Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pucharowy Off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Puchar Ligi IO
lukasz44
O wszystkim związanym z pucharem ligi w V sezonie
lukasz44
Zanosi się na baaardzo dużo WO w niedziele dry.gif Grupa A wogóle nie ruszyła, czy 5 meczy na 2 tygodnie to dużo ? Panowie sprężcie się...

Matis08
Zabijcie, zamordujcie...
Wgl zapomniałem o Pucharze ligi ohmy.gif
Dziś mi niewczas przypomniał..
Pewnie z tego względu, że mam akurat takich graczy co rzadko są na gadu biggrin.gif

Postaram się nadrobić większość meczy. Jest możliwość przedłużenia ?

@Edit :

Dobra już wiem, że nie ma.
lukasz44
Aktualki we wszystkich grupach zrobione.
Tak jak mówiłem przedłużeń nie będzie, więc grajcie, do niedzieli macie czas smile.gif
Pozdrawiam.
Bakel
W kolejnym sezonie Puchar Ligi musi być prowadzony systemem pucharowym.
lukasz44
Aktualki we wszystkich grupach zrobione. Czas na 1 mecze dobiegł końca, tam gdzie nie było wniosków wpisane WO.
siwers99
bramki z meczu na wyjeździe liczone są podwójnie?
snajper1929
No to w końcu mecz i rewanż czy do dwóch zwycięstw czy jak ten puchar ma wyglądać??? unsure.gif
lukasz44
CYTAT(snajper1929 @ Nov 13 2010, 21:58) *
No to w końcu mecz i rewanż czy do dwóch zwycięstw czy jak ten puchar ma wyglądać??? unsure.gif

A jaki masz dokładnie problem ? Gramy mecz i rewanż, w przypadku gdy w obu meczach wygrają gospodarze i mamy 1-1 w dwumeczu gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi, nie liczymy żadnych goli na wyjeżdzie.
Wszystko jest napisane w 1 poście, może lepiej byłoby tam zerknąć ?
snajper1929
Wiesz no dla mnie identyczne wyniki to np 5-3 i 5-3 a nie 2-0 i 4-0...
lukasz44
CYTAT(snajper1929 @ Nov 13 2010, 22:46) *
Wiesz no dla mnie identyczne wyniki to np 5-3 i 5-3 a nie 2-0 i 4-0...

No może nie jest to sprecyzowane dokładnie, ale chodzi o to co napisalem powyżej, zawsze tak gramy w pucharze ligi i to się nie zmieni. Zasada bramek na wyjeżdzie jest według mnie bezsensowna w tej grze.
siwers99
jak kolejna runda będzie się odbywać? losowanie czy tak jak jest wylosowane , 1 para z 2 , 3 z 4 itd.?
lukasz44
CYTAT(siwers99 @ Nov 15 2010, 09:57) *
jak kolejna runda będzie się odbywać? losowanie czy tak jak jest wylosowane , 1 para z 2 , 3 z 4 itd.?

Każda runda będzie losowana, wyniki losowania 1\4 już na forum. closedeyes.gif
Tsu
Widze ze w 1/4 zagram z Czubinho i tu jest problem bo ostatnio nie mozemy zagrac ligowego caly czas gdy chcemy rozegrac spotkanie i po wyjsciu z ustawien taktyki przejsc do spotkania to Czubinho wyskakuje blad pliku exe.Ten problem mamy tylko ze soba z innymi graczami gramy normalnie wiec jak ktos wie w czym moze byc problem to bylibysmy wdzieczni rolleyes.gif
siwers99
twarze albo stroje albo stadion w kitserverze
Milerinho
ja obstawiam stroje Evertonu tez nie raz nie dwa mnie wyrzucało przez nie wink.gif
lukasz44
CYTAT(Milerinho @ Nov 17 2010, 12:35) *
ja obstawiam stroje Evertonu tez nie raz nie dwa mnie wyrzucało przez nie wink.gif

Tak, 3 komplet Evertonu ten cały niebieski ma bug i przez niego wywala, po prostu nie zmieniajcie strojów na ten 3 komplet a powinno pójść bez problemu...
Tsu
No dobra poprobujemy jeszcze z tymi strojami:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.