Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze o Pozwolenie oraz szukam graczy do ligi we2
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Mecze towarzyskie
_DEVIL_
Czesc!!!!
Na poczatku chcialbym prosic o pozwolenie Adminow forum i tworcow GUTTED AROS T-MAC SIANO itd patcha we2005 na udostepnienie patcha w celu prowadzenia ligi przeze mnie narazie liga jest dopiero zaczynana i bardzo prosze o pozytywna odpowiedz !!!!! bardzo prosze!!!!!!!!!

Drugi watek to szukam graczy do wlasnie mojej ligi !!!!!!!!!!!!!!! jesli admini udostepnia mi patch zgloszenie prosze kierowac na forum mojej stronki
http://members.lycos.co.uk/skorpio88/phpBB...ewforum.php?f=1
dziekuje za uwage
pikaso
siemka jestem chetny żeby grac w twojej lidze mam pytanie żeby grac przez neta czeba miec orginalnego ps5 oto moje gg 2437846 proszze o kontakt;)
Crawler
Mogę zagrać smile.gif Tylko gdzię się zapisać ? Bo ten link co podałeś to jak otwieram to pisze że nie ma takiego forum smile.gif Pozdro
T-Mac
QUOTE(devil905 @ May 28 2005, 15:04:41)
Czesc!!!!
Na poczatku chcialbym prosic o pozwolenie  Adminow forum i tworcow GUTTED  AROS  T-MAC SIANO itd  patcha we2005 na udostepnienie patcha w celu  prowadzenia ligi przeze mnie narazie liga jest dopiero zaczynana i bardzo prosze o pozytywna odpowiedz !!!!! bardzo prosze!!!!!!!!!

Drugi watek to szukam graczy do wlasnie mojej ligi !!!!!!!!!!!!!!! jesli admini udostepnia mi patch zgloszenie prosze kierowac na forum  mojej stronki
http://members.lycos.co.uk/skorpio88/phpBB...ewforum.php?f=1
dziekuje za uwage
[right][snapback]27659[/snapback][/right]

pomylka patch byl robiony przez :
Pan naczelnik ;-p / Director
T-Mac

Grafika / Graphics
T-Mac, GuTTeD

Zespoly / Teams
T.Mac, shai, GuTTeD, Soul, JAACA

zezwalam
daniel1990
Ja jestem chętny do gry w tym turnieju piszcie na gg 4906186 bo ta strona co podałeś to nie działa.
Czarny
Popatrzcie najpierw na date chłopcy wink.gif
May 28 2005, 15:04:41
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.