Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 | 01.01 - 08.01 | kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO) > Sezon 8 - II liga
JustMe1987

1. KOLEJKA
zibi75 - piecia1990
JustMe1987 - radek93
witu - niCejOke
Czubinho - Nalep
Gapa - sylwek12b
Hyoga - similo14
GooFy - przemosek123
kksm - wesoły89
Wolrid - Milerinho

2. KOLEJKA
Milerinho - piecia1990
wesoły89 - Wolrid
przemosek123 - kksm
similo14 - GooFy 0-3 WO

sylwek12b - Hyoga
Nalep - Gapa
niCejOke - Czubinho
radek93 - witu
zibi75 - JustMe1987

3. KOLEJKA
JustMe1987 - piecia1990
witu - zibi75
Czubinho - radek93
Gapa - niCejOke
Hyoga - Nalep
GooFy - sylwek12b
kksm - similo14
Wolrid - przemosek123
Milerinho - wesoły89

4. KOLEJKA
wesoły89 - piecia1990
przemosek123 - Milerinho
similo14 - Wolrid
sylwek12b - kksm
Nalep - GooFy
niCejOke - Hyoga
radek93 - Gapa
zibi75 - Czubinho
JustMe1987 - witu

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
JustMe1987
4. kolejka
JustMe1987Witu
Screeny:

Strzelcy:

Leroy Fer
Sigurdsson

Opis:

Swietn mecz jak na inauguracje sezonu. Bardzo ciepla atmosfera calego spotkania. Mnostwo przyjemnosci z gry na wysokim poziomie i uprzejmosci trenerow. Zawodnicy troche razili nieskutecznoscia ale jak wiadomo jest to poczatek sezonu i nie wszyscy sa jeszcze w optymalnej dyspozycji. Mimo klopotow z celnoscia w koncowce spotkania udalo sie nam z Witem dac sobie po razie wink.gif Oba gole padly z dystansu po lekkich i mierzonych uderzeniach. Oby caly sezon obfitowal w takie spotkania. Bez fauli bez zadnych nieprzyjemnosci. Nikogo PES dzis nie oszukal. Wynik sprawiedliwy.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Atmosfera i podejscie obu trenerow.

Wolrid
3 kolejka
WolridPrzemossek
Screeny:

Strzelcy:
Toquero
Amorebieta
Toquero
Giovinco
Javi Martinez
Toquero
Toquero
Bednar
Giovinco

Opis:
Niezły początek sezonu. Szybko strzelone 3 bramki zadecydowały o dalszym losie spotkania. Trzeba przyznać, że zaskoczył mnie Toquero który strzelił 4 bramki. Gospodarze na spokojnie grali resztę meczu, chociaż momentami Przemossek próbował się podnieść z kolan i strzelił nawet 3 bramki.
Kartki/Kontuzje:
Mendy

brak

brak

Man of the match:

Gaizka Toquero - Zaskoczył wszystkich. 4 bramki w jednym spotkaniu, cały czas stwarzał zagrożenie. Do tego dołożył asystę, przy bramce Martineza.
gapa
3 kolejka
GapaniCejOke
Screeny:

Strzelcy:
C. Lucarelli
S. Reid
Ronaldinho
Elano
Aruna Dindande

Opis:
Dobry początek sezonu w wykonaniu ,,synów albionu". W pierwszej połowie gracze WBA strzelili 3 gole, a sami bardzo dobrze grali w obronie i dopiero w koncówce połowy stracili gola po dobitce Elano. W 2 połowie gospodarze grali już spokojniej i to gracze Zaragozy szturmowali bramke Freya, ale brakowało im celnosci lub swietnie bronil Frey. Gola strzelili dopiero w 77 min. i juz wiecej ugrac nie dali rady. dzieki i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

S. Reid

JustMe1987
3. kolejka
JustMe1987piecia1990
Screeny:

Strzelcy:

Kanoute
Kezman

Opis:

Udalo mi sie zdominowac rywala i mysle ze wynik zasluzony. Gra cale spotkanie przebiegala pod dyktando gospodarzy w szeregach ktorych dojrzala gra wyroznial sie Kanoute ktory nie tylko otowrzyl wynik spotkania ale imponowal spokojem podczas udanych powrotow w celu rozegrania pilki. Znowu mozna podkresli ze mecz obyl sie bez wszystkiego co brzydkie w online i tu podziekowania dla rywala za gre fair play.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

@=> Frédéric KANOUTÉ
Witu
1 kolejka
Witu/b][b]Nicejoke

Screeny:

Strzelcy:
Ibisević
Cassano
Elano

Opis:
Cóż mogę napisać mecz według mnie wyrównany dużo akcji objąłem prowadzenie po golu Ibisevicia rywal szybko wyrównał i potem dużo akcji zmarnowanych jednak to Zaragoza wywozi z Niemiec cenne 3 pkt po ładnie rozegranym rzucie wolnym i golu Elano. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

Man of the match:

Strzelca pięknego gola dającego zwycięstwo Zaragozie.
GooFy
1. kolejka
GooFyprzemosek123
Screeny:

Strzelcy:

Giovinco
Mark Gonzalez
Luuk de Jong
Giovinco
Mark Gonzalez
Giovinco
Agbonlahor
Luuk de Jong
Luuk de Jong

Opis:

Wspaniały mecz na rozpoczęcie sezonu. Na początku przewaga Spartaka i bramka Parmy. Takie bramki niejednokrotnie podcinały skrzydła Spartakowi w przedsezonowych turniejach. Nie tym razem, tym razem trener musiał powiedzieć zawodnikom kilka cierpkich słów a oni niesieni dopingiem na Łużnikach strzelali gol za gol. Mecz był na wyniszczenie, kto pierwszy "wymięknie" ten przegra. Wymiękła Parma a Luuk de Jong zwieńczył spotkanie wspaniałym hat-trickiem. Dobre rozpoczęcie sezonu po słabych wynikach w przygotowaniach.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Mark Gonzalez

Decyzja niezwykle trudna. Cały zespół zagrał świetnie i nie odpuścił do końca, na specjalne wyróżnienie zasługują jednak Luuk de Jong i Mark Gonzalez. Pierwszy ustrzelił hat-tricka, ale to drugi pokazał że można na niego liczyć w trudnych momentach, strzelając piękne bramki zza pola karnego, które dały wyrównanie.
Nalep
2. kolejka
NalepGapa
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Gouffran
Bellamy
G. Dos Santos
Bellamy

Opis:
Inauguracyjne spotkanie dla klubu z Francji rozpoczęło się bardzo dobrze. Gospodarze objęli prowadzenie już w 5. minucie za sprawą faulu w polu karnym na jednym z zawodników Girondinsu. Do "jedenastki" podszedł Miroslav Klose, który zamienił karnego na bramkę i kibice mogli cieszyć się z prowadzenia swoich ulubieńców. W 17. minucie ładną akcją popisał się Henri Saivet. Podał do wbiegającego Tremoulinasa, a ten dośrodkował w pole karne. Co prawda Gouffran nie doszedł do piłki, a jeden z obrońców wybił ją wprost na głowę czyhającego Klosego, który skierował ją w okienko bramki obok bezradnego Goalkeepera West Bromwich Albion. Taki wynik utrzymał się do przerwy, a po niej do ataku ruszyli goście, którzy stracili piłkę w środku pola. Bordeaux wyprowadziło kontrę i Gouffran, który najpierw próbował wrzucić piłkę, co niezbyt się mu udało, strzelił przepiękną bramkę z ostrego kąta. Dziesięć minut później podrażnieni goście przeprowadzili składną akcję i Bellamy umieścił piłkę w siatce, 3-1. Na cztery minuty przed końcem meczu Dos Santos podwyższył wynik na 4-1, a chwilę potem Bellamy ponownie strzelił bramkę i ustalił wynik spotkania, które zakończyło się pewnym zwycięstwem miejscowego Girondinsu. Dzięki za mecz i do rewanżu.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Miroslav Klose - strzelec dwóch bramek dla gospodarzy.
sylwek12b
4 kolejka
sylwek12bkksm
Screeny:

Strzelcy:

Anichebe

Opis:

Spotkanie było wyrównane z większą przewagą zawodników Hannoveru. Taktyka gry na kontrę opłaciła się. Zdobyłem zwycięską bramkę w końcówce spotkania.

Kartki/Kontuzje:

Juninho

Man of the match:

Anichebe

Wolrid
1 kolejka
WolridMillerinho
Screeny:

Strzelcy:
Zigic
Forlan
Forlan

Opis:
Cały mecz pod kontrolą przyjezdnych. Żałuje tego początku, bo zagrałem bardzo spięty i straciłem szybko 3 bramki. Reszta spotkania to praktycznie pełna kontrola ekipy z Mainz, która mogła wygrać znacznie wyżej. Athletic co jakiś czas próbował skontrować, ale wszystkie próby kończyły się fiaskiem. Dodam, że pierwszy groźny strzał oddałem dopiero w 89 minucie. Dzięki za mecz i powodzenia.

Kartki/Kontuzje:
Muniain (nie poważna)

Man of the match:

Diego Forlan - Świetne mecz Urugwajczyka. Strzelił 2 bramki, oraz siał postrach w mojej obronie.

przemosekk
4 kolejka
Przemosek123Milerinho
Screeny:

Strzelcy:

Palladino
Zigic
samobój
Palladino

Opis:

Mecz był bardzo zacięty. Oba zespoły walczyły o piłkę, ale jak wida mecz skonczył się remisem 2-2. Największą przewage miał zespół prowadzony przez selekcjonera Milerinho, ale obrona Parmy nie dała szans strzelic kolejnych goli na rzecz Mainz. Mecz był toczony w miłej atmosferze.

Kartki/Kontuzje:

brak

brak

brak

Man of the match:

Palladino

zibii75
4 kolejka
zibii75Czubinho
[b]Screeny:

Strzelcy:

Raul
Opis:
Mecz wyrównany i sprawiedliwy był by remis, jednak błysk geniuszu Raula sprawił iż 3 punkty zostają wywiezione przez przyjezdnych. Liga zaczęta tak samo jak poprzedni sezon hehehe

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Zawodnik meczu.:
RAUL

niCejOke
2 kolejka
niCejOkeCzubinho
Screeny:

Strzelcy:

Del Piero

Fabio Simplicio

Deco

Opis:
Saragossa chciała wyrwać chociaż remis francuskiej Toulousie lecz niestety się nie udało. Mecz dość ciekawy, dużo gry w środku pola. Zdecydowanie lepsza skuteczność ekipy Czubinho pozwoliła mu bardzo spokojnie wygrać mecz. Bardzo zdziwiły mnie walory napastników Czubinho. Del Piero i Raul są bardzo sprawi fizycznie jak na swój wiek. Bardzo dużo pracy przed trenerem Saragossy. Strata Rolfs'a to duży cios dla nas już na początku Gratuluję i powodzenia w dalszej części sezonu smile.gif

Kartki/Kontuzje:

Sissoko

Rolfes (poważna)

Man of the match:

Fabio Simplicio

Przerywał wiele akcji. Bardzo trudny do przejścia wspaniale rozgrywał piłkę do weteranów w napadzie. Znakomity występ przypieczętował golem.

Witu
3 kolejka
Wituzibii75
Screeny:

Strzelcy:
Obasi
Obasi
Obasi
Meyong Ze
Alan

Opis:
Cóż za widowisko zgotowały obie drużyny Hoffenheim od wyniku 0 : 2 potrafiło się podnieść i wygrać 3 : 2, ale po kolei. Braga bardzo dobrze rozpoczęła to spotkanie 13 minuta Zeyong Ze strzela gola i zrobiło się trochę nerwowo w obozie "Wieśniaków", jak się okazało rywale potrzebowali tylko 3 minut aby strzelić gola na 0 : 2 i można by rzec że Braga lekko dobiła Hoffenheim, ale wiadomo z Niemcami można być pewnym zwycięstwa kiedy odjadą ze stadionu... i minute później 1 swojego gola w sezonie, oraz w tym meczu strzela Obasi ( jak się okazało później bohater spotkania) i na tym kończymy pierwszą połowę. Druga połowa rozpoczęła się wymianą ciosów i Hoffenheim wykorzystało mądrze błędy w ustawieniu obrony Bragi a mianowicie 2 razy zostawili dużo miejsca na swojej lewej flance i Obasi nie miał problemów z wbiegnięciem w pole karne i strzeleniem goli najpierw na 2 : 2 i potem na 3 : 2 jak się okazało były to bramki dające pierwsze zwycięstwo w tym sezonie ekipie Hoffenheim. Dzięki za mecz, powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Chinedu Obasi

Niesamowity mecz tego napastnika, jego 3 gole zapewniły Hoffenheim pierwszą ligową wygraną w tym sezonie
przemosekk
4 kolejkaźle wpisany nr kolejki. Powinna być 2 a nie 4./Czubek
Przemosek123kksm
Screeny:

Strzelcy:

Palladino
Palladino

Opis:

Mecz był bardzo zacięty. Oba zespoły walczyły o piłkę, ale jak wida mecz skonczył się zwyciestwem 2-0. Największą przewage miał zespół prowadzony przez selekcjonera kksm, ale obrona Parmy nie dała szans strzelic goli na rzecz Hannoveru 96. Znowu skutecznym zawodnikiem był Palladino z Parmy Mecz był toczony w miłej atmosferze.

Kartki/Kontuzje:

Andre Dias
Schulz

brak

brak

Man of the match:

Palladino

zibii75

2 kolejka
zibii75JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Toni
Welbeck
Kanoute

Opis: Przed meczem obaj gracze stwierdzili, iż napad jest dziś bez formy i to na rezerwach spocznie ciężar gry oraz wynik.

Początek meczu wyrównany, wzajemne szacowanie sił i pierwsza pomyłka w obronie Bragi, którą skrzętnie wykorzystał JustMe dostając w polu karnym piłkę pod nogi gdzie dokładnym podaniem na głowę zostaje obsłużony Kanoute a wynik na tablicy 0:1. Po tym golu stwierdziłem, że kolejny mecz mam w plecy. Jednak w 37 min. Toni daje nadzieję strzelając na 1:1. Do końca 1 połowy otwarta gra z obu stron i wyrównana, remis zasłużony i sprawiedliwy. Druga odsłona to gra na przełamanie przeciwnika i chęć zdobycia jeszcze jednego gola przez każda drużynę. Szczęście uśmiechnęło się do drużyny gospodarzy w 77 minucie, kiedy to Welbeck dostaje podanie prostopadłe na dobieg mając obrońcę na plecach udaje mu się zerwać i na pełnym biegu mija bramkarza kończąc akcje golem, od tego mementu zaczyna się horror dla obrony Bragi. JustMe zmienia ustawienie i przesuwa większą ilość graczy na atak, co skutkuje założeniem zamka hokejowego przed polem karnym Bragi, niemiłosierny ostrzał bramki gospodarzy i kompletna bezradność, praktycznie bez odpowiedzi na bramkę Twente, jedynie szczęście pozwala na utrzymanie takiego wyniku do końca spotkania. Są pierwsze 3 ocyka na koncie Bragi i to cieszy.

Dzięki za fajny mecz i Powo dalej JustMe.

Kartki/Kontuzje:

Kroldrup

Man of the match:

Jak dla mnie każdy mecz na 100%, zabezpieczenie tyłów oraz czyszczenie środka pola to jego zadania. Najcenniejszy na razie transfer dla Bragi.

JustMe1987
1. kolejka
JustMe1987radek93
Screeny:

Strzelcy:

Lewandowski
Lewandowski
Stuani

Opis:

Twente zdemolowane. Zespol z Racingu w ktorym szalal na boisku nasz rodak nie dal zludzen gospodarzom kto zasluguje na 3. pkt w tym spotkaniu. Konsekwentna i dynamiczna gra zespolu gosci byla bardzo ciezka do zneutralizowania a doskonale dysponowany Robert Lewandowski zrobil to co do niego nalezalo to z glowki to z nogi. Gratulacje dla rywala ktory chyba juz przed meczem zakodowal sobie w psychice ze inny scenariusz nie wchodzi w gre.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

@=> Robert LEWANDOWSKI

czubinho
3. kolejka
CzubinhoRadek93
Screeny:

Strzelcy:
Raul

Opis:
Już od pierwszego gwizdka sędziego, piłkarze Tuluzy przeszli do ultra ofensywy. Strzały, dośrodkowania, zwody... to wszystko na nic, gdyż świątyni bronił ...Łukasz Fabiański(notabene świetny transfer Radka). Po pierwszej połowie ze zwieszonymi nosami schodzili do szatni zawodnicy z Francji. Dopiero w 84 minucie błąd obrońcy Racingu wykorzystał Raul Gonzales Blanco. To drugi gol Hiszpana w nowym sezonie. Jest w świetnej dyspozycji, co jest wielką niespodzianką, ponieważ w przedsezonowych sparingach nie prezentował się zbyt dobrze. Dzięki za mecz, pozdroo

Kartki/Kontuzje:
Brak.

Man of the match:
Bardzo dobry mecz byłego piłkarza Realu i Schalke. A oto zdjęcie w momencie uderzenia przez niego piłki, która chwilę później trzepotała w siatce.

Milerinho
2. kolejka
MilerinhoPiecia
Screeny:

Strzelcy:

Zigic
Miccoli
Miccoli
E.Alvarez
E.Alvarez
Huddlestone
Huddlestone
Huddlestone
Forlan

Ebanks-Blake

Opis:

To byla totalna masakra pierwsza polowa 4-1 i nic nie zapowiadalo az takiego wysokiego wyniku mimo 9-1 to jeszcze sporo setek zmarnowali zawodnicy Mainz ! przesunięcie do przodu BIG TOMA przyniosło swietny efekt czyli 3bramki na jego koncie, Piecia walczyl ale kontry go zniszczyly czekam na rewanzyk bo gosc potrafi grac fair play !

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

TOM HUDDLESTONE

gapa
1 kolejka
GapaSylwek12b
Screeny:

Strzelcy:
Ronaldinho
Ronaldinho
Bellamy
Emenike
Naismith
Jelavic

Opis:
Tutaj moge napisac tyle ze ronaldinho zagral ponad przecietne zawody, a o meczu tyle, ze sylwek kazda akcje rozgrywa tym samym sposobem (kazda a to kazda), a druzyna WBA grała z kontry lub probowała strzalow z daleka i tak mecz zakonczyl sie wynikiem 3-3. dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Aboutreika
brak
Saha, Lafferty, Plasil (wszyscy zwykłe)

Man of the match:

Ronaldinho - w końcu coś pokazał, choc forma też mu pomogła

wesoly89
wesoly89Wolrid

Screeny:

Strzelcy:

Lens

Toquero

Iraola

Kontuzje/Kartki:

BRAK

Opis:

dobry meczyk. przewaga po stronie gości. Gospodarze z takimi celownikami mogą pomarzyc o korzystnych rezultatach

Zawodnik Meczu: Herrera ( Athletic )

Proszę wpisywać numer kolejki/Czubek
kksm
1 kolejka
kksmwesoly89
Screeny:

Strzelcy:
Guerron
Toivonen
Guerron
Mertens
Rausch

Opis:
Mecz bardzo ciekawy. Od początku zdecydowanie przeważał Hannover 96 czego następstwem była bramka w 4 minucie i kilka świetnych okazji. Później jednak niespodziewana bramka PSV i zmiana przebiegu meczu. To goście zaczęli dyktować warunki jednak przed zejściem do szatni Guerron wyrolował obrońców i pokonał bramkarza PSV. Tuż po przerwie zaskakująco szybko bramkę zdobywa PSV i mamy 2-2. Ostatnie słowo należy jednak do Hannoveru - Rausch wbiega w pole karne na pełnej szybkości mija bramkarza i pakuje futbolówkę do pustej bramki. W końcówce świetnie spisuje się bramkarz Hannoveru 96 ratując wynik i zapewniając pierwsze punkty w sezonie i to aż 3 punkty!

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Zieler - Golkiper Hannoveru zdecydowanie zasługuje na to wyróżnienie

zibii75
1 kolejka
zibii75Piecia1990
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie
Odemwingie
Odemwingie
Ebanks- Blake
Opis:
Co mam pisać, przeciwnik strasznie mnie wypunktował, można powiedzieć ja prowadziłem grę a kolega Piecia strzelał gole. Niestety jak się ma takich palantów w ataku jak Iaqinta i Toni to nie ma się, co dziwić. Obaj w meczu oddali na bramkę gości 11 strzałów, z czego wszystkie z pola karnego, 5 z nich celnych, ale żadnego gola, kupując tych graczy liczyłem ze może meczu całego nie wytrzymają, ale co do techniki to byłem spokojny no i się przejechałem, takiego dziadostwa dawno nie grałem, panowie chyba jednak na długo zostaną posadzeni w rezerwach, bo można przegrać mecz, ale nie jak się strzela 11 razy na bramkę a gola nie widać i to z 15, 20 metra.

Kolega ma skuteczność praktycznie 100% jak widać w statach, a u mnie to totalny marazm.

Ogólnie mecz szybki jednak chyba z moją przewagą a kolega pokazał jak się skutecznie kontruje i już po 2 golach a moich chyba 4 sytuacjach bez gola ode chciało mi się grać. Nic cza szukać zastępstw w składzie a jak mnie wku...Ą panowie to ich wywalę w okienku transferowym.

Dzięki za mecz Piecia i powo dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:

Mayong Ze

Man of the match:

Odemwingie
czubinho
1. kolejka
CzubinhoNalep
Screeny:

Strzelcy:
Raul

Opis:
Mecz raczej pod dyktando gospodarzy, prowadzili grę, rozgrywali piłkę. Wiele podbramkowych sytuacji, lecz znów nie padło wiele goli. Ale.. Na kłopoty Raul. Hiszpan po raz kolejny pokazał, że 10 milionów nie poszło w błoto. Rozegrał świetny mecz, koronując go bramką. Na uwagę zasługuje również defensywa Francuzów, którzy zachowują czyste konto po pierwszych czterech kolejkach.Dzięki, pozdroo

Kartki/Kontuzje:
Brak.

Man of the match: Raul

GooFy
3. kolejka
GooFysylwek12b
Screeny:

Strzelcy:

Plasil
Luuk de Jong
Saha
Juanma Ortiz
Saha
Saha

Opis:

Kubeł zimnej wody po udanym zwycięstwie. Nieskuteczne próby ataków Spartaka i zabójczy Saha. Nic więcej o tym meczu powiedzieć nie można, wygrał lepszy.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Luis Saha. Bo kto inny, nie upilnowało go dwóch obrońców i kto wie jak wyglądałoby spotkanie gdyby nie jego hat-trick.
Nalep
4. kolejka
NalepGooFy
Screeny:

Strzelcy:
Misimovic
Mark Gonzalez
Gouffran
Misimovic
Ananidze
Agbonlahor

Opis:
Cóż to był za mecz! Bordeaux po niesamowitym meczu zremisowało z rosyjskim Spartakiem Moskwa! Na widowni został zauważony sam trener Zenitu St. Petersburg, który po spotkaniu w udzielonym wywiadzie stwierdził, że dawno nie widział tak emocjonującego spotkania! Już w 3. minucie spotkania gospodarze cieszyli się z prowadzenia. Bramkę zdobył Zvjezdan Misimovic. Dwie minuty później wyrównał Mark Gonzalez. Gdy na tablicy wyników ukazała się 15. minuta spotkania Gouffran zdobył bramkę na 2-1, a 8. minut później było już 3-1. Jednak goście nie podłamali się i zdobyli dwie bramki. Najpierw w doliczonym czasie pierwszej połowy kontaktową bramkę zdobył Ananidze, a w 55. minucie Gabriel Agbonlahor wyrównał i ustalił wynik spotkania na 3-3. Dzięki za mecz, oby takich więcej! Do rewanżu. smile.gif

Kartki/Kontuzje:

Brak

Man of the match:

Obie drużyny smile.gif
Wolrid
4 kolejka

SimilioWolrid
Screeny:

Strzelcy:
Altintop
Muniain
Llorente
Toquero
Toquero

Opis:
Na wstępie muszę powiedzieć, że mecz był rozegrany 2-3 dni temu. Jak na razie nie widać, aby Similio zdecydował się wstawić wynik dlatego postanowiłem sam to zrobić.

Przechodząc do spotkania, było ono naprawdę wyrównane. Obie ekipy nacierały na siebie wszystkim czym tylko miały. Nie miałem takiego spotkania, w których 3 bramki strzeliłem po kontrach. Mówiąc ogólnie o losach spotkania zadecydowała duża skuteczność moich napastników.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Gaizka Toquero - Fantastyczny mecz Hiszpana. To już jego 7 bramka w 4 meczu.

Proszę wpisywać numer kolejki/Czubek
kksm
3 kolejka
kksmsimilo14
Screeny:

Strzelcy:
Vitek
Paweł Brożek
Guerron
Henry
Guerron
Guerron

Opis:
Od początku similo14 ostro nacisnął i zdobył szybko 2 gole. Zaczęła się pogoń Hannoveru. Przed przerwa bramkę na 1-2 strzela Guerron. Podczas przerwy nas rozłączyło więc dogrywamy 2 połowe od nowa. Tam Guerron razem z Henrym nie pozostawiają złudzeń i dają Hannoverowi 3 pkt. Similo14 wyszedł po meczu nie tak jak powinien i mnie wywaliło dlatego zdążyłem zrobić tylko 2 screeny.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Guerron - świetna forma w ostatnich spotkaniach czarnoskórego napadziora smile.gif
niCejOke
4 kolejka
niCejOkeHyog
Screeny:

Strzelcy:
[b]Antonio Cassano

Aruna Dindane

Opis:
Mecz stał na dość dobrym poziomie. W statystykach widać wyraźna przewagę greków, którzy rzeczywiście mieli dużo strzałów ale sytuacji 100% było w tym bardzo mało. Gospodarze długo wymieniali piłkę między sobą nie próbując strzałów z dystansu. Zaowocowało tą bramką Cassano który otrzymał podanie od Garcia kiwnął dwóch rywali i umieścił piłkę w siatce. w drugiej połowie widać było znaczną przewagę gości,którą stłumił Dindane po świetnym podaniu od D'alessandro. Szczęsny był bezradny. Dzięki raz jeszcze za mecz i powodzenia w dalszych rozgrywkach ;]

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

ARUNA DINDANE

Strzelił bramkę,doskonale pokazywał sie na wolnym polu, Był aktywny bardzo dużo biegał
radek93
4.kolejka

Radek93Gapa

Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Bellamy
Gekas

Tziolis

Opis:
Mecz bardzo wyrównany .Bramki straciłem w samej końcówce spotkania .Po błedach obronny .Dzięki za mecz i powodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:
BRAK

[u]Man of the match:
Zespół WBA za granie do końca i walke na całego o każdy metr boiska.
wesoly89
wesoly89Piecia1990
Screeny:

Strzelcy:
Seedorf

Mertens

Toivonen

Wijnaldum

Wijnaldum

Ebans-Blake

Deulofeu

Opis:

mecz niezly , ciekawy. Ale 1 polowa zalatwila sprawe

Kartki/Kontuzje:

BRAK

Man of the match:

Georginio-Wijnaldum - stwarzal bardzo duze zagrozenie na lewym skrzydle no i strzelil 2 bramki
Witu
2 kolejka
radek93Witu
Screeny:

Strzelcy:
Babel
Andy Johnson
Salihović
Babel
Lewandowski

Opis:
Chcę dodać, że mecz był zagrany 4 dni temu, pisałem do radka, ten mi odpisał że wstawi wynik jednak nadal tego nie uczynił więc ja jestem zmuszony go wstawić.

Mecz od początku był pod dyktando Hoffenheim od początku to oni starali się dyktować warunki, Racing także miał swoje okazje, jednak jeżeli się nie trafią na pustą bramkę jak Lewandowski w 43 minucie meczu to ciężko marzyć o dobrym wyniku. Dzięki za mecz i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Marquez

brak

brak

Man of the match:

Ryan Babel

Strzelca dwóch goli w tym spotkaniu
Nalep
Wstawiam za prośbą Hyogi.

3. kolejka
HyogNalep
Screeny:

Strzelcy:
Torosidis
Jussie
Henri Saivet
Klose
Ramsey
Sturridge
Ramsey
Khalfallah
Jussie

Opis:
Mecz rozpoczął się od mocnego uderzenia gospodarzy, którzy już po pierwszej akcji cieszyli się z prowadzenia. Torosidis popędził prawym skrzydłem, wpadł w pole karne i oddał strzał, którzy wylądował w okienku bramki strzeżonej przez Sergio Asenjo. Dwie minuty później wyrównał Jussie, który podobnie jak cała drużyna rozegrał kapitalne spotkanie. Następnie dosyć szczęśliwą bramkę zdobył Henri Saivet. Piłka po jego strzale odbiła się od dwóch zawodników i wpadła do bramki strzeżonej przez kapitana Olympiacosu, Wojciecha Szczęsnego. W 39. minucie spotkania Miro Klose podwyższył na 1-3. Właśnie z takim wynikiem piłkarze obu drużyn schodzili do szatni na przerwę. W 47. minucie Ramsey strzelił na 1-4. Natomiast trzy minuty później Sturridge wlał w serca kibiców gospodarzy nadzieję na lepszy wynik. Na dziewięć minut przed końcem Aaron Ramsey zdobył swoją drugą bramkę w tym meczu. W 88. minucie Miroslav Klose wypatrzył wbiegającego w pole karne Khalfallaha, który umieścił piłkę w pustej bramce. W doliczonym już czasie gry, Jussie także strzelił swoją drugą bramkę i Bordeaux wywiozło z Pireusu bardzo cenne trzy punkty.

Kartki/Kontuzje:
Abdoun
brak
brak

Man of the match:

Miroslav Klose - mimo, że strzelił tylko jedną bramkę, znacznie przyczynił się do zwycięstwa gości asystując przy paru bramkach.
sylwek12b
2 kolejka
sylwek12bHyoga

Screeny:

Strzelcy:

Saha
Makoun
Jelavic
Mirallas

Opis:

Meczyk bardzo imponujący z jednakową przewagą obu ekip. W 41 minucie przepieknie z 40 metrów dla Olympiacosu strzelil Makoun. Tak mecz był bardzo zacięty.

Kartki/Kontuzje:

brak

brak

brak

Man of the match:

Makoun i jego wyśmienita bramka z 40 metrów

Milerinho
3 kolejka
Milerinhowesoly89
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Świetny mecz wesołego, mimo ze w drugiej polowie nie moglem nic zdzialac i ciezko bylo oddac strzal na bramke to wesoly wykorzystal wszystkie kontry i bledy mojej obrony zatem pierwsza porazka juz jest na koncie MAINZ, Gratulacje wesoly !

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Ola Toivonen - Był bardzo skuteczny pod bramką Palopa.

Hyoga
1. kolejka
HyogaSimilo14

Screeny:

Strzelcy:
Jeffren
, 41'
Jeffren, 46'
Marek Cech, 58'
Ibagaza, 70'

Opis:
Czuję, że z formą moich piłkarzy już jest lepiej, chociaż wciąż nie jest to rewelacja. Obie drużyny miały swoje szanse na wygranie tego meczu, ale wreszcie, po raz pierwszy od transferu, spisał się Jeffren. Ponadto warto zauważyć świetny mecz Caceresa, który dowodził obroną, ale najważniejszą pracę robił w środku pola Makoun.

Kartki/Kontuzje:
- Sapara

Man of the match:[/b]

Jean II Makoun

AKTUALKA KARTEK\KONTUZJI #1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.