Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Animacje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Bartolek91
Witam,
mam problem z animacjami na PC, gdy wychodza pilkarze z tunelu, lub przy powtórkach gra jest przyspieszona o 3, moze 4 razy...
Wie ktos jak to naprawic?
Pozdrawiam.
Sebzus
Tak. Reinstall hehe biggrin.gif
Bartolek91
CYTAT(Sebzus @ Jan 19 2011, 12:20) *
Tak. Reinstall hehe biggrin.gif

Nie pomaga... uzywam patcha PESEdit 2011 Patch 1.3
FoReST3
A jaki masz sprzęt? Np. mój brat ma taki, że jak gra to normalnie wszystko chodzi bez przycinek, ale jak są powtórki czy też wychodzą z tunelu to jest właśnie przyśpieszone tempo.
Bartolek91
CYTAT(Bartolek91 @ Jan 19 2011, 17:16) *
Nie pomaga... uzywam patcha PESEdit 2011 Patch 1.3

AMD Phenom II X4 955 (3.2)
NVIDIA GEFORCE GTS 450
RAM DDR3 4GB.
FoReST3
To powinno chodzić bez problemu... Włącz settings i kliknij w ostatnia zakładkę: specifications. I napisz/ zrób screena jak tam masz. Czy good czy bad itd.
Bartolek91
CYTAT(FoReST3 @ Jan 20 2011, 11:32) *
To powinno chodzić bez problemu... Włącz settings i kliknij w ostatnia zakładkę: specifications. I napisz/ zrób screena jak tam masz. Czy good czy bad itd.

good, komp nowy.
FoReST3
Jak jest wszystko good to powinno być good. A czemu nie jest to już nie mam pojęcia.
Bartolek91
CYTAT(FoReST3 @ Jan 20 2011, 13:26) *
Jak jest wszystko good to powinno być good. A czemu nie jest to już nie mam pojęcia.

Moze musze tu cos poustawiac?

Uploaded with ImageShack.us
r.a.j.a.n
właśnie miałem Ci napisać, że może masz coś zjebane w konfiguracji kitservera...
Tylko, zgodnie ze screenem którego wrzuciłeś, widać, że masz wszystko odznaczone - czyli wg. mnie korzystasz z takich ustawień jakie są domyślne w grze.
Bartolek91
CYTAT(r.a.j.a.n @ Jan 20 2011, 14:39) *
właśnie miałem Ci napisać, że może masz coś zjebane w konfiguracji kitservera...
Tylko, zgodnie ze screenem którego wrzuciłeś, widać, że masz wszystko odznaczone - czyli wg. mnie korzystasz z takich ustawień jakie są domyślne w grze.

A jak to ustawic, zeby było dobrze lub wycisnąć max jakość.
r.a.j.a.n
a bo ja wiem...
Dałeś zrzut ekranu z konfiguracją kitservera, na dole masz przycisk HELP, może w nim jest wyjaśnione co oznaczają te wartości na tych suwakach.

Np. pisałeś, że przyspiesza Ci się gra (animacja) gdy zawodnicy wychodzą na boisko. O ile się nie mylę to suwak za ten element gry (animacji) odpowiada
Players (Entrance Scene). Może któryś S1, S2, S3 odpowiada za prędkość... animacji.
Ale jak je ustawić, żeby było dobrze, to nie mam bladego pojęcia (Tak jak pisałem, zajrzyj do helpa).

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.