Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polish stadiums with HD turf and more - Pes 6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Tolox11
Witam, i need your help please, i have a friend that agree to edit polish stadiums with blender, just he needs pictures of each stadium.

So please if people help me we can get polish stadiums edited and looking better.

I suggest stadiums like Widzew, Gornik, Ruch, LKS, Korona, Polonia Warszawa, GKS Belchatow, Piast Gliwice, Polonia Bytom, Pogon Szczecin, GKS Katowice, etc, all stadiums of teams that have the actual stadium. (he already edited new Lech Poznan stadium) at least to have some edited while we wait for the new stadiums.

Hope soon someone can create new stadiums ( Euro + Wisla Reymonta 22)

Pozdro

GooFy
Tłumaczę na prośbę autora.

CYTAT(Tolox11 @ Aug 18 2011, 03:40) *
Witam, potrzebuję Waszej pomocy. Mam znajomego który zgodził się edytować polskie stadiony blenderem, potrzebuje tylko zdjęć każdego stadionu. Więc proszę, jeśli mi pomożecie, możemy zyskać lepiej wyglądające, edytowane, polskie areny.
Proponuję obiekty takie jak Widzew, Górnik, Ruch, ŁKS, Korona, Polonia Warszawa, GKS Bełchatów, Piast Gliwice, Polonia Bytom, Pogoń Szczecin, GKS Katowice, etc. Drużyny, które mają aktualne stadiony. (Edytowano już nowy stadion Lecha). Miejmy przynajmniej edytowane areny w oczekiwaniu na nowe.
Tolox11
Thanks a lot for the help, but can you send me pictures of last games, because the idea is to edit using the actual logos of the season 11-12.
kostek250
Most of the stadiums will not even zmieniła.na certainly did not change the stadium Górnik Zabrze, in Wroclaw and PGE Arena.Poloni also has not changed as I do not know where the stadium belconnen
Tolox11
Maxamor edited Widzew Lodz stadium, thanks a lot for your help and also to Maxamor that accepted to edit polish stadiums.

www.mediafire.com/?6068ubdepceb5e7

Enjoy !

JustMe1987
Tolox show some screens. wink.gif
Tolox11
Maxamor edited Ruch Chorzow stadium, thanks a lot for your help and also to Maxamor.

www.mediafire.com/?kmij42k6tbcx4he

Enjoy !
Roger
dzięki wielkie za edit stadionu Ruchu Chorzów smile.gif
lukasz44
Świetna robota, może ktoś wrzucić parę screenów ?smile.gif
Daro.
No fajnie, fajnie, że Maxamor edytuje stadiony z naszej ligi, ale... niech mu ktoś powie, że nie ma już Orange Ekstraklasy!
Orange_91
CYTAT(szubi-bubi @ Oct 22 2011, 19:05) *
Będę edytował biggrin.gif Panie Orange może Pan przypiąć?

Załóż nowy temat z tym to przypnę. Wszystko powinno być w pierwszym poście, a nie tak w środku tematu.
przemopolska
Mogę prosić o link do Stadionu Ruchu Chorzów z murawą HD. Niestety linki wygasły. Pozdrawiam.
Tolox11
CYTAT(przemopolska @ May 16 2012, 17:34) *
Mogę prosić o link do Stadionu Ruchu Chorzów z murawą HD. Niestety linki wygasły. Pozdrawiam.

Tu jest http://www.mediafire.com/?akwklit6v54nmkq

Enjoy !

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.