Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 27.05 - 05.06 : kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Kolejka 5
BlueOle10 - dj_adriano
Czubinho - stalowka
Borozdw - gapa
Donkryst - Szymson
Mani3k - Tsu ( MECZ TYGODNIA )
Ferat - snajper1929
WKSRKS - Mlody08
craxa93 - Prince

Kolejka 6
stalowka - BlueOle10
gapa - Czubinho
Szymson - lukasz44
Tsu - Borozdw
snajper1929 - Donkryst
Mlody08 - Ferat
Prince - Tomek93
craxa93 - WKSRKS

Kolejka 7
stalowka - gapa
dj_adriano - Szymson
Czubinho -Tsu
lukasz44 - snajper1929
Donkryst - Mlody08
Mani3k - Prince
Ferat - craxa93
Tomek93 - WKSRKS

Kolejka 8
gapa - BlueOle10
Tsu - stalowka
snajper1929 - dj_adriano
Mlody08 - lukasz44 (do 07.08)

Prince - Borozdw
craxa93 - Donkryst
WKSRKS - Mani3k
Tomek93 - Ferat

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
stalowka84

7 kolejka
Stalówka gapa
Screeny:

Strzelcy:

Pogrebnyak
Pogrebnyak
Marica

Opis:

Kolejną drużyną z którą musiała się zmierzyć moja ekipa była włoska Genoa. Gościom jak do tej pory nie za bardzo się wiedzie w lidze, natomiast gracze Stuttgartu mogą uznać początek sezonu za udany. Goście z Włoch wcale nie grali źle w tym spotkaniu, tylko po prostu brakowało im szczęścia w sytuacjach które sobie stwarzali.
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Cała drużyna Stuttgartu.
craxa93

8 kolejka
Craxa DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Doumbia
Doumbia

Odemwingie
Fortune
Fortune

Opis:
Mogę tylko sam siebie winić za tą porażkę wszystkie bramki które traciłem padły po moich indywidualnych błędach. Lecz mecz sam w sobie był mega emocjonującym aż do ostatniego gwizdka sędziego, ale strasznie żałuję tej porażki bo powinienem pokusić się co najmniej o 1pkt. Dzięki za mecz było to fajne widowisko.
Powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Fortune: Maszyna nie do zatrzymania

5 kolejka
Craxa Prince
Screeny:

Strzelcy:
Mamaeev
Commons

Opis:
Od początku meczu byłem stroną przeważającą w tym meczu i w dodatku szybko strzelona bramka dała mi dodatkowy spokój. Gdy wydawało się że 2 bramka dla mnie to kwestia czasu w 65 min szok, bramka dla Celticu i od tej pory wszystko się posypało, Szkoci przejęli całkowicie inicjatywę a ja nie potrafiłem wymienić 3 celnych podań a jak już udało się opuścić swoją połowę stał przede mną mur w postaci obrońców. I Wynik nie uległ jednak już zmianie.

Zawodnik meczu:
Brak

czubinho

7. kolejka
Czubinho Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Lafita
Ikechukwu Uche

Opis:
Zdecydowanie mecz na remis, pierwsza połowa wyrównana, głupio stracona bramka w doliczonym czasie gry i gospodarze troszkę przygnębieni zchodzili do szatni. W drugiej połowie robili wszystko ażeby strzelić wyrównującą bramkę, lecz zamiast strzelić stracili następną. Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
brak

Tomek93

8 kolejka
Tomek93 Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Liedson
Arizmendi x 3
Colunga
Parejo
Opis:
Mecz naprawdę wyrównany. Momentami potrafiłem zamknąć rywala w jego szesnastce, ale co z tego skoro wynik jest taki jaki jest. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Arizmendi - Hattrick
prince

6 kolejka
Prince Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Stokes
Stokes
Stokes
Stokes
Morais
Opis:
Forma lidera ofensywy Celtów Samarasa, pozostawia ostatnio wiele do życzenia, dlatego trener Szkotów zdecydował się na zmianę w tym spotkaniu. W podstawowym składzie wyszedł ledwie 23 letni Tony Stokes. Okazało się to strzałem w dziesiątkę, ponieważ młokos całkowicie zdominował walkę w powietrzu w polu karnym brazylijczyków. Pierwszy gol już w 1 akcji gry, po ładnym rozegraniu piłki przez cały team z Glasgow. Kolejne dwa trafienia w 31 i 42 minucie zaliczone już po strzałach głową pozwalają skompletować klasyczny hattrick (w międzyczasie wpadła jeszcze jedna bramka, ale niestety ze spalonego). W drugiej połowie Stokes zalicza czwartego gola z rzutu karnego po faulu na Ljungbergu. Honorową bramkę goście zdobywają za sprawą Moraisa, który efektownym szczupakiem wykończył akcję kolegi z zespołu. Podsumowując starcie pod tytułem Siła Z Elementami Techniki vs Technika I Szybkość Z Elementami Siły. Tym razem przekonywująco wygrała tężyzna fizyczna, a co będzie w rewanżu? Zobaczymy. Dzięki i pozdrawiam.

Zawodnik meczu:

Anthony Stokes
donkryst

5 kolejka
DonKryst Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Fortune
Fortune
Fortune
Fortune
Vela
Dzsudzsak
Dzsudzsak
Zeefuik
Own goal

Opis:
Kolejny mecz thriller w moim wykonaniu. Wygrywając 4:2 do znów feralnej 75. minuty dałem wbić sobie 2 gole. Dopiero bramka w doliczonym czasie Veli po kontrze pozwoliła mi sięgnąć po 3 pkt. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Fortune - autor 4 bramek.

BlueOle10

5 kolejka
BlueOle1910 Dj_Adriano
Screeny:

Strzelcy:
Helder Postiga

Opis:
Calkowita dominacja Dj Adriano przez obydwie polowy. Ladny gol w jego wykonaniu i po jednym niestrzelonym karnym z jego, a pozniej z mojej strony w koncowce meczu. Dzieki i pozdro

Zawodnik meczu:
Nikopolidis- w bardzo wielu sytuacjach ratowal zycie Grekom wink.gif

Tomek93

7 kolejka
Tomek93 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Liedson
A.Modeste

Opis:
Wyrównane spotkanie. Miałem bramkarza na niebieskiej formie, więc nieco obaw miałem przed samym meczem, ale akurat do jego dyspozycji w sumie nic nie mam. Gorzej z napastnikami. Mimo że byli na czerwonej, to skuteczności nie pokazali. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
A.Modeste - strzelec wyrównującej bramki dla Bordeaux, wniósł sporo zamieszania w moich szeregach obronnych.
snajper1929

8 kolejka
snajper1929 djadriano
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
De Melo
De Melo
De Melo
Sow
Sow
Helder Postiga
Helder Postiga
Helder Postiga
Helder Postiga
Opis:
Porywające widowisko w Lille wink.gif Świeżo upieczony mistrz Francji spotkał się z niezwykle mocnym kadrowo Sportingiem i wygrał po kapitalnej wymianie ciosów. Już pierwsza akcja gospodarzy zostaje zakończona golem autorstwa bohatera wieczoru De Melo, który precyzyjnie trafił głową po dośrodkowaniu Cabaye. W 21 minucie przypadkową indywidualną akcję z zimną krwią strzałem praktycznie z zerowego kąta wykończył Sow. Goście w końcu odpowiedzieli trafieniem HP ale już po chwili podwyższył De Melo. Potem znów HP i znów po chwili De Melo deja-vu wink.gif. Na koniec błąd w wyprowadzaniu piłki znów wykorzystuje HP i ta wesoła połowa kończy się wynikiem 4 do 3. W przerwie gospodarze decydują się na bardziej defensywne ustawienie i czyhanie na kontry, goście natomiast zmieniają bramkarza. Na początku 2 połowy dobra szansa dla Lille ale najpierw piłka trafia w poprzeczkę a dobitkę Sow'a świetnie broni wprowadzony Hildebrand. Po kilku minutach jednak musi skapitulować po wykorzystaniu sytuacji 1 na 1 przez Moussę Sow'a i gospodarze mogą grać spokojniej pomni jednak wydarzeń z meczu WBA - Sporting wink.gif. Mecz rozstrzyga bohater spotkania Tulio De Melo ładnie trafiając z woleja pod porzeczkę po rzucie rożnym. W samej końcówce HP wykorzystuje rozluźnienie szyków obronnych Lille i ustala wynik spotkania smile.gif dzięki

Zawodnik meczu:

Tulio DE MELO
4 bramki jak Postiga ale dające 3 pkt i 1 ładny gol z woleja po rzucie rożnym
czubinho

5. kolejka
Czubinho Stalowka
Screeny:

Strzelcy:
Di Natale
Asamoah
Corradi
Cacau
Cacau
Marica
Marica
Marica
Samobój

Opis: Handanović Anty Show zaprasza!!
Spotkanie rozpoczęło się znakomicie dla gości, wynik otworzył Di Natale, potem dwa szybkie gole Stuttgartu i pod koniecgol na 2-2, nie było źle, lecz zachowanie Handanovića w bramce było okropne. W drugim meczu golkiper nadal prezentował swoją "znakomita" formę, prezentując rywalom jeszcze 2 bramki. Mecz Udine-Stuttgart plus Handanovic 3-6. Pozdro wink.gif)

Zawodnik meczu:
nie ma bohatera, jest antybohater

gapa

6 kolejka
gapa czubinho
Screeny:
brak ss

Strzelcy:
Di Natale
Denis
Sanchez
Sanchez
Mesto
Palacio

Opis:
No i kolejny mecz ktory przegralem w ostatnich minutach. dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:
Sanchez

stalowka84

6 kolejka
Stalówka BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:

Pantelic
Pantelic
Pantelic
Cacau
Hajnal
Cacau
Cacau
Marica
Ibagaza

Opis:

Znakomite spotkanie w Stuttgarcie. Początek spotkania zapowiadał łatwe i wysokie zwycięstwo gości, którzy po 21 min prowadzili gładko 3-0. Jednak 5 min później bramka Cacau dała jeszcze gospodarzom nadzieję na korzystny rezultat, który w pierwszej połowie nie uległ już zmianie. Drugie 45 min to zupełnie inny obraz gry i zupełnie inna drużyna Stuttgartu. W niecały kwadrans gospodarze zdobywają 3 bramki i to oni w tym spotkaniu wyszli na prowadzenie którego już nie oddali do końcowego gwizdka arbitra.

Zawodnik meczu:

Cała drużyna Stuttgartu.

BlueOle10

8 kolejka
gapa BlueOle1910
Screeny:

Strzelcy:
Pantelic
Djebbour
Rommedahl
Floro Flores

Opis:
Spotkanie dwóch beniaminków, walczących aktualnie o pozostanie w najwyzszej klasie rozgrywek, rozstrzygniete na korzysc gości. Mecz, w ktorym Olympiacos pokazal kawal dobrego footballu, mimo ze w pewnym momencie juz byl remis smile.gif Gapa, z braku czasu poprosil o wstawienie smile.gif

Zawodnik meczu:
Zdecydowanie Rommedahl- swietny mecz tego zawodnika. Nie do zatrzymania smile.gif

Tomek93

5 kolejka
Tomek93 Piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Jorge Henrique x2
Dentinho
Miccoli

Opis:
Nawet nie spodziewałem się takiej skuteczności po moim napadzie. W pierwszych 20 minutach wynosiła ona 100% - 3 strzały = 3 bramki ohmy.gif. Później trochę się popsuło ale udało się dowieść trzy punkty do końca meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Jorge Henrique - 2 bramki
prince

8 kolejka
Prince Boro
Screeny:

Strzelcy:
Milevskiy
Milevskiy
Milevskiy
Milevskiy
Milevskiy
Aliev
Ljungberg
Opis:
Fajne otwarcie, Freddie bierze obrońcę na plecy i trafia obok bramkarza Kijowian, no a z końcem 1 połowy zaczęło się. One Man Show. Generał Milevskiy się wstrzelił raz, drugi, czwarty, a defensorzy Celtiku tylko statystowali. Samaras znowu dał "popis" skuteczności, ale niestety Stokes nie mógł rozegrać całego spotkania z powodu kontuzji, tak więc miał szansę poprawić swoje notowania u trenera. I na szansie się skończyło. Gratuluję i powodzenia wink.gif

Zawodnik meczu:

Artem Milevskiy
WKS

8 kolejka
WKSRKS Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Wendel
Wendel
Giuly
Erding
Luyindula

Opis:
Rozpacz... Ta obrona jest żałosna. Może byłoby lepiej , ale Mani3k po serii sparingów ze mną idealnie wyczytał moją taktyke nie dajac mi szans w przestrzenii całego meczu na nic. Dzięki i powo dalej
Zawodnik meczu:
Cały zespół PSG

Ferat

5 kolejka
Ferat Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Arizmendi
Frau
Sow
Arizmendi
Arizmendi
Sow
Frau
Sow
Frau

Opis:
Cóż umiejętnościami nigdy nie dorównam Snajperowi, jego spokój wykańczania mnie rozwala:) I mimo podobnej nawet ilości sytuacji, wynik widoczny u góry, pozdro i gratulujęsmile.gif

Zawodnik meczu:
Duet Frau-Sow bezlitośnie wykańczali akcje Lille..

Ferat

7 kolejka
Ferat Craxa
Screeny:

Strzelcy:
Arizmendi
Dzagoev
Arizmendi
Mark Gonzalez
Arizmendi
Derek Boateng
Honda
Mark Gonzalez

Opis:
Gospodarze prowadzili w tym meczu trzykrotnie, ale za każdym razem rywal doprowadzał do remisu:)

Zawodnik meczu:
Trudni mi kogoś wyróżnić w tym wyrównanym meczu, niech będzie Arizmendi, strzelec hat-tricka dla Getafe:)

snajper1929

6 kolejka
snajper donkryst
Screeny:

Strzelcy:
Hazard
Frau
Frau
Frau
De Melo
Graham Dorrans
Fortune
Fortune

Opis:
Goście zaskoczyli bardzo defensywną taktyką co nie pozwoliło im rozwinąć skrzydeł a w konsekwencji zakończyło się dość pewnym zwycięstwem gospodarzy napędzanych przez Frau'a

Zawodnik meczu:

Pierre-Alan FRAU
3 gole świetna skuteczność
craxa93

6 kolejka
Craxa WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Alou Diarra
Alou Diarra
Ben Khalfallah
Dzagoev

Opis:
Można powiedzieć że był to wyrównany mecz, ale mnie w przeciwieństwie do rywala zawiedli moi liderzy. Vagner Love na redzie nie potrafił wykorzystać co najmniej 3 setek a Dzagoev notował masę strat na kontry(na dwie bramy). Natomiast gwiazdorzy z Francji nie zawiedli Diarra strzela dwie bramki w odstępie kilku minut i CSKA na kolanach, do tego świetne zawody rozegrał bramkarz bodaj Carasso. Co tu dużo pisać wygrała drużyna po prostu skuteczniejsza i nie ważne czy zasłużenie czy nie.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Alou Diarra: dzielił i rządził w środku pola.

[/quote]
Tsu

8 kolejka
Tsu stalowka
Screeny:

Strzelcy:
Sinama_Pongole
Marco Perez

Opis:
Cieszy cenne zwyciestwo nad niewygodnym rywalem ale bardziej cieszy mnie bardzo dobra gra calego zespolu.Gospodarze zagrali w swoim stylu czyli bardzo dobrze w obronie przez co goscie stworzyli o wiele mniej groznych sytuacji do tego dobra gra z przodu i ostatecznie punkty zostaja tam gdzie powinny zostac,
pozdro.
Zawodnik meczu:
Caly zespol
dj_adriano

7 kolejka
dj_adriano Szymson
Screeny:
niestety albo screeny mi się nie zapisały albo je gdzieś zgubiłem lub przypadkowo usunąłem.. sad.gif

Strzelcy:
Helder Postiga
Helder Postiga
Helder Postiga
Helder Postiga
Vukcevic
Evaldo
Lens
Lens

Opis:
dynamiczne i szybkie spotkanie i chyba jednak trzeba powiedzieć,że z dużą przewagą Lizbończyków.. od pierwszych minut rzucili się gracze Sportingu do ataków i już pierwsza sytuacja zakończyła się bramką.. później świetna gra gospodarzy wciąż trwała,ale brakowało wykończenia, a zdecydowanie wynik powinien być już dużo wyższy. no ale co oczywiste takie rzeczy się mszczą i tym razem nie mogło być inaczej ,ładnym strzałem zza pola karnego popisał się Lens i po bezbarwnej grze PSV w pierwszej połowie uzyskują oni jednak korzystny rezultat. taki przebieg sprawy podrażnił jednak tylko moich graczy bo w drugiej połowie mocno zmotywowana drużyna zaczęła wreszcie strzelać i choć gra gości też nie wyglądała źle to jednak stać ich było tylko na jeszcze jedno trafienie,a licznik Sportingu zatrzymał się w tym meczu na liczbie 6..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Helder Postiga - kolejny raz najlepszy zawodnik na boisku i tym razem również nie było na niego siły..

prince

7 kolejka
Mani3k Prince
Screeny:

Strzelcy:
Hoarau
Maloney
Opis:
Nie bardzo pamiętam przebieg tego meczu bo był rozegrany dość dawno, a jako, ze znalazłem gdzieś screena to wstawiam za Mańka.

Zawodnik meczu:
brak
Szymson
KOD

6 kolejka
Szymson Łukasz44
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Lens
Baros x2
Kewell

Opis:
Bardzo dobre wyrownane spotkania,ale jak to bywa w ostatnich dniach nie mam szczęscia i przegrywam właściwie wszystko jak lecie.Rywal zagrał madrze w 2połówce i umiejetnie mnie punktował.Dzieki za mecz,powodzenia dalej,pozdro

Zawodnik meczu:

Uploaded with ImageShack.us

Mani3k

6 kolejka
piwlak Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Luyindula
Luyindula
Hoarau

Opis:
Zawsze obawiam się potyczek z takimi przeciwnikami, którzy grają na wielkim luzie, bez żadnej presji. Ja nie mogłem sobie pozwolić na stratę punktów w tym spotkaniu.
Pomimo przewagi z gry, przez dłuższą część spotkania nie mogłem skleić żadnej konkretnej sytuacji podbramkowej.
Im mecz dłużej trwał tym co raz więcej nerwowości wkradało się w moje poczynania. Pierwsza szansa na bramkę nadarzyła się dopiero w 39', sytuacja w której Luyindula został bezpardonowo sfaulowany w polu karnym - sędzia nie miał wątpliwości, rzut karny. Do piłki podszedł 'żółty' Nene, który z reguły był pewnym egzekutorem jedenastek. Uderzenie i... słupek. dry.gif Po tym kiksie niemalże zwątpiłem w dogodny rezultat tego spotkania.
Kolejne minuty, to nadal moja przewaga i nieliczne wypady kolegi po kontrach. Mimo stwarzania okazji, rywal zawsze wychodził obronną ręką. No i w końcu! 63' prostopadła piłkę otrzymał Hoarau, uderzył... w bramkarza, odbita piłka wpadła wprost na nogę Luyinduli, który wepchnął ją do pustej bramki. Po tym golu goście poczuli większy luz, kolejny gol był tylko kwestią czasu. No i stało się 73' - prostopadła piłkę na dobieg otrzymał Luyindula, który minął GK gospodarzy i wpakował ją do pustej bramki. Mieliśmy 0:2 i już chyba nic złego nie mogło wydarzyć się w tym meczu. Trzeciego gola dołożył jeszcze Hoarau w doliczonym czasie gry. Mecz zakończył się wynikiem 0:3 dla przyjezdnych.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Luyindula
gapa

5 kolejka
borozdw gapa
Screeny:

Strzelcy:
Aliev
Shevchenko
Gusev
Palacio
Palacio
Palacio
Miguel Veloso

Opis:
Bardzo emocjonujacy mecz i wyrownany. Ale skrzydlowy genoy sie rozszalal i skonczylo sie na jej zwyciestwie. dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Palacio- to ten szalejacy zawodnik smile.gif)

WKS

5 kolejka
WKSRKS Mlody08
Screeny:

Strzelcy:
Obasi
A.Modeste

Opis:
Mecz przy którym ja i Młody starcilismy tylko czas. Widowisko było nudne oraz kopanina a ile było błedów tego nie da sie zliczyc na palcach jednej czy nawet dwóch rąk. Z przebiegu gry wiecej okazji na zwyciestwo miał Młody jednak w futoblu liczą sie bramki a nie "patelnie" a w bramkach 1:1 . Myslę ,żę wynik cieszy tylko jeden zespół smile.gif. Dzieki.

Zawodnik meczu:
Takowego nie było .

snajper1929
Haha na 3 pkt trzeba zapracować... oj Młody nie hipokryzjuj wink.gif
Matis08
No bo trzeba tongue.gif
Nic przyjemnego oddać pkt komuś, kto na nie niezapracował. Jak np ja w meczu z Tobą
donkryst

7 kolejka
DonKryst Młody08
Screeny:

Strzelcy:
Ibisević
Ibisević
Thomalla

Opis:
Wbrew temu, co pokazuje wynik, mecz był wyrównany i ciężki. Przy stanie 0:2 miałem jeszcze rzut karny, ale Fortune uderzył w poprzeczkę, co spowodowało, że całkowicie zeszło ze mnie powietrze i dałem sobie strzelić jeszcze 3 bramkę. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Ibisević.

piwlak

8 kolejka
piwlak Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Corradi
Denis

Opis:
Szkoda straconych punktów, bo mimo wyrównanego meczu, zabrakło koncentracji w pierwszych i ostatnich minutach meczu. Dzięki za grę.

Zawodnik meczu:
strzelec pierwszej bramki- Corradi
lukasz44
7 kolejka
lukasz44 snajper1929

Screeny:

Strzelcy:
Baros
Frau
De Melo
De Melo
Sow
Sow

Opis:
Cóż... Myślę że i tak wynik jest korzystny, bo gdyby nie obijane słupki, poprzeczki mogłoby być nawet ze 3 więcej tongue.gif
Ja miałem kilka swoich sytuacji, ale spartoliłem i zasłużenie ten mecz przegrałem. Po pierwszej połowie nie miałem już ochoty wychodzić na drugą smile.gif
Dzięki za mecz i powodzenia w walce o mistrzostwo.

Zawodnik meczu:

De Melo - niesamowite bydle, robił co chciał z moimi obrońcami

Matis08

6 kolejka
Młody08 Ferat
Screeny:

Black po pierwszej połowie. Wynik 3-1.

Strzelcy:
Sigurdsson
Ibisevic
Mlapa
Arizmendi

Opis:
Po statystykach widać, jakby Getafe było zmiażdżone, a wynik powinien być dwucyfrowy. Jednak naprawdę to Getafe groźnie atakowało i jedynie brakowało oddania strzału stąd tak słabe statystyki. Dobrze dobrana taktyka uniemożliwiła rozwinąć skrzydła Hiszpanom. Mecz na plus.

Zawodnik meczu:Cała drużyna Hoffenheim

AKTUALKA STRZELCOW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.