Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF-top ISS CUP
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > ISS Cup - turniej międzysezonowy
lukasz44
Piszemy o wszystkim co związane z ISSCup.

Dziś start rozgrywek smile.gif
Hyoga
Co grupę mam, sami potentaci do tytułu. Miler, Adriano i Bakel, supeeeer. : P
dj_adriano
bieniaminek odrazu potentatem do zwycięstwa hmm..nie powiedział bym dry.gif
Syberian
CYTAT(dj_adriano @ Dec 15 2010, 19:38) *
bieniaminek odrazu potentatem do zwycięstwa hmm..nie powiedział bym dry.gif

A ja bym powiedział tongue.gif

Jak zwykle nie mogę wygrać pierwszego spotkania ;/
Nalep
A ja za to po dwóch meczach mam 4 punkty i awans jest coraz bardziej pewny :-D
Syberian
CYTAT(Nalep @ Dec 16 2010, 17:44) *

Ja po 2 mam 2 ;D

Z kim wygrałeś ?
Milerinho
Witam na wstępie pisze aby nie pisac do mnie narazie o mecze poniewaz pc, cos sie posypal i narazie nie dziala mam nadzieje ze niebawem z tym sue uporam i zaczne grac meecze w tym czasie prosze o wyrozumialosc i przedluzenie meczy w razie gdybym nic nie rozrgaal. smile.gif
tomaj
CYTAT(Nalep @ Dec 16 2010, 17:44) *

Rozegrałeś dopiero 2 z 10 meczy, więc 4 pkt to dopiero dobry start biggrin.gif
Nalep
CYTAT(tomaj @ Dec 16 2010, 21:13) *
Rozegrałeś dopiero 2 z 10 meczy, więc 4 pkt to dopiero dobry start biggrin.gif

Jestem pewny swoich umiejetnosci biggrin.gif
czubinho
gdyby nie ping pong przy 4 bramce w naszym meczu miałbyś 2p.
tomaj
CYTAT(czubinho @ Dec 16 2010, 23:28) *

Ej sory to w co Wy w końcu graliście, w piłkę kopaną czy tenis stołowy ;P
Nalep
CYTAT(czubinho @ Dec 16 2010, 23:28) *

Pogdybać zawsze można smile.gif Liczy się końcowy wynik.
tomaj
Mam następujący problem z rozgrywaniem meczy na pes6j, gs czy starym gs:

Niezależnie od tego czy jestem host czy nie nie mogę się połączyć z innym graczem, tzn. pokażą się składy jednak po chwili wywala obu graczy z pokoju. Dzieje się tak jedynie przy drużynach z Others B, czyli m. in. z Lechem, którym gram. Odrazu piszę, że nie mam żadnych dodatków do gry, zainstalowany mam odpowiedni patch ligowy, na którym już grałem, stroje są ściągnięte też z tego patcha i w trybie offline wszystko działa.
A teraz najlepsze, miałem już tak przed rozegraniem 2 meczy, które jednak po jakimś czasie udało się rozegrać, ostatni wczoraj, a dzisiaj już po pierwszym uruchomieniu PES nie udało się.
Jakieś pomysły jak to rozwiązać?
prince
CYTAT(tomaj @ Dec 17 2010, 15:41) *
Mam następujący problem z rozgrywaniem meczy na pes6j, gs czy starym gs:

Niezależnie od tego czy jestem host czy nie nie mogę się połączyć z innym graczem, tzn. pokażą się składy jednak po chwili wywala obu graczy z pokoju. Dzieje się tak jedynie przy drużynach z Others B, czyli m. in. z Lechem, którym gram. Odrazu piszę, że nie mam żadnych dodatków do gry, zainstalowany mam odpowiedni patch ligowy, na którym już grałem, stroje są ściągnięte też z tego patcha i w trybie offline wszystko działa.
A teraz najlepsze, miałem już tak przed rozegraniem 2 meczy, które jednak po jakimś czasie udało się rozegrać, ostatni wczoraj, a dzisiaj już po pierwszym uruchomieniu PES nie udało się.
Jakieś pomysły jak to rozwiązać?

Miałem podobny problem z niektórymi graczami w lidze. Posiadałem jednak PES 6.5v4 i po zabawach z ponownym instalowaniem roostera, włączaniem/wyłączaniem kitserwera, konfiguracjach routera itp pomogła mi w końcu reinstalka PESa i wgranie .exe pod czystą grę. Spróbuj przeinstalować, może też pójdzie.
dj_adriano
ja tak samo przeinstalowałem pesa i rostera wgrałem na czystą grę i działa wink.gif
Tsu
Przydaloby sie zmienic herb Legii Warszawa przy wpisywaniu wyniku gdyz ten obecny jest nieaktualny a w terminarzu jest prawidlowy takze wielka prosba o rozpatrzenie tej propozycji.
dj_adriano
CYTAT(Tsu @ Dec 18 2010, 00:35) *
Przydaloby sie zmienic herb Legii Warszawa przy wpisywaniu wyniku gdyz ten obecny jest nieaktualny a w terminarzu jest prawidlowy takze wielka prosba o rozpatrzenie tej propozycji.

mam paczke logosów z tego stylu gdzie są herby chyba wszystkich drużyn jakie w ogóle są i niestety jest tam tylko ten stary herb legii..
lukasz44
CYTAT(dj_adriano @ Dec 18 2010, 04:13) *
mam paczke logosów z tego stylu gdzie są herby chyba wszystkich drużyn jakie w ogóle są i niestety jest tam tylko ten stary herb legii..

Nom dokładnie tak jest closedeyes.gif Sam takiego logosa zrobić nie potrafie więc musi być stary herb Legi.
tomaj
Niestety z przyczyn technicznych muszę zrezygnować z występu w Lidze Międzynarodowej. Łukaszowi opisałem całą sytuację, Bakel też się z nią zapoznał. Przepraszam za problem.
lukasz44
CYTAT(tomaj @ Dec 18 2010, 12:22) *
Niestety z przyczyn technicznych muszę zrezygnować z występu w Lidze Międzynarodowej. Łukaszowi opisałem całą sytuację, Bakel też się z nią zapoznał. Przepraszam za problem.

Jeżeli ktoś byłby chętny zagrać Lechem Poznań, niech da znać na GG do mnie, albo tu w temacie.
Jeżeli nikt sie nie znajdzie będą WO na niekorzyść Kolejorza.
ufo19

ja bym był hehe ;p;p;p
lukasz44
Tabele we wszystkich grupach zaktualizowane.
Dodana runda rewanżowa - czas na rozegranie wszystkich meczów to 30.12.10
Strzelcy również zaktualizowani.

Nalep
No i super smile.gif Bardzo dobra robota Łukasz.Mam nadzieję, że dzisiaj rozegram parę kolejek w grupie żeby być na czysto i mam nadzieję, że wyjdę z pierwszego miejsca wink.gif
Milerinho
W poniedzialek mam miec juz nwa karte graficzna wiec podejzewam ze od jutra zaczne juz nadrabiac mecze.
lukasz44
Tabele we wszystkich grupach zaktualizowane. Strzelcy również.
snajper1929
Muszę się wypowiedzieć bo pewne granice pewna persona przekroczyła i ja tak tego nie zostawię.
Dla 99% ludzi PES to głównie czerpanie przyjemności z gry są jednak wyjątki które ponad wszystko stawiają osiągnięcie dobrego wyniku nawet po trupach do celu.
Ta osoba to oczywiście największa płaczka tego ale i nie tylko serwisu wielki mistrz UFO.
Ilekroć z nim wygrywałem a jest to pewnie z 80 & meczów to przeważnie tylko dlatego że gra go oszukała smile.gif widać w chłopaku już taka frustracja i kompleks mojej osoby urósł że postanowił wyjebać się na wszelkie fair play aby tylko wygrac.
I nie chodzi mi o sposób jego gryw obronie który jak chyba każdy kto z nim gra polega nie dość że na ostrym pressingu co oczywiście jest dozwolone ale co idzie w parze z nim dużą ilością fauli i wślizgów czasme kompletnie nietrafionych i powodujących kontuzję.
Nie chodzi mi także o perfidnie strzeloną bramkę w ostatnim naszym meczu polegającą na chamskim dograniu do pustaka w idealnej i tak sytuacji, ja wychodząc w tym samym meczu 2 na bramkarza próbowałem mijać żeby nie strzelać perfidnie do pustaka ale to też jest cicho przyzwolone niektórzy tak robią niektoórzy nie zależy co kogo obchodzi najbardziej.
Czarę przelało zachowanie w momencie gdy mój bramkarz faulował i dostał czerwoną kartkę. "Fair-play" UFO polegało po pierwsze n anie wzięciu przerwy przed strzałem bym mógł wprowadzić rezerwowego bramkarza czy zmienić taktykę ale to jescze można przeboleć. Gra go skarała nie strzelił ale wywalczył rzut rożny przed ktorym także nie wziął przerwy.Sam dopiero musiałem sobie wybić piłkę będac atakowanym przez jego zawodników nawet wtedy gdy ewidentnie wybiegalem w aut po którym i tak piłka NIE została mi zwrócona a gdy zmieniałem taktykę kolegębyło stać tylko na cytuję"płacz mi rzeką".
Podsumowując prosiłbym aby takie zachowania utemperować a co do Ciebie kolego z TBG to jak tak bardzo chcesz zwycięstwa to w każdym meczu ze mną masz te 3 pkt może się odkompleksisz.

Dziekuję
ufo19
Taki urok pes'a, jak chcesz to dam ci Wo bo ja przestałem już dawno grać o pkt i mam nadzieję że więcej meczy z toba nie będę musiał rozgrywać smile.gif Pozdrawiam
snajper1929
UROK PES'a unsure.gif Ty chyba naprawdę nie wiesz o czym piszesz i nie odwracaj kota ogonem bo CI się to nie uda
ufo19
1 - nie odwracam, cóz... wyniknal "wielki problem" ale to mnie w zasadzie wszystko wali smile.gif
2 - nie chce mi się z tobą gadać i tracić nerwów z powodu pes'a smile.gif
Wszystko jest pięknie i idealnie póki się wygrywa, udało mi się z tobą wygrać od wielu meczy no i niestety widać jak to boli, gdy jest się przyzwyczajonym do samych zwycięstw wink.gif Powiedziałem, jak dla mnie mogę dostać WO i płakać nie będę smile.gif Przynajmniej nie będzie problemu wink.gif
snajper1929
Nie zgrywaj takiego obojętnego bo jedzie od Tobą fałszywością na kilometr... wygrałś to wygrałeś mi też to wisi co pierwszy napisałem w 1 poście proponuje poszukać... dobrze wiesz o co mi chodzi i nie próbuj się wybielać bo każdy tu wie jak grasz i jak reagujesz na porażki ale nie wybijaniem gały czy wzięciem przerwy przegiąłeś
Nalep
Panowie easy...To tylko gra.Po co się kłócić, to bez sensu.Wyluzujcie.Rozumiem, że gdybyście grali o Mistrzostwo Świata, ale nie o zwykłe pojedynki ligowe 4fun.
Milerinho
100% prawdy w tym co pisze snajper, w nowym sezonie Ja bede czuwał nad 1 ligą więc takie zachowania będą raz, raz temperowane bo to psuje klimat ligi niestety... mad.gif

Nalep : 4fun ok ale ile mozna czytac zale.. ?
lukasz44
Tabele końcowe wstawione.
Strzelcy zaktualizowani.

Pary 1\8 finału wylosowane. Drużyny z pierwszych miejsc były rozstawione i nie mogły trafić na siebie.
dj_adriano
ciekawie prezentuja si? pary 1/8 ,ciezko wytypowac zdecydowanych faworytow w wiekszosci spotkan.. ja oczywiscie musialem trafic na zwyciesce ostanik kilku pucharow i turnieji i jak dla mnie faworyta rozstawionego z nr 1 do zwyciedtwa tak?e i w tym tongue.gif : D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.