Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa G
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2010\11
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansuje 2 pierwsze ekipy. Termin na rozegranie pierwszych trzech kolejek to 14.11.10. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ !!!
Bardzo ważny jest
pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIKS

POWODZENIA PANOWIE !!!

Mateusz13

Mateusz13 waldi128

SCREENY:

OPIS:

Do końca nie można było przewidzieć kto wygra w tym meczu lepszym zespołem jednak okazał się AC Milan. W ostatnich minutach spotkania ładną akcję przeprowadzili goście i zakończył ją K. P. Boateng, który stał się bohaterem tego wieczoru.

ZAWODNIK MECZU:

Kevin Prince Boateng

stalowka84

Stalówka Waldi128

Niestety screen mi się nie zapisał. Bramki dla gospodarzy strzelali: Suarez 4, El Hamdaoui 2, Emanuelson.

Kibice którzy wybrali się tego dnia na "amsterdamską Arenę" na pewno nie żałowali swojej decyzji. Świetne zawody w wykonaniu gospodarzy, którzy na nie wiele pozwolili debiutującej w rozgrywkach drużynie francuskiej. W ataku szalała dwójka Suarez-El Hamdaoui którzy raz po raz zagrażali bramce gości.

Po spotkaniu dziennikarze wybrali zawodnika meczu którym został Luis Suárez

ufo19
to ile w koncu tych bramek?
waldi198
7 szt mi zaaplikował hehe coś ostatn i gram mi nie idzie nie pamiętam kiedy wygrałem heh
Niewczas
Kolejka 1

Niewczas Stalowka

SCREEN:

OPIS:

Bardzo trudny mecz z wymagającym rywalem. Piłkarze Realu Madryt przez cały mecz grali bardzo nerwowo, chyba nie mogli sobie poradzić z presją jaka na nich ciąży... Bardzo dużo głupich strat, zbyt indywidualnie próbowali grać. Za to nieobliczalny Ajax konsekwentnie w obronie jak i w ataku. Kiedy wydawało się, że Królewscy wymęczą te 3 punkty to w ostatniej minucie ładnym strzałem od poprzeczki popisał się Hamdaoui.

ZAWODNIK MECZU:

Mounir El Hamdaoui - uratował cenny punkt dla swojej drużyny i był bardzo aktywny w ataku.

stalowka84

Stalówka Mateusz13

Z wielkim niesmakiem opuszczali stadion kibice gospodarzy, bowiem ich pupile doznali porażki. Spotkanie które miało dwa oblicza mogło się podobać. Od początku obie ekipy starały się atakować i pierwsi uczynili to goście za sprawą Ibrahimovica. Po stracie bramki gospodarze ruszyli do odrabiania strat ale piłka jak zaczarowana nie chciała wpaść do bramki. Po chwili ładna akcja Milanu i Ronaldinho pakuję piłkę do siatki. Druga połowa to w dalszym ciągu marnowane sytuację graczy Ajaxu i groźne kontry gości. Ostatecznie wynik spotkania nie uległ już zmianie. Szkoda że w tym spotkaniu nie w pełni sił była dwójka najlepszych napastników gospodarzy, ale to nie umniejsza sukcesu gości. Dzięki za mecz powodzenia dalej smile.gif

Gracz meczu: Zlatan Ibrahimovic

waldi198
2.kolejka

waldi198 niewczas

SCREENY:

brak screena ze strzelcami
Strzelcy: Benzema, 2x Higuain, 2x C.Ronaldo i Kaka

OPIS:
Co za porażka mecz heh piłkarze Francuscy zagrali dobre spotkanie i mieli dużo dogodnych sytuacji na strzelenie gola lecz nic nie chciało wpaść ale za to piłkarz realu co strzał to bramka hehe

Niewczas
Kolejka 3

Niewczas Mateusz13

SCREENY:

OPIS:

Świetny mecz w wykonaniu Królewskich, którzy byli zdecydowanie lepsi od swojego rywala. Pierwszą połowę kompletnie zdominowali, w drugiej połowie spuścili nieco z tonu i ostatecznie mecz zakończył się wynikiem 6:2.

ZAWODNIK MECZU:

Kaka

Mateusz13
Kolejka 4

Mateusz13 niewczas

SCREENY:

OPIS:

Straszne warunki nie szło ugrać straszne lagi a odpowiedz mojego rywala gdy napisalem ze sa lagi była cytuje "ta jasne" Powinno coś się z tym graczem zrobić pierwszy mecz olałem, ale drugi to samo lagi...

Zawodnik meczu

Ronaldo

stalowka84

Stalówka Niewczas

Mecz na remis kończy się zwycięstwem gości. Dzięki powo dalej.

Zawodnik meczu:
Mateusz13

Mateusz13 stalowka

Brak Screenów ponieważ wyłączyła mi się gra po meczu wiem, że dla mnie bramki strzelili 2x Robinho i 1x Ronaldinho. Krótko podsumowywójąc mecz pechowa gra milanu. Ajax nie pokazał nic wielkiego grał tylko z kontry. Milan obudził się za pózno...
Niewczas
Kolejka 6

Niewczas waldi198

SCREENY:

OPIS:

Gospodarze do tego meczu podeszli na luzie, ponieważ już wcześniej zagwarantowali sobie wyjście z pierwszego miejsca w grupie. Królewscy zaczęli z wysokiego C, bo już w 2 minucie po pięknym strzale Marcelo objęli prowadzenie. Przed przerwą bramkę dołożył jeszcze Kaka. W drugiej połowie trochę lepiej zaczęli grać goście, co zaowocowała bramką, jednak niedługo potem odpowiedział Xabi Alonso. Wynik meczu na 4:1 ustalił Higuain bardzo ładnym lobem.

ZAWODNIK MECZU:

Higuain

stalowka84
CYTAT(Mateusz13 @ Nov 21 2010, 19:46) *

Mateusz13 stalowka

Brak Screenów ponieważ wyłączyła mi się gra po meczu wiem, że dla mnie bramki strzelili 2x Robinho i 1x Ronaldinho. Krótko podsumowywójąc mecz pechowa gra milanu. Ajax nie pokazał nic wielkiego grał tylko z kontry. Milan obudził się za pózno...

Było już 5-1 ale w końcówce rozluźnienie i gospodarzom udało się jeszcze strzelić 2 bramki. Grałem tylko z kontry ... niech będzie, ciekawe jak ty grałeś ... Ja też miałem black screena a bramki dla mnie strzelali Mido 2 , Suarez 2 oraz Emanuelson.
waldi198

waldi198 stalowka84

SCREENY:

OPIS:

jak zwykle stalówka pokazał moim graczom jak się gra w piłkę hehe powodzenia w dalszej fazie rozgrywek smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.