Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NON TOPIC
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
thew
laugh.gif laugh.gif Hehe ok mniejsza z tematem,nie bede sie dalej osmiszal,nie wiem czemu caly czas mi sie wydawalo ze sa tu liniowi :wink:
dzenda_dzenda
:shock: ...p...przeciesz liniowi są tylko na powtòrkach?...Tam ich nie masz?? Czy w ogòle ci spalonego nie odgwizduje może?? :?
snake
Mianowicie chodzi o to ze po formacie dysku C:/ ,uprzedzonym wymiana procesora i plyty glownej ,na znacznie lepsze, z PES 4 znikneli mi sedziowie liniowi (przed formatem i wymiana byli),wszystko jest idealnie gram na rezolucji 1280/960,zero jakiego kolwiek tniecia,grafika jest idealna,plynnosc tez wszystko poprostu git tylko ze no nie ma liniowych ,instalowalem kilka roznych driverow i nie pomoglo,jezeli macie jaki kolwiek pomysl co moze byc zjebane ,to prosze piszcie ,dzieki z gory za odpowiedzi (w sumie mysle nad ponownym sformatowaniem dysku,poniewz zainstalowalem SP2 ,ale byly z nim klopoty i go rozinstalowalem,i moze to byc jakis problem?)

ps:

Dam tez tutaj kilka istotnych danych kompa na wszelki wypadek:

Grafa: Nvidia G-Force 4 Ti 4200 with AGP X8
Pamiec: 512 mb DDR RAM  
Procesor: AMD Seplon (chyba nazywa sie Seplon,nie znam sie na tym za bardzo) 2600 ,64 bitowy

Rozjebałeś mnie tym postem!
"Rezolucji" "Semplon" "zero jakiego kolwiek tniecia" "jaki kolwiek" "rozinstalowalem"
StraY
dokładnie to samo chciałem snake pisać biggrin.gif
kolego ja tu widzę jedną resolucje tongue.gif rozinstaluj jakie kolwiek komponenty mające powiązania z PES4 i sprawdź czy liniowi są wimpletowani w tą grę :twisted: ( podpowiem ci, że nie są )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.