilka słów trenera Macieja Przybylskiego. Maciej Przybylski:

Sezon nie ukrywajmy był bardzo ciężki. W połowie rozgrywek wycofał się nasz główny sponsor przez co nie mogliśmy dopiąć spraw finansowych. Niektórzy gracze zgodzili się na nowo postawione warunki, inni nie i nie mam do nich o to żalu. To była ich decyzja. Zawinił klub, a nie oni. Pozostaje mi tylko podziękować tym co pozostali i pomogli nam w osiągnięciu mimo wszystko dobrego rezultatu. Dodatkowe podziękowania należą się kibicom oraz Pippo (śmiech) Inzaghiemu, który został moim grającym asystentem i razem udało nam się stworzyć fajny zespół. Widać jak znakomity jest to zawodnik - wychodził na boisko w niewielu spotkaniach ze względu na utrzymanie formy w tym wieku, a ile zdobył bramek - niesamowite!
Z wyniku choć może to źle zabrzmi jesteśmy zadowoleni. Osiągnęliśmy maksimum możliwe do zrealizowania.
Problemy wynikłe w trakcie sezonu uniemożliwiły nam grę o cele które wcześnie założyliśmy.
Kibiców w imieniu klubu pozostaje mi tylko przeprosić. Co mogę dodać - finanse w klubie po odsprzedaniu paru graczy znacznie się umocniły, pojawił się nowy sponsor i wszystko podąża w dobrym kierunku.

Dziękuję.

Jak widać w klubie nie wiodło się zbyt dobrze w tym sezonie - mimo tego został osiągnięty dość dobry wynik. Życzymy wyników w przyszłym sezonie!

Pozdrawiam
Johan Deutschland
kksm
Witam państwa.

Runda jesienna 1 ligi za nami. Zespół Hannoveru jak i sam trener - Maciej Przybylski debiutowali w tym sezonie w wyższej klasie rozgrywkowej. Zespół gra naprawdę dobrą piłkę i miło zaskoczył kibiców uzyskując bardzo wysokie jak na możliwości finansowe klubu - 5 miejsce. Widać, że klub się rozwija i wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku. Czekamy na więcej i prosimy o kilka słów trenera - Macieja Przybylskiego. Maciej Przybylski:

Na początek chciałbym wszystkich powitać. Faktycznie sezon rozpoczęliśmy bardzo dobrze ucierajac nosa i zabierając punkty najlepszym w tej lidze mimo tego, że wiele osób skazywało klub na porażki i szybki spadek z powrotem do 2 ligi. Mam nadzieję, że chociaż w ten sposób staliśmy się zespołem rozpoznawalnym i cenionym na 1 -ligowych boiskach. Nie ma jednak czym się zachwycać, gdyż tak jak wspominałem przed startem rozgrywek gramy o jak najwyższe cele. Wiadomo 5 miejsce złe nie jest ale stać nas na dużo więcej i nie powiedzieliśmy ostatniego słowa. Cieszy też to, że frekwencja na stadionie wzrosła za co z góry dziękuję kibicom. Cały klub marzy o pełnym stadionie na starcie rundy wiosennej i wiem, że jesteście to w stanie zrobić. To było by coś wspaniałego. Poczyniliśmy kilka wartościowych transferów i rozstaliśmy się z paroma zawodnikami. Koło się kręci dalej, a zmiany powinny dać nową świeżość w zespole.

Dziękuję

Dziękujemy trenerowi zespołu i zapraszamy wszystkich na spotkania Hannoveru 96.

Pozdrawiam
Johan Deutschland
kksm
Witam Was od dawien dawna.

Od momentu reorganizacji ligi ISSonline nie wiele pisało się o Hanoverze 96. Liga stała się niezwykle mocna. Wymaga od zespołów regularnego zdobywania punktów jeśli chce się walczyć o najwyższe cele. Zespołów w tym roku mamy aż 22 kluby z najwyższej półki i cały sezon jest baaaardzo długi. Czas nadrobić zaległości i co nieco wspomnieć o nie lada wyczynach - tak dobrze słyszycie Hannover 96 gra w tym roku niezwykle równo nie biorąc pod uwagę małego kryzysu z ostatniego tygodnia rozgrywek. Zespół gra kapitalną piłkę. Zawodnicy są niezwykle zgrani i co najważniejsze grają bardzo widowiskową dla kibiców piłkę. Dużo bramek strzelają ale i tracą. Obecnie zajmują 3 pozycję ale do rozegrania zostały jeszcze 3 spotkania. O kilka słów prosimy trenera Macieja Przybylskiego. Maciej Przybylski:

Witam wszyskich bardzo serdecznie. Niezwykle cieszymy się z obecnego dorobku punktowego choć jak wiadomo zawsze mogło być lepiej. Pozostały 3 naprawdę ciężkie spotkania w tej rundzie i chcielibyśmy w nich zdobyć co najmniej 4 punkty, które pozwolą nam utrzymać się w ścisłej czołówce. Co do zespołu to mamy dosyć wąską kadrę, a w najbliższym okienku planujemy pożegnać się z kilkoma graczami. Co do potencjalnych transferów do klubu - nie są one planowane, ale jeśli tylko budżet na to pozwoli i trafi się jakaś okazja, z pewnością z niej skorzystamy. Pragnę podziękować też kibicom, którzy w czasie ostatniego meczu ligowego z Leverkusen pokazali, że są z klubem nawet w czasie najgorszego kryzysu i niosą nas niesamowitym dopingiem. Chciałbym sobie, wszystkim zawodnikom i naszym wspaniałym kibicom życzyć spokojnych i wesołych świąt i mam nadzieję, że do tego stanu rzeczy przyczyni się gra naszego zespołu.

Dziękuję

Bardzo dziękujemy Panie trenerze za wypowiedź i oczywiście zaprawszamy wsdzystkich kibiców na ostatnie spotkania tej rundy, które z pewnością będą bardzo trudne i emocjonujące.

Z Hannoveru dla Państwa
Johan Deutschland
kksm
Witam wszystkich serdecznie.

Za nami pierwsza runda rozgrywek i powoli dobiega końca kolejne okienko transferowe. Fenomenalna końcówka sezonu daje Hannoverowi fotel lidera przed rundą rewanżową, co jest nie lada wyczynem. Kapitalnie grający zespół trenera Przybylskiego nie pozostawił złudzeń, że liczy się w walce o mistrzostwo. Jest z nami trener zespołu Maciej Przybylski, któremu z góry gratuluję tak dobrej postawy zespołu i proszę o kilka słów. Maciej Przybylski:

Nie ukrywam, że siła naszego zespołu jest bardzo duża. Zawodnicy znajdują się w życiowej formie, ale wszystko to zawdzięczamy ciężkiej pracy od samego początku. Obecnie nie ma u nas słabych punktów, a zawodnicy, którzy nie wytrzymują presji odeszli w ostatnim czasie z zespołu. Z każdym kolejnym sezonem widać postęp i właśnie teraz kiedy chyba jest najtrudniejszy z wszystkich do tej pory sezon pokazujemy klasę i gramy niezwykle równo.

Na treningach podobno pojawili się już nowi zawodnicy, a kilku starszych nie widać. Czy Filippo Inzaghi tylko gościnni odwiedził zespół?

Nie. Pippo dołączył do nas ponownie i jako zmiennik postaram się z niego wycisnąć maksimum możliwości nie ukrywając, że to będzie jego prawdopodobnie ostatni sezon, ale mam nadzieję, że bardzo nam pomoże tak jak przyczynił się w 2 lidze do naszego awansu. Co do nowych graczy - wszystko okaże się w pierszym meczu i po oddaniu sprawozdania organizatorom ligi. Jedyne co mogę powiedzieć to tyle, że na pewno się nie osłabiliśmy, a wręcz przeciwnie.

Bardzo Pan tajemniczy heh. Jak zwykle zresztą. To teraz krótko - cele na 2-gą rundę?

Jak zawsze gramy o mistrzostwo. Czy zakończymy ligę na 1,2 czy też 3 miejscu to i tak będzie dla nas niesamowity sukces. Z naszą grą pierwsza 5 w lidze spokojnie jest w naszym zasięgu i tylko straszny pech mógłby nam przeszkodzić w dążeniu do mistrzostwa.

I to mi się podoba. Jak zwykle Maciej Przybylski konkretnie stawia sprawę nie asekurując się zbytnio w swoich poczynaniach. Życzymy jak najlepszego wyniku i wszystkich zapraszamy na inaugurację rundy rewanżowej, która to wyłoni mistrza ligi Master League Online ISS.

Z Hannoveru dla Was.
Johan Deutschland

kksm
Upragniony tytuł dla Hannoveru 96

Wreszcie po kilku latach ciężkiej pracy zespół Hannoveru 96 z wielką przewagą nad rywalami zdobywa mistrzostwo Master League Online.
Wielkie podziękowania należą się zwłaszcza trenerowi, który przejął zespół 4 sezony temu i krok po kroku budował wielką światową potęgę.

Garść statystyk:

Ilość spotkań - 42,
Ilość punktów - 105,

---------------------------------------

Ilość goli zdobytych - 158,
Ilość goli straconych - 56,

Ilość fauli - 120,
Ilość żk - 2,
Ilość czk - 0,

Najlepsi strzelcy:

31 - Olic, Ivica,
26 - Aubameyang, Pierre-Emerick,
12 - Simao,

Kilka słów od trenera:

Niezwykle cieszymy się z tego mistrzostwa. Dążyliśmy do niego od samego początku mojej pracy tutaj i udało się.
Czuję się trenersko spełniony i mam nadzieję, że cały zespół także zapamięta ten wspaniały moment.
Pragnę podziękować wszystkim, którzy nas wspierali. Praca tutaj była dla mnie przyjemnością, a gdy już zdarzały się gorsze
momenty potrafiliśmy je wspólnie przezwyciężyć. Życzę wszystkim zawodnikom wszystkiego najlepszego na drodze rozwoju, a
Pippo Inzaghiemu dziękuję za niesamowite wsparcie mnie i strzelenie kilku choć dla niego ostatnich to niezwykle cennych goli.
Graliśmy piłkę może nie najładniejszą, ale sumienną i chociaż momentami miłą dla oka, a gra fair play stałą się naszym znakiem
rozpoznawalnym. Co warte podkreślenia w ciągu wszystkich 42 spotkań otrzymaliśmy tylko 2 żółte kartki przy ani jednej czerwonej
co jest nie lada wyczynem. Piłkarze świetnie wywiązali się ze swoich sportowych obowiązków, a kibice z pewnością zapamiętają
szczególnie ten ostatni sezon na dłużej.

Jeszcze raz wszystkim dziękuję i być może do zobaczenia za jakiś czas...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.