Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przedsezonowe typy: podium, awanse, spadek.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
Milerinho
Zapraszam wszystkich graczy pierwszej ligi do dyskusji.
Nalep
Moim celem jest utrzymanie się w I lidze.Za głównych faworytów uważam Milerinho oraz Snajpera.Walka pomiędzy tymi dwoma graczami na pewno będzie ciekawa.W tą rywalizację może włączyć się jeszcze Młody lub tacy zawodnicy jak Łukasz44 albo Ufo.Pomiędzy resztą rozstrzygnie się walka o środek tabeli oraz utrzymanie.Tak to wygląda z mojej strony.Mam nadzieję, że walka o poszczególne lokaty będzie trwać, aż do ostatniej kolejki rozgrywek smile.gif
lukasz44
VI sezon według mnie będzie bardzo ciekawy. Sporo graczy doszło z II ligi co napewno doda kolorytu rozgrywkom.

Ale do rzeczy, faworyci do zwycięstwa (moje zdanie):

Milerinho - ekipa chyba nie jest tą o której marzył, ale dzięki swoim umiejętnościom ma szanse na obronę tytułu.

snajper1929 - ciekawi mnie strasznie jak wyjdzie mu ten sezon, ekipa bardzo ciekawa jak dobrze zmotywuje Hulka i spółkę ma szanse na pierwszy tutuł w karierze ligowej na ISS.

Bakel - zawsze w czołówce ligi, spore umiejętności + solidna paczka z Hiszpanii daje mu duże szanse na końcowy laur.

Mani3k - według mnie jak tylko dobrze nastawi się psychicznie będzie bardzo grożny, nie mogą się przytrafiać głupie porażki z niżej notowanymi graczami wtedy będzie majster.

Czarny koń rozgrywek:

ufo1987 - jak skupi się na graniu to ma spore szanse na ugranie z Lyonem wysokiego miejsca.

Czubinho - ma dość ciekawą ekipę, daje mu spore szanse na podium.

WKRKS - Polska Borussia jak nie zacznie fatalnie sezonu powinna być na wysokim miejscu.

Mlody08- ekipa chyba nie do końca mu pasuje, ale da rade

Oczywiście jasne jest to że któryś z graczy zaskoczy wszystkich to jest nieuniknione ja po prostu uważam tak jak napisałem powyżej.

Mój cel na VI sezon ? Szczerze to miejsce 1-5 i powrót do czołówki po 2 sezonach przerwy, licze że El Capitano mi w tym pomoże ;]

prince
1 ligę dostałem jakby nie patrzeć w "prezencie". Tak czy siak doświadczenie zostanie na przyszłość, nieważne czy uda mi się utrzymać czy nie. wink.gif

A na czempiona typuję snajpera wink.gif
czubinho
Myślę że faworytem do wygrania/obrony mistrzostwa jest Miler, rządzi niepodzielnie w lidze(nie licząc jednego sezonu). Dalej sądzę że na podium uplasuje się któryś z tych graczy:
-Bakel- zawsze walczy do końca, zawsze w czołówce
-Łukasz44- myślę że Schalke da mu upragnione podium, pierwsze od 5 sezonów wink.gif
-Mani3k- jego kreatywnośc w meczach może mu dać "pudło" a nawet mistrzostwo wink.gif
-Młody08- znakomicie zagrał w IV sezonie, w V stanął na podium, myślę że da radę powalczyć
-Siwers99- zawsze niedaleko podium, podobnie jak Bakel mogą odnieść sukces
-Snajper- Porto i Snajper to chyba mieszanka wybuchowa, wróżę mu dobry sezon

Co do mnie to chciałbym nareszcie wrócić do pierwszej dziesiątki ;D

Życzę powodzenia wszystkim graczom !
dj_adriano
jeśli chodzi o mnie to prace przed sezonowe w z najsłabszym zespołem w stawce trwają i poniekąd mam już dobraną strategie gry, trzeba jeszcze oczywiście dopracować parę aspektów. plusem może być to że większość może sobie zlekceważyć pojedynki ze mną,a to może być kluczowe dla mojego zespołu. na pewno zespół mój nie pozwala mi na zbyt wirtuozyjną grę, przede wszystkim zupełnie nie pod mój styl gry dlatego niech niedziwi gdy od strony technicznej i strategicznej gra będzie wyglądać nieco na antyfutbol.. pierwsze mecze pokaża na co moge liczyć, ale pocichu stawiam że uplasuje się gdzieś tam około 15,16 miejsca tuż przed strefą spadkową..
co do innych graczy, to jeden z głownych faworytów to oczywiście Miler który zawsze prezentuje równą forme w sezonie. kolejny Snajper i jeżeli nie będą mu się przytrafiać zbyt często głupie wpadki to myśle że jest wstanie wygrać.. o najwyższe cele zdecydowanie również będą walczyć Siwers który gra rozważną dojżała piłke podobnie jak Mani3k i Bakel,a na dokładke w szykach może zamieszać również Młody ze swoją fantazją , kreatywnością i radosną piłką.. pozdrawiam wink.gif
WKS
No a więc czas i na mnie :

Jesli chodzi o podium to tutaj nie widze innego rozwazania jak Miler i Snajper ; ] . Po piętach deptac im będą Łukasz który wylosował cudo ;] (wiem co mówie uważac na goscia i jego Schalke biggrin.gif) oraz Siwers , Bakel , Mani3k czyli standard. Myśle że do walki włączy sie jescze Ufo i Młody (o ile pad mu na to pozwoli xD) . Myśle ze nie jestem zbyt oryginalny ale cóż , znam niektórych panów nie od dzis i ich gre więc myśle że moja opinia jest bardzo pawdopodobna smile.gif. Co do mojej osoby . To wiadomo ,że chce walczyć o najwyższe cele . Jednak niestety patrząc realistycznie , każde miejsce powyżej 10 miejsca będzie sukcesem a każde miejsce poniżej 15 porażką. Pozdrawiam tongue.gif
ufo19
Nalep upatrujesz mnie w czołówce ale w tamtym sezonie ledwo się utrzymałem ;p z tym że różnica jest diametralna w zespołach, Internacional zupełnie nie dla mnie. Tobie Werderu nie zazdroszczę bo nie jest zbyt ciekawą ekipą jak dla mnie ale mam nadzieję że powalczysz smile.gif Ten sezon Lyon na którego liczyłem najbardziej wspólnie z Marsylią więc aspiracje jednak są. O pierwszą 10-tkę powalczę na 100% wink.gif Faworytem jest Snajper, Hulkiem będzie jechał jak tylko chce. Dj_adriano fakt że ekipa słaba ale myślę że utrzymasz się bez najmniejszego problemu bo wiem jak dobrą grę potrafisz prowadzić. Myślę że o pierwszą piątkę powalczy jak najbardziej Ferat z Aston Villą - bardzo dobra ofensywa, a przyjdzie jeszcze Bent. Czarnym koniem jak dla mnie może okazać się WKSRKS, znamy się nie od dziś i wiem co potrafi, ale w osiągnięciu sukcesu może przeszkodzić mu zbyt łatwa utrata wiary we własny zespół ;p Chyba wiesz o co chodzi smile.gif Myślę że w tym sezonie Bakel może rozczarować gdyż prowadzona przez niego Valencia to już nie ta Valencia co z Villą i to jest wielkie osłabienie.

Pierwsza piątka (kolejność nie istotna):
Ferat, Milo, Snajper, Młody, Maniek.

O kolejne 5 miejsc myślę i mam ogromną nadzieję że na bardzo wyrównanym poziomie zagramy Ja, Lukasz, WKSRKS, Bakel i Siwers.

Warto również wspomnieć o stalówce i Tsu którzy mogą namieszać sporo.

O spadkowiczach ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo nie ma tu szczególnie odstających od reszty graczy. Pierwsze kolejki zilustrują nam nieco wizję jak będzie przebiegać ten sezon.
Edek
O mistrzostwo powalczą Mani3k ze snajperem1929. Ta dwójka zdominuje ligę. Obstawiam triumf Villareal.

O trzecie miejsce i dalsze lokaty wyrównaną walkę stoczy wiele ekip:
Milerinho (nie może wiecznie wygrywać), Mlody08 (zawsze groźny), lukasz44 (jeśli Schalke odpali, będzie wysoko), Czubinho (siła Sevilli jest ogromna), siwers99 (duże umiejętności+Everton),
stalowka (z Fiorentiny można wycisnąć bardzo dużo), Ferat (mocna Aston Villa).

Słabsze, moim zdaniem, losowanie może być przeszkodą w walce o czołówkę dla Tsu (Zenit), krzysiu1996 (West Ham), dj_adriano (umiejętności są, ale Bolton odstaje), WKSRKS (wg mnie Borussia jest przeciętna, ale pewnie ich trener szybko mnie przekona, że się mylę).

Niewiadomą będzie postawa ufo1987 (z Lyonem można wiele zdziałać) i Bakela (to nie ta Valencia co kiedyś).

O utrzymanie powalczą przede wszystkim beniaminkowie czyli: Prince, piwlak, Borozdw, Nalep. Z ostatnią dwójką nie grałem więc nie wiem na co ich stać, może będą zadziwiać formą?

Oczywiście to czyste spekulacje i każdy z graczy może odpalić i eksplodować formą. Mam nadzieję, że trener HSV znajdzie się w tym gronie i powalczy o górną połówkę tabeli.

W każdym razie moje, czysto teoretyczne, typy są takie jak powyżej.

Wszystkim życzę powodzenia i liczę na czystą walkę!

Pozdrawiam
Bakel
Tradycyjnie już największych faworytów należy upatrywać w snajperze1929 i milerinho (kolejność przypadkowa). Do rywalizacji mogą się też włączyć Mani3k i siwers99. Natomiast o miejsce na trzecim stopniu podium, wraz z Mank3iem i siwersem99 mogą powalczyć Mlody08 oraz Roor1910.

Takie są moje typowania na nadchodzący sezon.

Co do prognozy dla kierowanej przeze mnie Valencii, to ciężko będzie zameldować się w czołowej ósemce. Zawodnicy nie pasują do preferowanej taktyki. Zobaczymy co będzie się dało zrobić. Postaram się wykrzesać jak najwięcej z tego zespołu.
ufo19
Chyba coś Bakel ci się pomyliło bo Roor już nie gra ;p
Bakel
Edit: W takim razie w miejsce Roora1910 zatypuje dj_adriano. Beniaminkowie zawsze byli groźni. ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.