Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Puchar Polski GR.7
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
Milerinho
Termin na rozegranie meczy do 15.04.2010, po tym terminie zostanie rozlosowana kolejna runda.
Wyniki wpisujemy wg. schematu w tym temacie. Nie ma rewanzy !!

camel11
RUNDA 2

camel11 Edi

Opis:
Mecz grany w strasznych lagach. Najpierw Ediemu a w drugiej połowie mi wszystko zawisało w powietrzu ;p do przerwy 0-0 jednak, po przerwie najpierw karny dla Odry, potem wyrównanie i gol w 87` dający zwycięstwo Koronie. Będę starał się naprawić te lagi, coś router mi siada. Dzięki za mecz
lukasz44
lukasz44 Edi

Z rozpędu zrobiłem tylko 1 screen : (

Strzelcy:
Kujawa x2
Świerczewski
Hajto x2

Zieliński
Gajtkowski
Vuković

Mecz pod dyktando Łodzian, od początku narzucili swoje tempo, znów świetne zawody Tomka Hajto, który prowadzi swoją ekipę do kolejnych zwycięstw samemu strzelając gole.
dz.
lukasz44
seba lukasz44

Dobry szybki mecz, toczony w atmosferze Fair Play. Pierwszą bramkę zdobył ładnym uderzeniem głową z 8 metra Świerczewski, potem wyrównał po indywidualnej akcji Iwański. Drugą bramkę dla łks'iaków zdobył Kujawa uderzając niemal identycznie i z tego samego miejsca co Świerczewski. Gdy zdawało się że goście zdobyli już 3 pkt gola z niczego zdobył Chinyama uderzając mocno tuż obok słupka. Remis ? Nie,nie. Faul w środku boiska, trener łks'u zmienia taktyke przesuwając wszystkich do przodu, długa piłka do Gevorgyana, sprytny strzał, fatalny błąd bramkarza w ustawieniu i GOL !

lukasz44 camel11

Dobry szybki mecz. Wiele się działo, piękny gol z dystansu Tomka Hajty i Brasili z ostrego kąta.
Dzięki za mecze.
camel11
RUNDA 3

seba camel11

seba
runda 1.
Milerinho

Z grupy wychodzą 1 i 2 miejsce powodzenia w dalszej rundzie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.