Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Ekstraklasa - Liga międzysezonowa
Stron: 1, 2
Milerinho
Wzór

Kolejka:
Mecz: nick(ekipa) - nick (ekipa)
Powód:
snajper1929
5k

pongo - snajper

Proszę o przedłużenie
camel11
Kolejka nr 5

camel11 - Mani3k

Proszę o przedłużenie z powodu braku dostępu do kompa, na którym mogę grać w PESa. Dopiero po świętach będę go miał spowrotem, ale postaram się rozegrać ten zaległy mecz i wszystkie nowe z tego tygodnia u kumpla. Będzie trochę kłopotu z tym ale może się uda.
Mani3k
Kolejka 1
WKSRKS - Mani3k
Problemy z połączeniem, spróbujemy przez Hamachi.
JustMe1987
Kolejka nr 7

majster37 - JustMe1987

Prosba o przedluzenie. Nalozyly mi sie do grania mecze LE z meczami ekstraklasy co w polaczeniu z brakiem wolnego czasu zaowocowalo nie rozgeraniem tejze kolejki. Uprzejmi prosze o solidne przedluzenie poniewaz jestem bez neta az do wtorku. Po powrocie postaram sie zmajstrowac ten mecz jak najszybciej. cool.gif
jarek
Proszę o przedlużenie meczy do środy....powód ? święta ?
camel11
CYTAT(camel11 @ Mar 29 2010, 12:24) *
Kolejka nr 5

camel11 - Mani3k

Proszę o przedłużenie z powodu braku dostępu do kompa, na którym mogę grać w PESa. Dopiero po świętach będę go miał spowrotem, ale postaram się rozegrać ten zaległy mecz i wszystkie nowe z tego tygodnia u kumpla. Będzie trochę kłopotu z tym ale może się uda.

Jednak się nie udało ;p

Więc do prośby dopisuje kolejki 6-10, po świętach postaram się wszystko nadrobić ;/
Cimono222
Nie wiem gdzie napisać a więc. mam 2 mecze bo mecz z Niewczaszem to musimy dograć 80 minut. także jeśli się uda to oczywiście rozegram te wszystkie mecze ale jeśli mnie nie będzie i nie będę miał kontaktu z graczami no to proszę o przedłużenie moich meczów tak do poniedziałku. w weekendy jestem od 14-15 do 17-18
Tsu
7 kolejka
Jagiellonia(Tsu) : Ruch (dikhet)
Pisalem kilka razy do dikheta na gg ale niestety nie dostalem zadnej odpowiedzi a jutro ostatni termin takze prosba o przedluzenie chociaz to on powinien ta prosbe pisac.
tomaj
Kolejka: 6
Mecz: Tomaj (Arka) - Majster37 (Górnik)
Powód: Problem z dograniem terminu.

Kolejka: 10
Mecz: Tomaj (Arka) - Jarek (Wisła)
Powód: Podałem Ci na gg biggrin.gif
waldi198
GKS bełchatów(gwiazda10) 0:3 (waldi198) Polonia Warszawa
Wnoszę o WO ponieważ kilka razy pisałem do gracza gwiazda10 i ani razu nie raczył się odezwać
reyty
Prosiłbym o przełożenie kolejek 3-5. Święta teraz i nie mam czasu za bardzo grać bo też mnie w domu nie ma. Jutro może jakiś rozegram ale postaram się we wtorek je zagrać
gviazda10
CYTAT
GKS bełchatów(gwiazda10) 0:3 (waldi198) Polonia Warszawa
Wnoszę o WO ponieważ kilka razy pisałem do gracza gwiazda10 i ani razu nie raczył się odezwać

dlaczego chesz juz walkowera jak mamy rozegrac kolejke do 4.04.2010 godz 24.00. wiec mam jeszcze troche czasu jak nie zdaze to napisze o przesuniecie....
gviazda10
prosze o przełożenie meczów:
Kolejka 7
gviazda10 GKS Bełchatów - Polonia Warszawa waldi198

Kolejka 10
snajper1929 Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów gviazda10

W przyszły tydzień wszystko nadrobię nie dałem rady zagrać bo pracowałem i jeszcze te święta... Obiecuje że napewno je zagram... pozdro
jaro9
Unibet 1 liga

Kolejka: 4
Mecz: jaro9(Piast) - dywan (Widzew)
Powód:Graliśmy mecz 2.04 lecz koledze w około 40 minucie jak informował padł internet.Stan meczu (2:0) A więc zaproponowałem dogranie meczu kiedy indziej.Dziś trzy razy do kolegi pisałem ale ten nie odpowiedział wcale( mimo że był dostępny)W związku z tym z przykrością wnosze o WO na moją korzyść.
snajper1929
EXTRAKLASA

Proszę o dodatkowy czas na następujące mecze(wiadomo ten tydzień przed świętami nie sprzyjał graniu wink.gif ) :

5k pongo - snajper
6k snajper - camel
7k seba - snajper
Mani3k
Proszę o przedłużenie:
Kolejka 6
Mani3k - Seba
WKS
7 Kolejka

WKSRKS(Śląsk)-Camel11(Odra W.)

Powód: Pisałem do camela o mecze niestety bez odezwu , slyszalem ze ma zepstuego kompa to nie wiem ale raczej bym prosil o przedluzenie terminu na ten mecz. Thx wink.gif
Cimono222
Ja bym prosił o przedłużenie tak do środy, bo jutro mnie nie będzie, to nie wiem czy dzisiaj rozegram mecze. Wiecie święta są i takie tam to nie ma czasu niektórzy gracze.
tomaj
Powód: Wogóle brak zainteresowania meczem z Jego strony. Od tygodnia podobno mu pad nie działa i w ogóle się nie odzywa.
Wnoszę o WO.

Mecz: Tomaj (Arka) - Jarek (Wisła)
Powód: Wycofuje się z ligi. Proszę o WO chyba, że wejdzie ktoś w jego miejsce
reyty
1 Liga

Jak na razie nie mam żadnego kontaktu z graczem Cimono. Nie odp mi nic na gg. Więc na razie proszę o przedłużenie o jeden dzień.
WKS
Jako że jestem kumplem Cimono wiem że narazie go nie będzie bo wyjechał... jak już to daj mu czas do środy
reyty
Unibet 1 liga 3 Kolejka

reyty - Cimono

Proszę o walkower na moją korzyść gdyż, nie mam z nim żadnego kontaktu, nie odp mi nic na gg
Mani3k
Wnoszę o WO...
Mecz: Mani3k - majster37
Powód: "nie mam kompa wiec nie gram"
tomaj
CYTAT(tomaj @ Apr 4 2010, 11:28) *

Powód: Podobno ma problem z kompem, ale mi o tym nie pisał tylko o nie działającym padzie. Poaztym mimo zbliżającemu się końcowi przedłużenia meczu nie był nim w najmniejszy sposób zainteresowany.
WKS
Kolejka 12
Mecz: WKSRKS(Śląsk)-Majster37(Górnik)

Powód : Co bede sie rozpisywal koledzy wyzej juz wyjasnili
tomaj
Kolejka 11
Tomaj (Arka) - Justme (Pogoń)
Proszę o przedłużenie terminu, powód - brak odzewu ze strony Justme
snajper1929
11 kolejka

Majster - snajper

Powód powyżej znany
Robcio
13 Kolejka

majster37 (Górnik) - Robcio (Cracovia)

wiadomo.
gviazda10
Kolejka 14
gviazda10 - pogno
Wnosze o VO z pogno. Powodem jest brak jakiejkolwiek odpowiedzi od pogna tak jak by juz nie gral w lidze ....
Bakel
Panom majster37pl i Pongo już dziękujemy i witamy na czarnej liście graczy.
Gracz majster37pl nie będzie również uwzględniany przy obsadzie kolejnego ligowego sezonu.
reyty
Siadł mi PC i czekam na naprawę, kilka dni to potrwa więc proszę o przedłużenie
gviazda10
CYTAT
Panom majster37pl i Pongo już dziękujemy i witamy na czarnej liście graczy.
Gracz majster37pl nie będzie również uwzględniany przy obsadzie kolejnego ligowego sezonu.

to co Bakel walkowery nie ???
Mani3k
Zostali całkowicie usunięci z ligi. rolleyes.gif
Cimono222
Ja niestety rezygnuje z 1 ligi, mam ciężką sprawę w życiu prywatnym, przepraszam wszystkich.
waldi198
mam zaległy mecz z JustMe1987 który miał być w niedziele lecz go nie było i nie dał znaku zycia co będzie z tym meczem?
Edi092
15 Kolejka
Edi-Milerinho pisałem raz i nie dostałem odp,wiec prosze o przedłuzenie Ciebie Miler ;p
Milerinho
Witam panowie prosze o troche czasu na moje mecze poniewaz jestem aktualnie bez sprzetu do grania i nie mam mozliwosci rozgrywac wszystkiego, staram sie to rozgrywac u kumpla, moze niebawem bedzie sprzet do grania poki co porsze o troche czasu.
tomaj
CYTAT(tomaj @ Apr 18 2010, 19:32) *
Kolejka 11
Tomaj (Arka) - Justme (Pogoń)
Proszę o przedłużenie terminu, powód - brak odzewu ze strony Justme

Nadal brak kontaktu z graczem
WKS
Kolejka 17

Justme (Pogoń)-WKSRKS (Śląsk)

Napisałem do Just'a i pytałem sie czy gramy ekstraklase a on odpowiedział "już nie " nie wiem co to mialo oznaczac czy sie wycofuje czy sie obrazil... w każym badz razie bede pisał chyba ze zrezygnuje albo nie bedzie chcial grac to wtedy WO.

Kolejka 20

WKSRKS (Śląsk) - Mani3k (Widzew)

Tutaj zgadac sie mozemy lecz jest miedzy nami problem z połaczniem , ustalilismy ze zagram u kumpla ale trudno mi okreslic kiedy u niego bede planuje w środe . Wiec do czwartku prośba o przedluzenie ;]

Kolejka 19

dikhet(Ruch) - WKSRKS (Śląsk)

Moge usprawiedliwic sie tylko tym ze tu kolega był gosp ;D , poprostu brak czasu .

Za wszystkie mecze szczerze załuje i proprawe obiecuje a ciebie milerze prosze o przedłuzenie ; D : P
tomaj
18 Kolejka Miler - Tomaj

Z tego co pamiętam Miler pisał gdzieś, że ma problemy z kompem więc proszę o przedłużkę.
snajper1929
Proszę o przedłużenie moich meczy z kolejek 16-19

Miałem nie dośc że mało czasu to kłopoty z pesem...
lukasz44
Ja też proszę o przedłużke wszystkich meczy z tego tygodnia.
Robcio
Również to samo co panowie powyżej
JustMe1987
W zwiazku z tym ze przez ostatnie kilkanascie dni nie mialem czasu siedziec przy kompie dluzej niz pare minut (i nie zapowiada sie na zmiany) zmuszony jestem zrezygnowac z rozgrywek. unsure.gif Niestety przeplata sie to z moim bardzo dobry poczatkiem sezonu ale sa sprawy wazne i wazniejsze. Licze na wyrozumialosc organizatorow poniewaz w przyszlosci jesli czas pozwoli chcialbym brac udzial w rozgrywkach. Chcialem podziekowac wszystkim uczestnikom za gre fair i dobra zabawe.

cool.gif
gviazda10
Wnosze o przelozenie
2 kolejek.

koleja16
seba - gviazda10

kolejka20
majster37 - gviazda10

nie wiem co do wislu bo nie ma goscia.

Powidem jest zto ze miallem duzo pracy i nie wyrobilem sie ale nadrobie to w tym tygodniu.
stalowka84
Proszę o przedłużenie meczu z 11 kolejki z Dikhetem. Całkowity brak kontaktu i odezwu. Zagramy jak najszybciej się da.
gviazda10
kolejka 25
wnosze o VO w meczu

gviazda10 - JustMe1987

powodem jest wycofanie sie z rozgrywek JustMe1987 i to jest potwiedzone przez niego.
tomaj
Proszę o przedłużenie moich nierozegranych meczy z kolejek 21-25 na przyszły tydzień.
powód: w tym tygodniu nie miałem za dużo czasu na grę, a w weekend wyjeżdżam na zasłużony wypoczynek.
camel11
Proszę o przedłużenie moich meczy do przyszłego tygodnia (kol. 19,21,22,23) - powód: długi weekend ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.