Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak wykonać drybling ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
BunNy
Elo , od zawsze grałem w gry piłkarskie(fifa,pes) na padzie na ps2 jak i na PC od zeszłego roku pad mi sie zepsuł i musiałem grać na klawiaturze , nauczyłem się i wszystko ok i teraz tylko tak gram ale jak gram w pes 2010 to klikam każdy przycisk to użycia w grze i nie robi dryblingu :/ nie wiem jak to zrobić jedynie jak trzymam podanie i strzał to zrobi drobny zwód.
luki431
Zdaje sie że nie zrobisz tego na klawiaturze,pełny drybling możliwy tylko na padzie,na klawiaturze jedynie drobne zwody,przeskoki nad piłką itp.
Ylien
CYTAT(BunNy @ May 21 2010, 15:07) *
Elo , od zawsze grałem w gry piłkarskie(fifa,pes) na padzie na ps2 jak i na PC od zeszłego roku pad mi sie zepsuł i musiałem grać na klawiaturze , nauczyłem się i wszystko ok i teraz tylko tak gram ale jak gram w pes 2010 to klikam każdy przycisk to użycia w grze i nie robi dryblingu :/ nie wiem jak to zrobić jedynie jak trzymam podanie i strzał to zrobi drobny zwód.

No trochę już minęło od założenia topiQ, ale pomogę trzymaj wink.gif
http://www.wrzuc.to/pl/24hfJwx6I6.wt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.