Nalep upatrujesz mnie w czołówce ale w tamtym sezonie ledwo się utrzymałem ;p z tym że różnica jest diametralna w zespołach, Internacional zupełnie nie dla mnie. Tobie Werderu nie zazdroszczę bo nie jest zbyt ciekawą ekipą jak dla mnie ale mam nadzieję że powalczysz

Ten sezon Lyon na którego liczyłem najbardziej wspólnie z Marsylią więc aspiracje jednak są. O pierwszą 10-tkę powalczę na 100%

Faworytem jest Snajper, Hulkiem będzie jechał jak tylko chce. Dj_adriano fakt że ekipa słaba ale myślę że utrzymasz się bez najmniejszego problemu bo wiem jak dobrą grę potrafisz prowadzić. Myślę że o pierwszą piątkę powalczy jak najbardziej Ferat z Aston Villą - bardzo dobra ofensywa, a przyjdzie jeszcze Bent. Czarnym koniem jak dla mnie może okazać się WKSRKS, znamy się nie od dziś i wiem co potrafi, ale w osiągnięciu sukcesu może przeszkodzić mu zbyt łatwa utrata wiary we własny zespół ;p Chyba wiesz o co chodzi

Myślę że w tym sezonie Bakel może rozczarować gdyż prowadzona przez niego Valencia to już nie ta Valencia co z Villą i to jest wielkie osłabienie.
Pierwsza piątka (kolejność nie istotna):
Ferat, Milo, Snajper, Młody, Maniek.
O kolejne 5 miejsc myślę i mam ogromną nadzieję że na bardzo wyrównanym poziomie zagramy Ja, Lukasz, WKSRKS, Bakel i Siwers.
Warto również wspomnieć o stalówce i Tsu którzy mogą namieszać sporo.
O spadkowiczach ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo nie ma tu szczególnie odstających od reszty graczy. Pierwsze kolejki zilustrują nam nieco wizję jak będzie przebiegać ten sezon.