Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Obsession - gameplay
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
kOzi
Zainstalowlem tego patch'a nowego co go w temacie napisałem i jest problem z gameplay'em, otòż na przykład jak biegne skrzydłem i normlanie bez kierunkòw probòje dośrodkować to mi kopie w przòd... wcześniej robiło się to automatycznie wrzucał w pole karne bez naciskania kierunku. Może wiecie co z tym zrobić czy juz sie tego poprawić raczej nie da? W ogòle jakoś inaczej mi sie chłopaki na boisku zachowują po wgraniu tego patch'a. Myślałem że tylko uaktualnią koszulki, transfery, troche twarzy dodadzą i stadionòw a tu pyk w gre jakby sie inaczej grało... Jak ktoś wie jak rozwikłać ten problem pisać prosze biggrin.gif
onix_the_chosen
QUOTE(kOzi @ Jul 29 2005, 15:57:36)
Zainstalowlem tego patch'a nowego co go w temacie napisałem i jest problem z gameplay'em, otòż na przykład jak biegne skrzydłem i normlanie bez kierunkòw probòje dośrodkować to mi kopie w przòd... wcześniej robiło się to automatycznie wrzucał w pole karne bez naciskania kierunku. Może wiecie co z tym zrobić czy juz sie tego poprawić raczej nie da? W ogòle jakoś inaczej mi sie chłopaki na boisku zachowują po wgraniu tego patch'a. Myślałem że tylko uaktualnią koszulki, transfery, troche twarzy dodadzą i stadionòw a tu pyk w gre jakby sie inaczej grało... Jak ktoś wie jak rozwikłać ten problem pisać prosze biggrin.gif
[right][snapback]31202[/snapback][/right]

Sprawdz w ustawieniach klawiszy w PESie, tam jak ustawisz klawisze i nacisniesz OK to dalej bedziesz mial ustawienia Long Pass i Chip Shot chyba czy cos takiego, moze tam da sie to zmienic, pozdro smile.gif
lualua
no jaha ze masz gościu ustawienia longpasa na full manual, trza w opcjach przestawić na Type 2 (chyba) - w button configuration
kOzi
o widzicie chodzi elegancko biggrin.gif tongue.gif dzięki wielkie 3ms
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.