Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs Na Najlepsz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
pancer
1) każdy kto uważa, że strzelił ładnego gola ( ale naprawdę ładnego dry.gif ) wybierze tego jednego najlepszego i do ustalonego dnia umieści ją na forum jako swojego reprezentanta. pòźniej czyli już po terminie składania "zgłoszeń" każdy ściągnie te bramki i wg własnego uznania oceni, ocena jednak ma polegać na oddaniu głosu w przygotowanej, pòźniej specjalnie do tego ankiecie. po podliczeniu głosòw zostanie wyłoniony zwycięsca smile.gif

2)każdy kto uważa, że strzelił ładnego gola ( ale naprawdę ładnego dry.gif ) wybierze tego jednego najlepszego i do ustalonego dnia umieści ją na forum jako swojego reprezentanta. pòźniej czyli już po terminie składania "zgłoszeń" każdy ściągnie te bramki i wg własnego uznania oceni. oceni je w skali od 1 do 5 każdą, ròwnież w określonym terminie. pòźniej zostaną przez kogoś podliczone wszystkie oceny dla każdej z bramek i wybierze się 5 najlepszych. do nich utworzy się ankietę i na podstawie głosowania zostanie wyłoniony zwycięsca.

3) tak jak w sposobie 2 tyle że przy wyborze 5 the best of the best trzeba napisać kròtkie uzasadnienie wyboru (żeby nie było niedomòwień cool.gif )

4) każdy kto uważa, że strzelił ładnego gola ( ale naprawdę ładnego dry.gif ) wybierze tego jednego najlepszego i do ustalonego dnia umieści ją na forum jako swojego reprezentanta. pòźniej czyli już po terminie składania "zgłoszeń" każdy ściągnie te bramki i wg własnego uznania oceni. oceni je w skali od 1 do 5 każdą z kròtkim uzasadnieniem (żeby nie było niedomòwień cool.gif ), ròwnież w określonym terminie. pòźniej zostaną przez kogoś podliczone wszystkie oceny i na tym obliczeniu zostanie wyłoniony zwycięsca.

oczywiście mam nadzieję że ten kto zgłosił swojego gola do konkursu nie będzie go oceniał bo to troche bez sensu by było smile.gif

aha, co najważniejsze w sumie: LUDZIE GŁOSOWA
rafios
ok sory ja jestem za sposobem nr 2 w sumie najrozsadniejszy
lukasso
rafios
to nie jest czas i miejsce zebys udostepnial nam swoje gole
ten temat dotyczy wyboru sposobu jakim bedziemy oceniac nasze bramki
wiec poczekaj az pomysl sie rozwinie i dowiesz sie kiedy bedzie termin przysylania bramek
pozdro
jestem za 2!!
Regz
Niezły pomysł smile.gif
Też jestem za opcją nr 2
Tomak
Opcja nr. 2
Mam nadzieję, że ocenianie będzie jak najbardziej obiektywne i sprawiedliwe...
Dj_Dario
Opcja 2, sam ja wymysliłem smile.gif Pozdro pozdro, bez chwalenia tongue.gif
the_barti
j/w - 2 sposob the best tongue.gif
pancer
CO JEST TYLKO 11 OS
tomek828
Ja jestem za sposobem nr.2 ale do konkursu jestem nastawiony negatywnie blink.gif myśle że się to nie uda blink.gif
Lukas_lbn
jestem tez za opcja nr 2 tongue.gif tongue.gif
yarodragon
good shit! jestem za sposobem numero due! tak jest optymalnie
dzenda_dzenda
nie bede mòwił że bede oryginalny i zagłosuje na sposòb inny niż 2...BO podoba mi sie 2 biggrin.gif Nie bedzie uzasadniania po prostu bedę liczyć na szczerość Waszą...i moją tongue.gif
Soxx
Także uważam że dwòjka jest najlepszą opcją smile.gif Ciekaw jestem jak wyjdzie to całe przedsięwzięcie wink.gif
pancer
bardzo sie ciesze ze to juz 16 osob zglosilo sie do konkursu ( bo wydaje mi sie ze wziecie udzialu w sondzie jest rownoznaczne z checia rywalizacji). proponuje zostawic ten temat do jutra wieczorem, okolo 20.00, potem zbierzemy lud ktory zaglosowal w ankiecie i ustali sie termin skladania bramek do konkursiwa biggrin.gif
F3niX.
nr 2 biggrin.gif
the_barti
ale te bramki mają być w pes4 ?
F3niX.
No przeciez nie w Fife .... ; )
tomek828
Tak w PES4 ?? Ja myślałem że w fife 2005 sad.gif ale chyba się nic nie stanie jak dam gola z fify ?? A tak na poważnie dalej myślę że to się nie uda ohmy.gif
toneek
opcja 2 bo tez jaka inna tongue.gif ale zeby bylo duzo biggrin.gif goli, naprawde ladnych laugh.gif
StraY
the_barti, dobre pytanie! tylko pes4? a jak dam brame z np. ISS PRO EVO 2 albo PES2?
the_barti
najlepiej jakby byly pogrupowane gry: jedne bramki pes3,4, fifa 2k5, we itp ;]
lukasso
eeee
narazie nie kombinujcie ohmy.gif
najpierw zrobimy w pes4 a potem sie zobaczy
i to nie wiadomo czy ten konkurs wypali
pancer
właśnie, nie kobinowac, jutro do okolo 20.00 zkladamy glosy do ankiety a od tej godziny proponuje do niedzieli 20.00 ladowac w TYM temacie bramki do konkursu, co wy na to?? ja sie zabiore za podliczanie ocen smile.gif
the_barti
a ja bym proponował zrobić nowy temat, i tam będą wklejać tylko i wyłącznie bramki, a tutaj będziemy komentowali i podliczali głosy, bo tak to burdel sie zrobi z bramkami i nie bedzie wtedy trzeba szukać czego ściągnąć ;]
Soxx
Nom...odzielny temat na bramki TYLKO I WYŁACZNIE...bez komentarzy zadnych. Tutaj sie zrobi zamieszanie i trzeba bezie szukac bramek miedzy komentarzami i mozna cos przeoczyc.
Kurcze a terazmały dylemacik na jaką brameczke postawić unsure.gif biggrin.gif
pancer
no dobra, to ja zaloze pozniej ten nowy temat na te bramki smile.gif a ja wczoraj strzelilem zaje*istego gola, kandydata do wygrania, tylko ze razem z ta bramka mam jeszcze 2 ktore chcialbym wystawic do konkursu sad.gif trzeba wybrac sad.gif
Pablo_el
konkurs konkursem ale gdzie nagrody mad.gif

wink.gif
toneek
wlasni beda jakies nagrody??? blink.gif a nie tylko "wygrales" wink.gif
Tomak
Ja mogę zasponsorować nagrodę ...

Fantastyczny, niesamowity, piękny, czerwony ... śrubokręt z widokiem na morze !!!
Ta niesamowita rzecz sprawi, że każda praca w domu będzie przyjemnością, a nie karą ...

Jeśli wygrasz turniej , zadzwoń pod nr. 0 700 880 300 / 1 min. połączenia = 20,99 zł + VAT / i zostaw swoje dane, a napewno otrzymasz pięknie zapakowany śrubokręt. laugh.gif
pancer
lol, ziomus jak chcesz nagrody to zadzwon do audiotele. nagroda bedzie duma i chwala z tego ze strzeliles najzajebistniejsza (wink.gif) bramke
Soxx
taaaa...no i miał byc czysty temat na bramki ONLY a tu znowu konwersacja się zaczęła. mad.gif I na jeden ch.. wyjdzie jakbysmy w poprzednim wrzucali ph34r.gif
the_barti
Soxx - jeszcze nie założył nikt tematu na tylko bramki, a tutaj mamy je komentowac ...
pancer
dobra panowie. wstawiam temat na bramki, tam ladujcie tylko kandydujace gole
zaloze jeszcze jeden temat gdzie beda tylko oceny tych goli, ale to dopiero okolo 21 jutro kiedy minie termin skladania goli do tematu z golami smile.gif no to konkurs rusza
maci
2 opcja jest ok i tego sie trzymajmy!!
pancer
oprocz propozycji ktora zamiescilem na temacie z bramkami, chce rowniez wydluzyc okres ladowania ramek na forum - do tego doszedlem po tym jak w pewnym momenie skonczyl mi sie limit na rapidshare i musze czekac, wiem ze to nie tyczy sie tylko mnie, wiec chce dac nam wiecej czasu na sciaganie i pakowanie goli. tak wiec ja jestem za tym zeby wydluzyc ten okres do wtorku wieczorem, mysle ze to bedzie optymalny czas. piiiis
Tomak
Pancer, tamten pomysł jest świetny ... Jestem jak najbardziej ZA .
lukasso
ok czas do wtorku
zgadzam sie
a co do propozycji ,w ocenianiu bramek
to jestem za
a wiec wybieramy swoja 5 faworytow
kolejnosc przypadkowa jak mniemam biggrin.gif
http://www.megaupload.com/ - tu macie stronke cos na styl rapid
tyle ze max upload wynosi nie 30mb a 500mb
pozdro
byleby do wtorku ph34r.gif
tomixx
ej a nie lepiej by było jak każdy by wybrał 5 naładniejszych opròcz swojej no bo każdy oczywiscie na swoją postawi!!!
lukasso
przeciez napisalem to w poscie powyzej
ze wybieramy swoją piątke faworytòw tzn ze musimy wybrac sposrod wszystkich bramek pięć ktore nam sie najbardziej podobaja
oczywscie poza swoją
teraz kpw??
pancer a gdzie twoj spektakularny gool?
czekam z niecierpliwoscia biggrin.gif
pancer
spoko, ja swoja wstawie jeszcze, nie ma sie co obawiac, narazie jeszcze pykam w pesika bo moze jeszcze jakas zajefajna brame strzele. jak na razie przeanalizowalem "rynek" i wiem jakiego gola wystawie (narazie, bo moge jeszcze cos ciekawego strzelic biggrin.gif)
Soxx
CYTAT (pancer)
heja lood. wiem ze poraz kolejny lamie swoje wczesniej dane slowo o nie pisaniu zadnych komentarzy tutaj, ale jako tworca pomyslu czuje sie zobowiazany.  mam propozycje. otoz w zwiazku z bardzo wysokim poziomem konkursu, a wlasciwie bramek tu zamieszczanych proponuje zmiane przepisow, CHCE ABY KAZDY KTO SCIAGNAL WSZYSTKIE BRAMKI POTEM NA ZALOZONYM PRZEZE MNIE NOWYM TEMACIE WYZNACZYL 5 JEGO FAWORYTOW, A NIE OCEN DANYCH WSZYSTKIM BRAMKOM, POTEM JA PODLICZE TO I SPORZADZE ANKIETE DO 5 GOLI KTORE BYLY NAJCZESCIEJ WYMIENIANE. wg mnie bedzie to bardziej klarowne bo bramki sa bardzo wyrownane i prawie rownie piekne i byloby bez sensu jak 10 bramek ma srednia ocen 5  blink.gif komenty do mojego pomyslu prosze na poprzednim temacie pisac. smile.gif

POPIERAM
A tak wogòle to pare bramek jest naprawde zajebistych....nie zdradzektòre wink.gif sami wiecie....ale teraz to mam duży problem z wyborem ,z reszta itak niemam takiej przebijajacej te najlepsze tutaj sad.gif Konkurs naprawde sie rozkręcił ...pozdro
tomixx
CYTAT (Soxx @ 5.06.2005 - 21:32)
CYTAT (pancer)
heja lood. wiem ze poraz kolejny lamie swoje wczesniej dane slowo o nie pisaniu zadnych komentarzy tutaj, ale jako tworca pomyslu czuje sie zobowiazany.
StraY
w tym konkursie bardzo wiele zależy od ... kamery przy jakiej powtòrka jest nagrana, dlatego lepiej by było przesyłać save'y z gry ( w dodatku znacznie mniej zajmują i mają lepszą jakość ), ale skoro wolicie aviki to dla wiekszego pożądku było trzeba pliki nazywać user.avi wink.gif
tomixx
mądre spostrzerzenie, nie ma co ale przecież można zobaczyć kto strzelił tą , bramę c dry.gif dry.gif dry.gif o nie??
StraY
można, ale po co szukac skoro mozna podac na tacy? jakbyś kiedyś zajmował się np. jakąś większą bazą danych wiedziałbyś czemu to napisałem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.