Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES - LAN
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
dzialek
Witam panowie, mam problem którego nie jestem w stanie przeskoczyć, co więcej nie znalazłem rozwiązania na żadnym forum mellow.gif
Jestem z kolegą połączony LANem i chcemy zagrać w PES 6. Na innych grach (np. Quake 3 Arena) wszystko chodzi, więc co do połączenia sieci raczej nie ma co się przyczepić. Używamy GoalServer6. Łączę się za pomocą PSL Host GS6, kolega z PSL Client GS6, oczywiście ja stawiam serwer w grze. Wszystko idzie jak po maśle, widzimy się w "Pokoju Bitwy", dajemy rozpocznij grę, robi się czarny ekran i po ~15s wyskakuje komunikat "Nie można nawiązać połączenia z innymi graczami". Próbowaliśmy kilka razy i za każdym razem nie dochodzi do składów tylko wyłącza się w tym miejscu...ewidentnie coś nas rozłącza, tylko pytanie CO?! Proszę o pomoc, bo mi już pomysłów brakło wacko.gif
Czytałem gdzieś, że trzeba Setting wyrzucić z katalogu z grą, a może coś tam zmienić?!
TraceyHamn
Классический специалист по морозильникам за не большие деньги приготовит и выполнит дешевый ремонт холодильников Парк Культуры бодро в любом месте с гарантией на всевозможные узлы.Прочитать и распечатать расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
белый дешевый ремонт холодильников
среди полуночи
квадратный дешевый ремонт холодильников
мягко
жаренный дешевый ремонт холодильников
мягко
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.