Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
rafalon92
Istnieje już jakiś program do edycji pieniędzy w ML?

Chciałem jak zawsze wziąć kredyt na jakieś 300 milionów cool.gif.

PS. Jeśli chodzi o spłacanie robię to co sezon np. jak wziąłem 300 to 3x(co sezon) spłacam po 125 milionów biggrin.gif.
senQ
http://hotfile.com/dl/72562427/35a2724/PES...ML_1.0.rar.html

Nie wiem czy działa, bo ja nie używam.
rafalon92
Niestety nie działa.
tomaj
rafalon92 trzy godziny przed Tobą powstał temat o identycznej nazwie: Master League
Pozatym są tez tematy o ogólnej dyskusji o raz o dodatkach do PES2011, szczególnie w tym drugim mogłeś napisać o ten program!

I jeszcze takie moje małe pytanko, nie umiesz grać uczciwie?
rafalon92
CYTAT(tomaj @ Oct 8 2010, 09:54) *
I jeszcze takie moje małe pytanko, nie umiesz grać uczciwie?

Nie chce mi się znów pisać więc skopiuje moją odpowiedź z pesleague:

CYTAT
niektórzy to potrafią psuć sobie nieźle grę (jest PES 2011: Money ML v1.0 by MxSoniC )

CYTAT
Po 1. ten program nie działa.
Po 2. "psuć"? Moim zdaniem gra staje się znacznie bardziej realistyczna, a zarazem trudniejsza jeśli źle się zarządza pieniędzmi, ponieważ pożyczam 300 milionów, a oddaję 375. Powinno być coś takiego w pesie. Wszystkie kluby mają jakieś długi.
Rand
Mam pytanko, czy u Was też w ML zawodnicy praktycznie nie poprawiają swoich skilli?? Czy te treningi w ogóle coś dają, prawie połowa sezonu a u mnie nikomu skill się nie podniósł ani nie obniżył. Wiecie w czym problem?? W ogle nie widać paska progressu unsure.gif
tominho
Mam ten sam problem, 0 progresu. Jeszcze mnie nurtuje brak możliwości zmiany piłki w ML.
messjash
Co do skilli to mi zaczęły rosnąć zwłaszcza młodym zawodnikom gdy zmieniłem na ballance. Piłki w ML da się zmienić ale w głównym menu gry EDIT. Jest tam coś jak league/cup i tam można do konkretnej ligi dobrać piłkę.
wiewiorek
Ja mam inny problem z ML, chodzi konkretnie o to że jak wchodze w skład zespołu to przy niektórych zawodnikach pojawia się żółta zdenerwowana mina. Nie wiem o co chodzi, szukałem po necie szukałem tutaj i nic:(

P.S Grają w pierwszym składzie...

Dodaje zdjęcie jeśli ktos nie wie o co chodzi.

Dudek też miał takie coś jak siedział na ławce, może chodzi o to że grają cały czas ??

Marklar
moze niezadowolony z postawy druzyny? wink.gif w ktorejs z zakladek po prawej powinien byc podany powod niezadowolenia.
cos popieprzyli z tymi nastrojami zawodnikow w tej edycji. u mnie Rio Ferdinand byl niezadowolony z powodu braku gry chociaz w kazdym meczu wychodzi w pierwszym skladzie i gra z reguly 90 minut.

Transfery w ML
w edycji 2010 przez 5-6 sezonow probowalem sciagnac z powrotem Ciotaldo do Manchesteru United ale ile bym nie dal to za cholere nie chcial przyjsc. MU byl najlepszym klubem, wygrywalem wiekszosc pucharow. W 2011 przy pierwszym podejsciu kupilem go za 20 baniek chociaz ledwo utrzymuje sie w srodku tabeli po kilkunastu meczach smile.gif
r.a.j.a.n
wiewiorek
A spróbuj wcisnąć na tym ekranie co załączyłeś przycisk SELECT/BACK - może tam jest wytłumaczone ocb.
prezes87
Jak mają takie mordki to albo są ostro zmęczeni i chcą odpocząć albo są niezadowoleni z gry drużyny i chcą odejsc. Wyskakuje okienko w któryms momencie przed meczem że "Some players voice cos tam nie pamietam. I to jest własnie że są zmęczeni. Dajecie im odpocząć 1 mecz i już są happy z powrotem.
el_fuego
Ile trwa absencja zawodnika po czerwonej kartce ? Bo moj juz nie moze grac chyba z 6sty mecz ?!? To chyba jakis bład w grze,ktos mial podobny przypadek ?
Windziak
CYTAT(el_fuego @ Nov 3 2010, 11:18) *
Ile trwa absencja zawodnika po czerwonej kartce ? Bo moj juz nie moze grac chyba z 6sty mecz ?!? To chyba jakis bład w grze,ktos mial podobny przypadek ?

Zobacz sobie w "regulations" , tam jest wsio napisane wink.gif
lzs1993
Mam takie pytanie kim najlepiej zacząć ML bo grałem takimi zespołami jak real,liverpool,inter i po prostu po jednym sezonie gdy się wygra wszystkie puchary to gra się robi denna oczywiście poziom professional
Marklar
moze jakims slabszym zespolem? jakiej odpowiedzi od nas oczekujesz? graj jakim ci pasuje.
coley
CYTAT(lzs1993 @ Nov 11 2010, 08:11) *
Mam takie pytanie kim najlepiej zacząć ML bo grałem takimi zespołami jak real,liverpool,inter i po prostu po jednym sezonie gdy się wygra wszystkie puchary to gra się robi denna oczywiście poziom professional

chwalisz sie czy żalisz ?
zwieksz poziom albo wez slabsza druzyne nie ma innej opcji...pytanie roku normalnie
r.a.j.a.n
CYTAT(lzs1993 @ Nov 11 2010, 08:11) *

He? professional? no to chyba masz jeszcze jeden poziom... Dlaczego na nim nie grasz skoro ten jest za łatwy dla Ciebie. Nie rozumiem, pretensji...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.