Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Proszę o pomoc :(
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
suffering
Jestem fanem serii PES od czsu pierwszej części na psx. Mam pes4 na pc i mimo dobrego komputera strasznie klatkuje sad.gif Jakiś czas dało się tak grać ale jak pograłem u kumpla na dużo słabszym kompie to już nie mam ochoty ciupać w tą zamułkę. Wydaje mi się ,że to jakieś sprzeczności ze sprzetem ponieważ jak instalowałem pes 3 to nie chodziło wcale tylko wyskakiwał komunikat jakiś. Jeśli komuś znany jest ten problem proszę o pomoc bo nie mam ochoty wracać do gier z serii Fifa :/
RuDi
pes 4 na pc to porazka te wymagania i wogle lepiej skombinuj ps2 i graj na tym
pozdro
Radarek
QUOTE(RuDi @ Aug 16 2005, 18:48:56)
pes 4 na pc to porazka te wymagania i wogle lepiej skombinuj ps2 i graj na tym
pozdro
[right][snapback]32641[/snapback][/right]

No stary zes doradzil. A jak ktos ma kompa to chyba logiczne ze chce grac na kompie a nie kolowac ps2 za kilkaset zl.
Cinek
A jaka masz karte graficzna..i jakich uzywasz sterownikow do niej
Tomak
suffering- spròbuj z 3d analyzerem. Poszukaj na forum, sporo o tym mòwiono/ pisano. Ja nie umiem się posługiwać tym progsem, bo nigdy nie miałem
takiej potrzeby tongue.gif
Tom_my
ja mam troche podobny problem, zmieniłem niedawno karte na Radeona 9600pro, gra chodzi świetnie, nie zwalnia, ale czasami przy rzutach rożnych i zamieszaniach podbramkowych gra bardzo przyspiesza i zaczyna troche skakać...3d Analyzer pogarsza tylko sytuacje [; ktoś wie jak pomòc?...

i jeszcze jedno, jakie są najlepsze sterowniki do radeonòw dla Pes'a 4?
_DEVIL_
QUOTE(Tom_my @ Aug 17 2005, 03:04:44)
ja mam troche podobny problem, zmieniłem niedawno karte na Radeona 9600pro, gra chodzi świetnie, nie zwalnia, ale czasami przy rzutach rożnych i zamieszaniach podbramkowych gra bardzo przyspiesza i zaczyna troche skakać...3d Analyzer pogarsza tylko sytuacje [; ktoś wie jak pomòc?...

i jeszcze jedno, jakie są najlepsze sterowniki do radeonòw dla Pes'a 4?
[right][snapback]32675[/snapback][/right]

karty graficzne radeony wogule pod pesa sie nie sprawdzaja !!
moj kumpel ma nowego kompa karte radeona 9250 i wszystko chula ino obrazu nie ma czarne tlo!!!!!co moze byc problemem!Sterowniki??

PS.3d analyzer pomoze?
suffering
karta geeforce 4 mx 128 mb ale to na 100% nie chodzi o wymagania, bo wiem ze u znajomuch na gorszych sprzetach chodzi plynnie. Myślałem raczej o sprzecznościach ze sprzetem.
Cinek
to slabiutka karta jak na wymagania gry..instalnij sterowniki omegi do nVidii..powinno sie poprawic..
Grabos
QUOTE(devil905 @ Aug 17 2005, 09:09:18)
karty graficzne radeony wogule pod pesa sie nie sprawdzaja !!
moj kumpel ma nowego kompa karte radeona 9250 i wszystko chula ino obrazu nie ma czarne tlo!!!!!co moze byc problemem!Sterowniki??

PS.3d analyzer pomoze?
[right][snapback]32685[/snapback][/right]

Radeon 9250 to jeden z najgorszych Radkòw. Ja mam 9550 troche podkręciłem i PES 4 chodzi lux cool.gif (bez podkręcania też śmigał)
onix_the_chosen
jezeli chodzi o Radeony to mialem wczesniej gecube 9550 extreme i gra czasami przycinala, nawet jak podkrecilem karte. Teraz mam 6600 GT i juz nie ma problemow cool.gif
Tomak
Na moim Radku 9000 na 1024x768 - medium gra chodzi bez NAJMNIEJSZEGO zacięcia. Nie używam żadnego analyzera...

devil905 - nie pomoże, bo tylko pogarsza sytuacje...czytaj uważnie...
Cinek
Tu chodzi o problem jaki ma "kolega" a nie przechwaly jakie macie karty tongue.gif ciekawe jakich sterownikow uzywa kolega od 6600GT tongue.gif
suffering
mògł by ktoś dać linka do dobrych sterownikòw do karty graf. Może są jakieś wspomagające karte? Ja używam tych ze stronki n-vidi.
onix_the_chosen
QUOTE(Cinek @ Aug 17 2005, 22:40:37)
Tu chodzi o problem jaki ma "kolega" a nie przechwaly jakie macie karty tongue.gif ciekawe jakich sterownikow uzywa kolega od 6600GT tongue.gif
[right][snapback]32777[/snapback][/right]

dokladnie chyba Nvidii 77.72 ale teraz chyba przerzuce sie na najnowsze 77.77 jak beda lepsze smile.gif
Gargus
Onix the chosen a jakim progsem podkrecic ta karte grafy bo mam tez radeona ale 9200SE??
Cinek
Onix polecam stery omegi tongue.gif
verelad
Nie chcę śmiecic nowym tematem, a mam problemik to dopisze się tutaj. Podczas grania w PES 4 i demko PES 5 podczas grania, raz na jakiś czas przez ekran przelatuje poziomy przezroczysty pasek, i obraz sprawia wrażenie "pływającego" troche to denerwuje. Spotkał się z tym ktoś?
onix_the_chosen
QUOTE(Gargus @ Aug 27 2005, 16:29:53)
Onix the chosen a jakim progsem podkrecic ta karte grafy bo mam tez radeona ale 9200SE??
[right][snapback]33704[/snapback][/right]

naprzyklad Riva Tuner albo Power Strip. Zobacz na sterach omegi, moze twoja karta jest modowalna, ale nie wiem smile.gif
p.s Cinek o jakich dokladnie mowisz omegach ? tongue.gif
Wojti
QUOTE(verelad @ Sep 29 2005, 16:51:37)
Nie chcę śmiecic nowym tematem, a mam problemik to dopisze się tutaj. Podczas grania w PES 4 i demko PES 5 podczas grania, raz na jakiś czas przez ekran przelatuje poziomy przezroczysty pasek, i obraz sprawia wrażenie "pływającego" troche to denerwuje. Spotkał się z tym ktoś?
[right][snapback]37441[/snapback][/right]

Ja mam to samo !!:( do tego ten pasek łamie linie - mam Ati x800gt ze sterami omegi i dup* sad.gif Rozwiązałeś juz ten problem ???

W.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.