patryk1997
Jan 28 2012, 22:53
Mam pytanie , jak wy gracie w to master league przez internet że sobie sprzedajecie i kupujecie zawodników itd . Proszę o odpisanie .Pozdro
czubinho
Jan 28 2012, 22:58
Dzwonimy do każdego z piłkarzy(wymagana jest znajomość języka obcego, min.3języki) i pytamy go czy nie zechciałby zagrać u nas w klubie. Jeśli się zgadza, rozmawiamy z działaczami klubu w którym gra i ustalamy cenę odstępnego. Bardzo proste.
patryk1997
Jan 28 2012, 23:04
Tylko jak to rozpocząć . Od początku napiszccie jak by ktoś mógł jak to zacząć i prowadzić prosze bardzo chciałbym zagrać
Wolrid
Jan 28 2012, 23:07
No cóż najpierw Ci potrzebna licencja UEFA...
Jak chcesz to mogę Ci załatwić jedną na lewo, tylko wiesz gdyby Michel się pytał to masz maturę zdaną...
patryk1997
Jan 28 2012, 23:10
Nie róbcie sobie zwały .
Ja chce wiedzieć jak grac w pesa 6 mater lige i grać kupowac zawodników itd mówie na poważnie a nie jakies michaele platini . Albo normalnie gadamy ale czekam na porządnego użytkownika
Chcieć nie zawsze znaczy móc
patryk1997
Jan 28 2012, 23:14
Kurcza napiszcie jak w to grać po prostu . Wy też na początku na pewno nie wiedzieliście więc pomóżcie mi . prosze
Wolrid
Jan 28 2012, 23:15
Na początku, nie umiałem chodzić ale z czasem się nauczyłem
patryk1997
Jan 28 2012, 23:18
Jestem zdziwiony waszym zachowaniem że nie chcecie pomóc . No nic zgłaszam się na pw do kogoś bo widzę że w tym towarzystwie nic mądrego nie uzyskam .
czubinho
Jan 28 2012, 23:33
Czemu nie traktujesz nas poważnie?
Znajomość języków, matura i licencja UEFA jest wymagana wszędzie(nawet w biedronce)
patryk1997
Jan 28 2012, 23:38
Słuchaj ja chcę wiedzieć jak grać w PES 6 Master Legaue Online tak jak te ligi są ITD grją w to jakos przez neta razem czy z kompem grają sprzedawają zawdoników sobie nawzajem . jak w to grac aby tyle chce wiedzieć a nie jakieś "ZADZWONIE DO PLATINIEGIO " MOGE CI ZAŁATWIĆ NA LEWO LICENCJE " To sa żarty ja chcę wiedzieć na powaznie
to jest tylko tajemina dla nielicznych jak ograsz kompa na najwyzszym poziomie 10-0 to zglos sie tutaj i udowodnij to , wtedy ktos ci ten ogromny i ukrywany (ktorego nie ma oczywiscie na forum:) _) sekret zdradzi
1. Robisz licencje UEFA Pro 2. Przejmujesz jakiś klub 3. Jak chcesz kupić jakiegoś zawodnika to dzwonisz do jego agenta i dogadujecie się czy możesz takiego piłkarza kupić, oczywiście potrzebna jest także zgoda klubu. 4. Piłkarzy można tylko kupować od 1 stycznia do 31 stycznia i od 1 lipca do 31 sierpnia 5. Musisz mieć wkład w postaci jakiejś gotówki bo klub za darmo Ci nic nie da 6. Prowadzisz 2-4 treningi tygodniowo z piłkarzami 7. Zatrudniasz sztab szkoleniowy psychiatra, ginekolog etc. 8 Grasz mecz ligowy 9. Wpisujesz wynik
patryk1997
Jan 28 2012, 23:59
Nie no po prostu olewka. Nikt nie chce powiedzieć . Co to ma być . ?Pomóżcie a nie jakieś Bajki wypisujecie
Witu mi nie chodzi o prawdziwe życie tylko o granie w pesa 6
Myślę, że ten temat jest tak dobry iż powinien zostać nagrodzony w loży honorowej "Łapu Capu". Gdyż motto w/w działu idealnie ma się do sytuacji i "problemu" usera
Jason Bourne
Jan 29 2012, 00:08
patryk1997
Jan 29 2012, 00:09
Dziękuję Piecia ! Pozdrawwiam
Cooltys
Jan 29 2012, 00:36
Widzę, że żarcik Was nie opuszcza...

Swoją drogą nie zachęcacie nowych do przychodzenia poprzez taką gadkę. Wchodząc pierwszy raz na IO też nie miałbym pojęcia o co kaman z ligą i jak się do tego zabrać, a ktoś inny mógłby być mało spostrzegawczy tak jak kolega i nie zauważyć regulaminu...wystarczyła prosta odpowiedź linkiem, ale niektórym po prostu żarcik się wyostrza! I jak tu promować tę całą inicjatywę jak tak witacie nowych?
Ps. Tak, grupa "Wiem Lepiej" zobowiązuje

Ps2. Ironia u niektórych, że tak powiem, ma ciekawy poziom
lukasz44
Jan 29 2012, 10:43
Żarty się trzymają
Tu nie ma wiele do wyjaśniania: wszystko jest w tym dziale:
http://board.issonline.pl/index.php?showforum=322I tu nie ma za wiele do tłumaczenia, czytać czytać i jeszcze raz czytać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.