Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 25.03- 03.04, kolejki 28-31
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
lukasz44
Kolejka 28
Nalep - snajper1929
Mlody08 - WKSRKS
Prince - ufo1987
lukasz44 - Edek
Czubinho - dj_adriano
Mani3k - piwlak
Tsu - Borozdw

Kolejka 29
snajper1929 - Mlody08
Nalep - Prince
ufo1987 - lukasz44
stalowka - Ferat
Edek - Czubinho

piwlak - Tsu

Kolejka 30
Prince - snajper1929
lukasz44 - Nalep
Ferat - WKSRKS
Czubinho - ufo1987
Mani3k - stalowka
Borozdw - dj_adriano

Kolejka 31

Prince - lukasz44
Mlody08 - Ferat
Nalep - Czubinho
WKSRKS - Mani3k
stalowka - Tsu
Edek - Borozdw
dj_adriano - piwlak

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
lukasz44
28 kolejka
lukasz44 Edek

Screeny:

Strzelcy:
Farfan
Huntelaar
Van Nisterlooy
Van Nisterlooy
Petric
Samobój

Opis:
Przy stanie 2-2 miałem okazję do wyjścia na prowadzenie. Ale zmarnowałem ją w fatalny sposób co się potem zemściło. Rywal dołożył dwa gole, a mój golkiper przez cały mecz próbował być dwunastym zawodnikiem Hamburger SV. Udało mu się to gdyż dwa gole obciążają tylko jego. Męczy mnie już gra Schalke, a to niedobrze. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
czubinho

30. kolejka
Czubinho Ufo
Screeny:

Strzelcy:
Kanoute
Kanoute
Kanoute
Kone
C.Delgado
Pjanic
Pjanic
Pied
Pied

Opis:
Zacięty mecz z lekka przewaga gosci. Dzieki, pozdro

Zawodnik meczu:

prince

30 kolejka
Prince Snajper
Screeny:
brak

Strzelcy:

Hulk
Hulk
Rodriguez
Hugo Almeida
Quaresma

Opis:
W przerwie rozłączyło, więc dograna druga połówka na hoście snajpera. Były szanse na urwanie punktów liderowi, jednak dwa razy zabrakło naprawdę niewiele. A Hulk jak to Hulk, pozycja, jak i odległość od bramki przy strzale ma dla niego niewielkie znaczenie.

Zawodnik meczu:

Hulk
prince

28 kolejka
Prince ufo
Screeny:

Strzelcy:

Quaresma
Quaresma
Toraman
Hugo Almeida
Pjanic
Gomis

Opis:
Ultraofensywne ustawienie Francuzów odzwierciedlało ich chęć wywiezienia 3 punktów z Turcji. Jak się jednak okazało bardzo dużo miejsca z przodu to woda na młyn dla szybkich napastników Besiktasu. Pierwsza połowa to bezdyskusyjne 3:0. Bramki z drugiej strony jednak musiały w końcu przyjść. I tak najpierw "z niczego" po rzucie rożnym trafia Pjanić, a następnie bramkę kontaktową zdobywa nie kto inny jak Gomis. Kto wie jakby się to spotkanie skończyło, gdyby nie niezawodny Quaresma, który chwilę po trafieniu najlepszego snajpera Lyonu wbija 4 gola po położeniu bramkarza. Dzięki za mecz i pozdrawiam.

Zawodnik meczu:

Quaresma - za doskonałe otwarcie spotkania już w 1 minucie oraz arcyważne trafienie na 4:2
Edek

29 kolejka
Edek Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Negredo
Negredo
Negredo
Negredo
Kanoute
Van Nistelrooy
Petric
Samobój

Opis:
Mecz emocjonujący i ciekawy. Nie udało się zatrzymać szybkich napastników Sevilli. Demel rozgrywał mecz życia, ale do jego poziomu nie dostosował się Westermann, ogrywany jak dziecko przez Negredo.
Słaba forma, kiepski wynik. Dzięki, powo.

Zawodnik meczu:
Negredo - zniszczył Westermanna, który pożegnał się z pierwszym składem

czubinho

28. kolejka
Czubinho djadriano
Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Kanoute
Kanoute
Sturridge

Opis:
Mecz ciekawy z wieloma golami. Eh.. Co by było gdyby Kanoute i Fabiano nie grali w Sevilli w tym sezonie wink.gif

Zawodnik meczu:

Kanoute wespół z Luisem Fabiano

dj_adriano
CYTAT(czubinho @ Mar 29 2011, 20:14) *
Zawodnik meczu:

Kanoute wespół z Luisem Fabiano

CYTAT(czubinho @ Mar 29 2011, 20:14) *
Opis:
Mecz ciekawy z wieloma golami. Eh.. Co by było gdyby Kanoute i Fabiano nie grali w Sevilli w tym sezonie wink.gif

Kanoute wespół z Luisem fabiano, największy duet lamerów w lidze.. po twojej lamerskiej bramce gdzie tylko i wyłącznie dlatego ,że nie było animacji hiddenowskiej została ona zaliczona,zastanawiałem się czy może przypadkowo zagrałeś mu pod nogi bo chciałeś górą,ale nie to było w pełni zamyślone z premedytacją zagranie na piątym metrze wzdłuż do kanoute.. potym zbrzydł mi ten mecz momentalnie zwłaszcza,że kolejne akcje rozwiązywałeś podobnie;/ w pewnym momencie pomyślałem czy czasem nie gram na pes6j na europa 1 z jakimś "chujograjcem" który podbija sobie ranking ;/ żałosne.. nic dziwnego,że inni tak samo obsmarowują cie zarzucając ci taką grę,niestety muszę przyznać,że mają w pełni słuszną racje..
kolejne to ,że dobrze wiesz ,że 3 i 4 gol strzeliłeś sobie bez mojego udziału więc nie wiem czym tu się zachwycasz i podniecasz,wygrałeś bo masz niesamowite parcie na wynik dlatego życze sukcesów i osiągnięć w obrzydzaniu gry kolejnym ligowcom..
czubinho
ciekawe czemu kurwa mac nie napisales tego w trakcie meczu, albo na gadu tylko zalisz sie srajac koprem na forum. Po pierwsze bramka nie byla strzlona specjalnie, pamietasz? napisalem "czy to byla lama"? a Ty nic nie odpowiedziales, wiec nie rozumiem tych wywodów na temat jak to ja gram.
mam parcie na wynik? niezle.
ps. chujograjca ? nie zycze sobie takich porownan, chujograjcow to sobie wokol kolegow szukaj
snajper1929

29 kolejka
snajper1929 młody
Screeny:

Strzelcy:
Rodriguez
Rodriguez
Renato Augusto

Opis:
Mecz na szczycie choć jak dla mnie bardziej mecz o umocnienie 2 pozycji wink.gif Porto wzięło rewanż za porażkę w 1 rundzie i dzięki dobrej grze w defensywie oraz Cristianowi Rodriguezowi odniosło w sumie zasłużone zwycięstwo, gdyż podobnie jak goście miało swoje okazje na podwyższenie rezultatu.

Zawodnik meczu:

Cristian Rodriguez - 2 gole
prince

31 kolejka
Prince lukasz44
Screeny:

Strzelcy:

Hugo Almeida
Guti
Charisteas
Charisteas

Opis:
Drugi mecz z rzędu między nami zakończony wynikiem 2:2 wink.gif Akcje z obu stron, każdy mógł strzelić tutaj o tego jednego gola więcej. Sprawiedliwy podział punktów, jednak pozostaje niedosyt gdyż dwa razy obejmowałem prowadzenie i dwa razy ten skubaniec Charisteas doprowadzał do wyrównania. Podziękował i pozdrawia wink.gif

Zawodnik meczu:

Charisteas
Mani3k

28 kolejka
Mani3k piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Nilmar
Rossi
Santi Cazorla
Santi Cazorla
Brandao
Cheyrou

Opis:
Szybki, wyrównany meczyk. Obie ekipy stworzyły sobie wiele dogodnych okazji na zdobycie bramki, ale to gospodarze okazali się skuteczniejsi pod bramką rywala.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Rossi - mimo niebieskiej formy, rozegrał świetne zawody +2 bramki.
Tsu

28 kolejka
Tsu Borozdw
Screeny:

Strzelcy:
Huszti

Opis:
Dobra gra w obronie i szukanie szansu w kontrataku tak postanowili rozergac spotkanie gospodarze.Plan zostal zrealizowany w 100% i 3 punkty zostaja w Rosji-oczywiscie nie obylo sie tez bez szczescia jak to bywa w pesie:)
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

Ferat

30 kolejka
Ferat WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Heskey
Agbonlahor
A. Young
A. Young
Gotze
Barrios
Gotze
Barrios
D. Bent

Opis:
Screeny nie całkiem prawdziwe bo mecz rozgrywany na raty stąd inny wynik, sam mecz niezwykle zacięty i dramatyczny, gracze Borussi pokazali hart ducha przegrywając 0:4, mimo gry w "10" doprowadzili do remisu, dobił ich w ostatniej minucie Bent..

Zawodnik meczu:
Darren Bent - strzelec zwycięskiego gola w ostatniej akcji meczu..
stalowka84

29 kolejka
Stalówka Ferat
Screeny:

Strzelcy:
D.Bent
Santana
Santana
Santana
Marchionni
D.Bent
A.Young

Opis:
Ciekawy dobry meczyk, kiedy wydawało się że gospodarze mają już w miarę pewną wygraną w ostatnich min spotkania przebudzili się zawodnicy z wysp i zrobiło się nerwowo ;p. Jednak ostatecznie 3 pkt zostały we Włoszech.
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Santana - przysłowiowy "dzień konia" walczył biegał podawał no i 'hat-trick"
stalowka84

31 kolejka
Stalówka Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Lazovic
Gilardino
Gilardino
Lazovic

Opis:
Dobre spotkanie. Wynik raczej sprawiedliwy chociaż więcej z gry mieli goście.
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt się niczym szczególnie nie wyróżnił oprócz "borubara" i jego klopsa na 2-2 ;p
Edek

31 kolejka
Edek Borozdw
Screeny:

Strzelcy:
Guererro
Van Nistelrooy
Bresciano
Samobój

Opis:
Dobra pierwsza połowa. W drugiej fatalna postawa, samobój, przestrzelony karny, bramka stracona w przewadze, niewykorzystane okazje. Szczęśliwy remis (hidden Rocchiego). Trzeba jeszcze poćwiczyć. Dzięki, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Bizzarri - obronił karnego w kluczowym momencie

Nalep

29. kolejka
Nalep Prince
Screeny:

Strzelcy:
Nihat Kahveci
Borowski
Fritz
Hugo Almeida
Pizarro

Opis:
Mecz z przewagą graczy z Turcji. Jednak Tim Wiese mimo słabszej formy (niebieska) i tego, że pierwsza bramka padła głównie z jego winy, kilka razy i tak uratował zespół gospodarzy przed stratą bramek. Dużo zamieszania w szeregach gości tworzył Hugo Almeida, który był bardzo aktywny podobnie jak Guti i Ricardo Quaresma. Ataki Werderu prowadził głównie Marin, ale duża zasługa w tym, że to gospodarze zdobyli 3 punkty leży po stronie Claudio Pizarro. Dzięki za mecz i mam nadzieję, że następnym razem i Tobie dopisze szczęście smile.gif

Zawodnik meczu:
- Uratował gospodarzom szanse na zwycięstwo broniąc praktycznie wszystko co się dało.
WKS

31 kolejka
WKSRKS Maniek
Screeny:

Strzelcy:
Bender

Zidan

Opis:
Po paru bolesnych meczach gdzie to ja byłem pokrzywdzona osoba karta sie odwrociła. Borussia zagrała jak drużyna i nareszcie 3 pkt wendruje na ich strone . Wiem jak sie czujesz Manku , oj wiem wink.gif. Dzieki i pozdro

Zawodnik meczu:

borozdw

30 kolejka
Boro Dj Adriano
Screeny:

Strzelcy:
Zarate
Zarate

Opis:
Mecz bardzo zaciety. Mnostawo walki oraz zmarnowanych sytuacji strzeleckich. Niesamowity dreszczowiec do ostatniej minuty meczu. Dopiero w samej końcówce meczu gola z po dośrodkowaniu z rzutu rożnego zdobywa Zarate, który także już w doliczonym czasie gry podwyższył wynik na 2-0. Tym razem szczescie było z gospodarzami, ktorzy caly czas walcza o utrzymanie w lidze.[b]
[/b]

Zawodnik meczu:
Obrona drużyny Lazio, która zagrała niesamowite zawody.

Nalep

28. kolejka
Nalep Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Varela
Hulk
Varela

Opis:
Mecz z ogromną przewagą gości, którzy pokonali Werder zasłużenie.

Zawodnik meczu:

Varela - Strzelec dwóch bramek.
Nalep

31. kolejka
Nalep Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Kanoute
Pizarro
Pizarro
Pizarro
Kanoute
Negredo
Kanoute
Pizarro

Opis:
Wynik nie odzwierciedla tego co działo się na boisku. Werder miał ogromną przewagę co widać po statystykach (dużą role odegrała też zmiana klawiszy u Czubinho;/ ) ... No i tak oto pechowy remis. Gospodarze stracili dwa punkty... Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Claudio Pizarro - Strzelec czterech bramek
lukasz44

30 kolejka
lukasz44 nalep
Screeny:

Strzelcy:
Farfan
Huntelaar
Charisteas
Pizarro
Pizarro
Pizarro

Opis:
Nie chce mi się pisać, więc powiem krótko. Trzy punkty stracone przez Schalke, jeden zdobyty przez Werder... Gdyby nie nieskuteczność Huntelaara byłby spokój przez cały mecz...Rywal za to miał dziś szczęście po swojej stronie.

Zawodnik meczu:

Sam chyba nie wie jak udało mu się strzelić te trzy bramki wink.gif
piwlak

29 kolejka
piwlak Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Andre Ayew
Lucho Gonzalez
Loic Remy
Lazovic
Shirokov

Opis:
Typowy mecz na remis, jednak z mojej strony wreszcie pojawiła się skuteczność, co przy niezłej grze w obronie udało się dowieźć prowadzenie do końca

Zawodnik meczu:
Lucho Gonzalez- stale siał popłoch w szeregach rywala- 1 bramka i asysta
Mani3k

30 kolejka
Mani3k stalowka
Screeny:

Strzelcy:
Vargas
Gilardino
Mutu
Mutu

Opis:
Wygrał zespół lepszy, a zarazem bardziej kompletny, który miał wszystkie atuty po swojej stronie - siła, atak, obrona.
Hiszpanie nie byli w stanie toczyć równorzędnej walki, przegrywając praktycznie wszystkie pojedynki z rywalem,
nie wspominając o napastnikach, którzy odbijali się od defensywy gości jak od ściany.
Villarreal serdecznie 'dziękuję' za ten sezon.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Mutu - 2 bramki, geniusz tego zawodnika.
Matis08

28 kolejka

Młody08 WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Renato Augusto
Götze
Barrios
Kiessling
Kehl
Derdiyok
Barrios

Opis:
Ciężkie spotkanie. Gospodarze razili nieskutecznością, szczególnie Kiessling, który przegrał wiele pojedynków 1 na 1 z obrońcą. Skutecznie zagrała Borussia i zwyciężyła zasłużenie.
Dzięki za fajne spotkanie

Zawodnik meczu: Barrios

To dzięki niemu BVB zwyciężyło

Matis08

31 kolejka

Młody08 Ferat

Screeny:

Strzelcy:
Ballack
Ballack
Barnetta
D.Bent
D.Bent
Samobój

Opis:
Zacięte spotkanie. Pierwsza połowa zakończyła się bezbramkowym remisem, jednak przewaga należała do gospodarzy.
W drugiej odsłonie bramkę szybko zdobyli goście. Jednak Bayer pokazał już w tym sezonie, że potrafi grać do końca i dowiedli tego w tym spotkaniu.
Dzięki za dobry mecz

Zawodnik meczu: Bayer

dj_adriano

31 kolejka
dj_adriano piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Sturridge
Sturridge
Cohen
Elmander
Brandao
Gignac

Opis:
fajny mecz w wykonaniu obu drużyn,pierwsza połowa to przewaga Boltonu udokumentowana prowadzeniem różnicą dwóch goli. ciekawie zaś zrobiło się w drugiej połowie głownie mędzy 60 a 75 minutą gdzie obie drużyny poszły na wymiane ciosów. najpierw Brandao poderwał gości do walki strzelając kontaktowego gola,chwile później jednak anglicy prowadzili dwoma golami po znakomitej kontrze i ładnym uderzeniu z 20 m poipisał się Cohen. gości jednak to nie podłamało i nie mineły dwie minuty gdy znów przewaga stopniała do zaledwie jednej bramki,tym razem kunsztem błysnął Gignac i wykorzystał dobre dośrodkowanie z lewej flanki. Marsylczycy wciąż czekali na swoją szanse ustawiając się na kontry,a Bolton cierpliwie konstruował kolejne ataki pozycyjne.. i to jednak przyniosło efekt tym razem zamieszanie w polu karnym wykorzystał Elmander ustalając tym samym wynik spotkania na 4-2. obie ekipy próbowały do końca wpłynąć na wynik,ale ostatecznie nikomu się to nie udało..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Daniel Sturridge - sporo się nameczyli z nim obrońcy Marsyli w tym meczu jednak dwa razy musieli uznać wyższość silnego napastnika..

[font="Book Antiqua"][/font]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.