Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa G
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Puchar Ligi IO
lukasz44

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum, numeru kolejki oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem
stalowka84
Stalówka Arczi333

Do przerwy w miarę po przerwie moi gracze zapomnieli jak się gra, jednym słowem dramat smile.gif.
Dzięki za mecz powo dalej. Screena wstawi Arczi.
arczi333

mecz super

sory powiedziałem satlowce ze mam screny ale niemam jednak sory ale wynik potwoerdzam
arczi333
1kolejka

Arczi Sebas1996

Mecz godny klasyczny

Bakel
Bakel arczi333

Do przerwy mecz wyrównany, w drugiej połowie objąłem prowadzenie, ale już w kolejnej akcji arczi wyrównał. Później dołożył trzy gole, a ja odpowiedziałem jednym w doliczonym czasie gry. Dzięki, gratuluję awansu.
arczi333
nie te screny bakel dałes to są screny z naszego ligowego
Mateusz13
Mateusz13 Vivec

Znów słaby początek meczu dla Auxerre gdyby nie gra głową angielskiego kluby wygrał by gospodarz.
Mateusz13
Mateusz13 Stalówka

Dobra gra rywala brak doświadczenia i brak formy nie pomaga w grze.
arczi333
2 kolejka Vivec (Blackburn) 1-6 Arczi333(Beskitas)

widze ze Vivek od 4 dni nie wpisuje wyniku nawet po moich prosbach na gg widac że ma w dupie szkoda

Dla mnie 6 goli Holosko
Mateusz13
Mateusz13 Bakel

Kompletna zagłada Auxerre perfekcyjna gra pod każdym szczegółem graczy z Włoch. Bakel swietny mecz.
lukasz44
CYTAT(arczi333 @ Oct 20 2010, 16:04) *
2 kolejka Vivec (Blackburn) 1-6 Arczi333(Beskitas)

widze ze Vivek od 4 dni nie wpisuje wyniku nawet po moich prosbach na gg widac że ma w dupie szkoda

Dla mnie 6 goli Holosko

Vivec czekam na wyjaśnienie...
georg123
CYTAT(lukasz44 @ Oct 22 2010, 12:58) *

Vivec arczi333

Wielka porażka gospodarzy, festiwal bramek w wykonaniu gości. gospodarze niewiele mieli do powiedzenia.
arczi333, sorki za spóźniony wpis na forum - problem z czasem niestety, wyjaśnienie napisałem na gg.
pozdrawiam.
Mateusz13
Brakuje mojego zwyciestwa z Sebasem 5:0 czekam aż wrzucisz Seba mineło już pare dni closedeyes.gif
georg123
Vivec stalowka

Niezły mecz, niestety obrona gospodarzy zawiodła w decydującym momencie. Pechowy dzień mieli również chyba napastnicy gospodarzy.
pozdrawiam.
arczi333
4 kolejka

Arczi Mateusz

Mecz godny klasyczny według mateusz to fart a on miał pecha mozilwe ze tak powodzenia i dzieki za mecz

Mateusz13
Mateusz13 arczi

Dobry mecz odstaje Auxerre poziomem od pierwszo ligowego zespołu od razu to było widać. Honor francuskiego zespołu zachowali Polacy.

stalowka84
Stalówka Mateusz13

Gdyby nie perfidne kosy z tyłu to wynik meczu mógłby zamknąć się w dwu cyfrowym rozmiarze. Mam nadzieje że admini zajmą się zachowanie tego gracza, które odbiega od pozostałych graczy ligi.
arczi333
CYTAT(stalowka84 @ Oct 24 2010, 21:25) *
Stalówka Mateusz13

Gdyby nie perfidne kosy z tyłu to wynik meczu mógłby zamknąć się w dwu cyfrowym rozmiarze. Mam nadzieje że admini zajmą się zachowanie tego gracza, które odbiega od pozostałych graczy ligi.

Nie ładnie Mteusz przegrać tez trzeba umieć
Mateusz13
CYTAT(arczi333 @ Oct 25 2010, 07:29) *
Nie ładnie Mteusz przegrać tez trzeba umieć

Sory były tylko 2 perfidne faule i 2 czerwone kartki w pełni uzasadnione przepraszam więcej się to nie powtórzy.
Bakel
Bakel Mateusz13

Kolejny mecz, w którym przewaga Lazio nie podlegała dyskusji. Zwycięstwo, dzięki któremu ekipa z Rzymu podtrzymała szanse na awans do kolejnej fazy. Dzięki i powodzenia w następnych.

Mateusz13
Mateusz13 Sebas1996

Bardzo dobry mecz w wykonaniu obydwóch zespołów walczyły do końca bardzo zacięcie, więcej szczęścia dopisało w końcówce Spartakowi dzięki za mecz i powodzenia dalej ;p
Bakel
Bakel Stalowka

Rywal grał bardzo ciekawą piłkę, dlatego mecz był dla mnie dość trudny. Stalowka objął prowadzenie, ale udało mi się wyrównać po strzale do pustej bramki. Dzięki za mecz i do zobaczenia w 1 lidze.
stalowka84
Stalówka Bakel

Zasłużona wygrana gości, gospodarzom czegoś w tym meczu zabrakło. Ogólnie obydwa mecz z Bakelem bardzo dobre, i oby takich spotkań było jak najwięcej.
Dzięki i powo dalej
Bakel
Bakel Vivec

W tym meczu nie popełniłem błędu z pierwszego spotkania, gdy przy prowadzeniu dwoma golami zdekoncentrowałem się i pozwoliłem rywalowi nabrać wiatru w żagle, co skrzętnie wykorzystał. Dzięki za mecze i powodzenia w kolejnych.
arczi333
10 kolejks

Arczi Stalówka

georg123
Vivec Bakel

Oj, działo się w tym meczu sporo, najpierw udało się gospodarzom objąć prowadzenie, ale szybka odpowiedź gości i już było 1:2, druga połowa rozpoczęła się nie najlepiej, gospodarze stracili kolejnego gola. Począwszy od 68 minuty gospodarze rzucili się do ataku strzelając kolejno 3 bramki, i wygrali po ciężkiej walce 4:3
jedna z bramek dla gospodarzy była zaliczona jako samobój.
pozdrawiam.
arczi333
6 kolejka

Arczi Sebas

Mecz zajebisty gracz sebas widac ze ostro trenowal od pierwszego meczu zemną i było ciezko ale udało sie wygrac dobty przecienik dobry mecz oby wiecej takich meczy
wpisuje na prosbe Sebasa

Jeden Samobój

stalowka84
Stalówka Vivec

Bardzo dobre spotkanie rozegrali gospodarze którzy wysoko pokonali gości z Anglii. Dzięki za meczyk powodzenia.
georg123
CYTAT(lukasz44 @ Oct 22 2010, 12:58) *

Vivec Mateusz13

Ciężki mecz, pierwsza połowa dla gości, ale w drugiej gospodarze się przebudzili i wynik do ostatniej minuty nie był pewny.
pozdrawiam.
lukasz44
Rozgrywki w Grupie G uważam za zakończone, do 1\8 finału awansowały dwie najlepsze ekipy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.