lukasz44
Nov 7 2010, 21:29
WYNIKI LOSOWANIA :
Czubinho- Bayern
Edi- Werder
lukasz44- Tottenham
piwlak- Bordeaux
snajper1929- Juventus
Niewczas- Real Madrid
ufo1987- Lyon
WKSRKS- Arsenal
JustMe1987- AS Roma
siwers99- Liverpool
ziewiec- Basel
waldi198- Auxerre
Roor1910- Marsylia
Vivec- Barcelona
Mateusz13 - Milan
Nalep- Schalke04
Ogryz- Twente
dj_adriano- Bursaspor
Hyog- Spartak
Wolrid- Manchester City
Sebas1996- Manchester United
man-united- Szachtar
Edek- Braga
Witu- Valencia
Prince- Sevilla
Simson- Rangers
Milerinho- Panathinaikos
dorian- Rubin Kazan
Stalówka- Ajax
Syberian- Inter Mediolan
Craxa93- Chelsea
Ferat- Benfica
Grupa A
(Inter Tottenham Twente Werder)
[Syberian lukasz44 Ogryz Edi]Grupa B
(Ol. Lyon Schalke 04 Benfica Manchester City)
[ufo1987 Nalep Ferat Wolrid]Grupa C
(MUTD Valencia Rangers Bursaspor)
[Sebas1996 Witu Simson dj_adriano]Grupa D
(Barcelona Liverpool Rubin Panathinaikos)
[Vivec siwes99 dorian Milerinho]Grupa E
(Bayern Roma Basel Bordeaux)
[Czubinho JustMe ziewiec piwlak]Grupa F
(Chelsea Spartak Marsylia Juventus)
[Craxa93 Hyog Roor1910 snajper]Grupa G
(Real Madryt Milan Ajax Auxerre)
[Niewczas Matuesz13 Stalówka waldi198]Grupa H
(Arsenal Szachtar Braga Sevilla)
[WKSRKS man-united Edek Prince]
Mozna wyrażać swoje opinie
JUTRO wieczorkiem zaczynamy, wtedy pojawią się terminarze, i reszta pierdółek
JustMe1987
Nov 7 2010, 21:36
Jestem zadowolony. Wreszcie zespol z dobra lawka rezerwowych i dwoma bramkarzami na poziomie. Pierwszy sklad jest bardzo dobry. Nie zapowiada to oczywiscie moich zwyciestw bo sam w sobie nie jestem jakims wybitnym graczem ale przynajmniej bedzie szansa na ladne gole czy zagrania. Zycze powodzenia wszystkim i KONSEKWENCJI W GRANIU W CALYCH ROZGRYWKACH.
ARSENAL:
Może nie jest najlepiej poniewaz jestem fanem Realu( Niewczas powinienem Cie ubic za tego farta ;DD). Ale nie jest tez tragicznie. Jestem zadowolony. Zobaczymy jednak jak bedzie to wygladac w praniu. Aczkolwiek ekipa : Chamakh,Fabregas,Nasri,Walcott,Arshavin,Clichy bardzo ładnie sie prezentuja ;d.
Sevilla. Fajnie podoba mi się, gdyż zawsze lubiłem grać Henrym, a Kanoute to podobny zawodnik
Schalke...Drużyna z moim ulubionym piłkarzem w składzie.Wieloletnim kapitanem Blancos...Raulem !

Nie mogło być lepiej, no mógłby być Real

Ale i tak jest dobrze...Raul, Rakitic, Farfan i spółka.Celem jest awansowanie do 1/2 finału
lukasz44
Nov 7 2010, 21:53

Jestem zadowolony z losowania
2 git bramkarzy Cudicini Gomes
W obronie Gallas Woodgate
W pomocy Vaart, Modrić, Huddlestone, Lennon, Krajncar, Palacios
A atak Crouch,Kean, Pawliuczenko i niesamowity Bale
Będzie dużo radości z gry

POWODZENIA WSZYSTKIM !
craxa93
Nov 7 2010, 22:52
Gdy zobaczyłem Chelsea wpadłem w hura optymizm jednak jak zobaczyłem do jakiej grupy trafiłem nie było już tak wesoło ale z pewnością będę walczył i postaram się podołać presji jaka na mnie spadła.
man-united
Nov 7 2010, 23:06
Z losowania jestem zadowolony . Gram Szachtar Doniec może być ale wolałbym swój klub Manchester United
dj_adriano
Nov 7 2010, 23:21
Bursaspor! hmm.. gdy w bundeslidze zobaczyłem że trafiłem na freiburg to się załamałem,a po 12kolejkach jak się okazuje jestem na czele tabeli.. naprawde wiele można wycisnąć z słabej drużyny tylko wystarczy odpowiednia taktyka! a więc cel minimum to faza pucharowa,a jestem pewien że ta ekipa również będzie czarnym koniem rozgrywek! powodzenia wszystkim
snajper1929
Nov 7 2010, 23:37
Nienawidzę Starej Damy ale skład raczej ciekawy
w sumie narzekac nie mam co (Benfica), niby nie jest to potega ale powalcze:) na plus zaliczam im wyrownany i bardzo szeroki napad (ktos z forma trafi:P) na minus bardzo ograniczona ilosc ale co gorsza jakosc stoperow:P
Werder tak średniawo troche,ale licze na emocje i świetną zabawe.powodzonka wszystkim
Niewczas
Nov 8 2010, 13:43
Nie ma to jak trafić na jeden z najsilniejszych klubów i w dodatku ten ulubiony, coś takiego rzadko się zdarza... ;] Losowanie najszczęśliwsze z możliwych, ale nie ma co popadać w hurraoptymizm.
Syberian
Nov 8 2010, 13:44
Inter,więc narzekać nie mogę
czubinho
Nov 8 2010, 14:34
Wiadomo wolałbym Inter ale jest drugi finalista CL 10, Bayern. Całkiem niezła paka. Życzę powodzenia uczestnikom
sebastian1996
Nov 8 2010, 14:59
Manchester.. jest nie najgorzej ;p
No spoko, nie dość, że w lidze męczę się Lokomotiwem, to teraz Spartak, matko. Moskwa mnie lubi.
dj_adriano
Nov 8 2010, 19:56
skoro off-top więc musze powiedzieć że logosy klubów są tak bajeczne że aż chce się wstawiać wynik
Ładnie wkomponowuje się logo LM, idealnie na białym tle.
A może by tak wprowadzić zawieszenia za czerwone kartki? Skoro już dostał czerwo, to niech dany zawodnik pauzuje w następnej kolejce. Żółtych nie ma co liczyć, ale czerwone już by można było.
CYTAT(Hyoga @ Nov 8 2010, 20:29)

A może by tak wprowadzić zawieszenia za czerwone kartki? Skoro już dostał czerwo, to niech dany zawodnik pauzuje w następnej kolejce. Żółtych nie ma co liczyć, ale czerwone już by można było.
Myślisz ze gdyby np CR dostał czerwoną kartke to by dany gracz nie oszukiwał ? Jak ma np mecz z Barcelona ? Nikt by nie miał wpływu na to czy wystawiony ten Ronaldo czy nie. Dla mnie pomysł fajny lecz wątpliwy do Realizacjii. No chyba zeby tak bardzo surowo karac jesli komus zdarzy sie wpadka i sie ujawni
lukasz44
Nov 8 2010, 20:41
CYTAT(dj_adriano @ Nov 8 2010, 20:00)

skoro off-top więc musze powiedzieć że logosy klunów są tak bajeczne że aż chce się wstawiać wynik

Dzięki, Każdy turniej ma być inny, wprowadzać coś nowego
CYTAT(Hyoga @ Nov 8 2010, 20:29)

Dzięki, o taki efekt mi chodziło aby dobrze zgrywało się z forum
Co do zawieszeń to pomysł fajny ale nie wykonalny
CYTAT(WKSRKS @ Nov 8 2010, 20:37)

Myślisz ze gdyby np CR dostał czerwoną kartke to by dany gracz nie oszukiwał ? Jak ma np mecz z Barcelona ? Nikt by nie miał wpływu na to czy wystawiony ten Ronaldo czy nie. Dla mnie pomysł fajny lecz wątpliwy do Realizacjii. No chyba zeby tak bardzo surowo karac jesli komus zdarzy sie wpadka i sie ujawni

Dokładnie, za dużo roboty, liczenia, itp.
PANOWIE MOŻNA JUŻ GRAĆ MECZE !!!
Czas na kolejki 1-3 to 14 Listopada, mam nadzieję że żadnych WO nie będzie...
Aktualki będą wtedy jak znajdę chwilę czasu, wiec proszę nie naciskać.
Jeżeli ktoś wykrył jakieś błędy w tabelach\terminarzach bądż czymkolwiek innym proszę pisać do mnie na GG.
Syberian
Nov 9 2010, 16:30
A właśnie.
Przewiduje się jakąś nagrodę dla wygranego?
dj_adriano
Nov 9 2010, 16:36
no przecież za zwycięstwo w lidze mistrzów jest puchar i 9 baniek €
czubinho
Nov 9 2010, 16:41
Łukasz z własnej kieszeni kupi każdemu uczestnikowi browara ^^
lukasz44
Nov 9 2010, 19:10
Nie, żadnych nagród nie przewidujemy.
Dzieki Łukaszu ! Wlasnie doszla do mnie koszulka "WKS - zajebistosc ISSOnline" . Kazdy taka dostał czy tylko ja ?
A powaznie : Ojj Arsenal mi sie blokna xD tacy zajebisci w sparingach a tu bach...(przegrana z Braga boli jak cholera : ( ) a jak tam u was ? ;]
dj_adriano
Nov 10 2010, 00:41
ja też już więcej moge powiedzieć o swoim team'ie. właściwie martwi mnie tylko obrona tego zespołu, dosyć wolna i niepewna i przecwiko szybkim napastnikom będzie bardzo ciężko jedynie boczni obrońcy naprawde nieźli,ale niestety tylko podstawowi,pierwszy bramkarz jest ok bez zarzutu,co do formacji pomocy to dosyć niezła zwłaszcza jeśli chodzi o ofensywnych bo z defensywnymi już troszke gorzej ale da się przeżyć.. no i wreszcie atak!
najlepsza formacja w tym zespole znakomici środkowi napastnicy a do tego boczni bardzo szybcy i dobrze techniczni i co najważniejsze duża wymienność i wszyscy na równym poziomie także ktoś z formą napewno trafi.. sparingi wyszły nieźle,ale to co pokazali w meczu o punkty przeszło moje oczekiwania ,najlepszy mecz jak do tej pory tą ekipą.. tak więc Bursa namiesza w Champion League..
Wolrid
Nov 10 2010, 09:53
Jak narazie całkiem nieźle chociaż mogło być jeszcze lepiej. 4 pkt, po trzech meczach, nie jest to powalajacy wynik, ale jak narazie daje mi drugie miejsce w grupie. Jak narazie najwięcej zastrzeżeń, mam co lini obrony. Są to raczej zawodnicy wolni, wysocy, z niskim przyspieszeniem. Gdy idzie im pojedynkować się z szybkim napadziorem, nie mają szans. Jeśli chodzi o bramkarzy, pomocników i napastników to jestem naprawde zadowolony - duża wymieność, niezła szybkość, strzał z daleka. Dodam jeszcze, że trafiłem na zespół na poteżną ławką rezerwowych.
lukasz44
Nov 10 2010, 09:55
Ciesze się że turniej okazał się strzałem w dziesiątke i Wam się podoboa
Póki co jedna z najlepszych i najsolidniejszych ekip jaką prowadziłem. Pewny bramkarz, jego zmiennik również, niesamowita linia pomocy z szeroką ławką rezerwowych. Szybcy, skuteczni i waleczni napastnicy z Gomisem na czele. Linia pomocy najpewniejsza jak widzialem chyba w PES'ie - Bastos i Delgado na skrzydlach wymiataja. Komplet punktow po pewnych zwyciestwach w pierwszych 3 meczach. Jedyne nad czym ubolewam to zbyt szczupla lawka rezerwowych obroncow...
lukasz44
Nov 21 2010, 10:28
Aktualki we wszystkich grupach zrobione na 21.11.10 na 10:20 Aktualka strzelców też gotowa.
(W razie zauważenia jakiś błędów we wpisanych wynikach, strzelcach czy coś proszę o kontakt.)
Przypominam że czas na rozegranie wszystkich kolejek jest do dziś do 23:59. Być może coś przedłużę, ale jeszcze zobaczymy
Losowanie 1\8 w Poniedziałek albo Wtorek wieczorem.
Milerinho
Nov 22 2010, 18:16
czekamy na konkretne info dot. losowania
lukasz44
Nov 22 2010, 19:41
CYTAT(Milerinho @ Nov 22 2010, 18:20)

czekamy na konkretne info dot. losowania

A więc tak:
Wszystkie nierozegrane mecze przedłużam do jutra do 19:00, a więc licząc dzień dzisiejszy dostaliście 42 dodatkowe godziny...
Kto nie rozegra meczów musi napisać wniosek, brak wniosku o WO = obustronne WO, bardzo niechętnie będę je wpisywał, więc lepiej zagrajcie
Ostateczne aktualki będą do godziny 19:00 a oficjalne losowanie 1\8 finału przewidziane jest na godzinę 19:30
Drużyny w losowaniu będą rozstawione, te z 1 msc nie mogą na siebie trafić w tej fazie rozgrywek.
------------------------------------------------------------------------
Od godziny 20-30 będzie można wchodzić na kanał IRC, gdzie będzie można śledzić losowanie na żywo.
Jak to zrobić ?
1. Wchodzimy na stronę http://webchat.quakenet.org/
2. W polu nickname wpisujemy swój nick
3. W polu channels wpisujemy ligamistrzow
4. Klikamy 'enter' i jesteśmy już na mircu.
ZAPRASZAM I LICZĘ NA DUŻĄ FREKWENCJĘ ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.