Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1 Tydzień 1-5 Kolejka do 28.03
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Ekstraklasa - Liga międzysezonowa
Milerinho
Wyniki wstawiamy wg. szablonu SZABLON, prosze pamiętać o dodawaniu nr kolejki i opisie meczu.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kontakty ---> GG
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

1 Tydzień 1-5 kolejka do 28.03.2010

snajper1929
2 kolejka

snajper wksrks

Na inaugurację rozgrywek w derbach województwa dolnośląskiego Zagłębie pewnie i zasłużenie wygrało ze Śląskiem mając przewagę przez cały mecz i raz po raz zagrażając bramce strzeżonej przez Kaczmarka. Statystyka strzałów 18(9) - 1(0) mówi sama za siebie jak i posiadanie 57-43. dzięki za mecz

PS. nie wiem o co biega z logami biggrin.gif
tomaj
Tomaj TSU

Jak ja uwielbiam mecze, w których sposobem przeciwnika na przerwanie akcji jest faul. Arka jednak próbowała dawać sobie z tym rade i to ona prowadziła cały czas grę co udokumentowała bramką. Kolejne ataki przyniosły jednak kontry gości, którym udało się zdobyć 2 bramki. Końcówka meczu ograniczyła się do naporu Gdynian i wybijania piłki przez obrońców Jagi.
dikhet
2 kolejka

dikhet milerinho

Bramki: Zając 30', 88' - Podstawek 12', 25', 60' Trzeciak 31'

Dobry, szybki mecz. Nie powiem ze wyrównany, bo przyjezdni mieli przewagę. Mecz dogrywany stąd brak screenow. Miler, dzięki za grę.
Tsu
3 kolejka
Tsu lukasz44

Wyrównany mecz jak na polska ligę przystało wygrała drużyna która była po prostu skuteczniejsza po meczu trener Jagielonii miał wiele pretensji do swoich napastników którzy nie trafiali między innymi do pustej bramki smile.gif
thx/pozdro
Milerinho
1 kolejka
Milerinho waldi198

Świetny mecz w którym grały dwie Polonie, zwycięska okazała się ta z Bytomia po kapitalnie rozegranych akcjach i nienagannemu wykonczeniu +jednej bramce dosyć smiesznej Przyrowskiego smile.gif. Dzieki za mecz i powodzenia dalej ! smile.gif

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

5 kolejka
Milerinho WKSRKS

W tym meczu wszystko co złe dla Bytomian trwało do 53 minuty kiedy to fatalną grę obrony wykorzystał Śląsk, lecz później nadchodzi odrodzenie Poloni i kontry +kapitalne akcje srodka pola daja okazałe zwycięstwo smile.gif Dzieki za gre i do następnego smile.gif

później umieszcze kilka bramek strzelonych w pierwszych kolejkach smile.gif
jarek
3 KOLEJKA
jarek WKSRKS

CYTAT
Mój pierwszy mecz w ekstraklasie...strasznie nerwowy w moim wykonaniu. Bardzo wyrównane spotkanie dużo sytuacji z obu stron...kilka setek nie wykorzystanych przez Śląsk. Nie wyszedł ten mecz Wiśle ale cieszy że na konto wpadają 3 punkty. Dzięki za mecz smile.gif

Cziczinho
kolejka nr 3

cziczinho Tomaj

kolejka nr 5

cziczinho waldi198

kolejka nr 1

cziczinho stalowka

lukasz44
2kolejka
lukasz44 Cziczinho

Screeny:

Opis:
Pierwsza połowa to dominacja Lecha i świetna gra w obronie ŁKS'u a zwłaszcza Tomka Hajto który czyścił wszystko, lecz w 44 minucie gola do szatni łodzianom strzelił Peszko nie dając szans Bogusiowi Wyparło strzałem głową. Tuż po zmianie stron drugą bramkę dla lecha dołożył Lewandowski i zdawać się mogło że jest po zawodach. Lecz w 65 minucie kontakową bramkę zdobył Gikiewicz mocnym strzałem w krótki róg. Lechici stracili werwę z pierwszej połowy i przez to 6 minut póżniej stracili drugiego gola, a strzalał znów Gikiewicz. W ostatnich piętnastu minutach obie ekipy miały kilka 100% okazji, ale gola nikt już nie zdobył i spotkanie zakończyło się remisem. Dzięki.
Tsu
5 kolejka

Tsu JustMe1987

Obie druzyny podeszly do spotkania spokojnie bez nacisku na wynik co spowodowalo ze nie bylo zbyt duzo goli za to bylo sporo kombinacyjnej gry i ciekawych akcji smile.gif
thx/pozdro
stalowka84
2 kolejka Stalówka Tsu

Zasłużone zwycięstwo gości. Gospodarze zagrali bardzo nieporadnie i nieskutecznie. Dzięki powo dalej.

snajper1929
Kascelan to grać nie może w Jagiellonii wink.gif FIFA zabroniła biggrin.gif
WKS
4 Kolejka

WKSRKS Robcio

Nie wiem , poprostu nie wiem , dziekuje Robciowi za jego pechowa skutecznosc przez jakby te wszystkie 100% sytuacje zamienic na bramki to byloby 7:2 dla niego . Glupie bledy strasznie glupie niestety przeciwncy wymagajacy , mam nadzieje tylko ze uda mi sie jednak dopasowac taktyke bo to co wyczyniaja moi zawodnicy przechodzi ludzkie pojecie.
Robcio
CYTAT(WKSRKS @ Mar 21 2010, 22:50) *
Nie wiem , poprostu nie wiem , dziekuje Robciowi za jego pechowa skutecznosc przez jakby te wszystkie 100% sytuacje zamienic na bramki to byloby 7:2 dla niego . Glupie bledy strasznie glupie niestety przeciwncy wymagajacy , mam nadzieje tylko ze uda mi sie jednak dopasowac taktyke bo to co wyczyniaja moi zawodnicy przechodzi ludzkie pojecie.

Tragiczny mecz w moim wykonaniu. Spieprzyłem tyle setek że tego nie da się policzyć ale najważniejsze są 3 pkt smile.gif Dzieki
camel11
KOLEJKA NR 3

camel11 waldi198

Opis:
Mecz na szczycie można by powiedzieć xD do pierwszej części meczu obie ekipy podeszły bardzo otwarcie, nie było mowy o graniu w szachy czy czekaniu w okopach na niemców. Przez to pierwsza połowa była dość wyrównana, z wieloma akcjami z obu stron, poza jedną bramkową dwójkową akcją napastników i golu Matucośtam. W drugiej połowie Odra spuściła troche z tonu, zaczęła bardziej szanować każdą piłkę, co jednak nie powstrzymało Polonii od szaleńczych ataków, z których wiele razy goście szczęśliwie wychodzili obronną ręką. Najważniejsze jednak, że trzy punkty zostały w Wodzisławiu, a na pewno się przydadzą, bo wielu im nie ma co wróżyć xD dzięki

edit:
graliśmy na hoście waldiego, bo do mnie coś podłączyć sie w ni uja nie dało ;]
majster37pl
Kolejka nr.3

majster37pl Edi

Druzynie korony nie dopisywalo szczescie (do czasu) mieli kilka 100% okazji i chyba 3 poprzeczki i slopek. Jednak w ostatniej akcji meczu gdy atakowala druzyna gornika glupia strata pilki przez nie dokladne podanie i gol z kontry .
Edi092
4 Kolejka

Edi jarek

Mecz jak widać ciekawy , dużo ładnych akcji , przewaga jarka w posiadaniu piłki ale Gospodarze wykorzystywali swoje akcje, szkoda tylko tej straconej bramki z 90 min. Dzięki za mecz
majster37pl
Kolejka nr.2

majster37pl Jarek

Kolejna porazka Gornika choc mieli kilka swoich okazji na remis
Tsu
1 kolejka

Tsu Edi

Ofensywna gra Jagielonii od pierwszych minut zaowocowała wieloma sytuacjami z ktorych dwie udalo zamienic sie na gole,druzyna gosci glownie kontratakowala ale byly to grozne i przemyslane kontry i gdyby nie gol w 82 minucie bylby remis a moze nawet zwyciestwo wink.gif
thx/pozdro
lukasz44
4kolejka
lukasz44 gviazda10

Screeny:

Opis:
Bardzo dobre spotkanie w wykonaniu Łks'u, pierwsza połowa to totalna dominacja na boisku łodzian, rywale oddali tylko jeden niecelny strzał na bramkę Bogusia Wyparło. Pierwszą bramkę zdobył Gevorgyan w 8 minucie wykorzystując świetne podanie od Piotra Świerczewskiego. Dwanaście minut póżniej w polu karnym BOT'u zrobiło się gorąco, do bezpańskiej piłki przedarł się bramkostrzelny obrońca Łks'u - Tomasz Hajto i piekielnie mocnym strzałem zdobył drugą bramkę meczu. Warto odnotować że to już 3 gol Tomka w tych rozgrywkach. W drugiej połowa gra się wyrównała, obie ekipy miały szanse na gole, zwłaszcza piłkarze Łks'u marnowali je jak amatorzy. Kilka minut przed końcem rywali dobił Gevorgyan, strzelając gola po indywidualnym rajdzie i minięciu bramkarza.
Dzięki za mecz.
JustMe1987
KOLEJKA NR: 4

JustMe1987 Cziczinho

STRZELCY

Klatt "22 - Chrapek "17

OPIS

Z tego calego przezywania meczu i sytuacji po meczu rozwinal sie taki dialog ze zapomnielismy zrobic screenow xD

Wyrownany mecz chociaz wiecej wartosciowych strzalow ( w swiatlo bramki ) oddal Czicznho. Niestety Lewandowski swoja nieudolnoscia strzelecka odebral Lechowi szanse na zwyciestwo. Natomiast Klattowi wystarczyly jedynie dwa podejscia aby jedno z nich zamienic na bramke. Obaj mamy niedosyt po tym meczu i mysle ze rewanz bedzie bardzo pasjonujacym widowiskiem w ktorym padnie wiecej goli.

cool.gif
gviazda10
KOLEJKA 5

gviazda10 Tomaj

Mecz zaczął sie wyśmienicie dla gospodarzy bo juz w 13 minucie po skladenej akcji celnym strzalem popisal sie Małkowski. Arka dosyc szybko podniosła sie po utracie gola i w 27 min doprowadziła do wyrównania. Do przerwy wynik nie uległ zmianie choć gospodarze w 45 mi nie wykorzystali 100% sytuacji sam na sam. Po przerwie zmasowane ataki gosci i szybko objecie prowadzenia. Gospodarze szukali swojej 2 bramki w kątrach lecz Arka grała koncertowo w obronie. W końcówce po dobrej akcji przyjezdnych GKS wpakował sobie swojaka i zrobiło sie po meczu. Graty dal zwycięscy!!!
Robcio
3 kolejka

Robcio snajper1929

Bardzo żałuję tego meczu bo wiem że zasłużyłem co najmniej na remis, ale jak to często bywa szczęscie nie jest moim sprzymierzeńcem i zaliczyłem m.i.n 2 poprzeczki. Napewno jestem zadowolony z mojej gry z takim przeciwnikiem ale z wyniku napewno nie closedeyes.gif . Dzieki i powo dalej smile.gif
snajper1929
No tak Robcio był lepszy ale cóz tym razem szczęście po mojej stronie i niezawodny Iljan dał 3 punkty czemu nie ma mojego loga?? unsure.gif
jarek
5 Kolejka

jarek Robcio

CYTAT
pii piiii piiiii piii piii piiii piii piiii piiii piii piiii piiii piii piiiiiiiii piiiii piiiiiii Dzięki za mecz smile.gif

majster37pl
Kolejka nr.5

majster37pl lukasz44

Mecz od poczatku do konca pod moje dyktando ... Nie no żart biggrin.gif lukasz44 mial kilka sytuacji ale bardziej skuteczni byli gracze Gornika do tego nie najlepsza forma bramkarza ŁKSu wink.gif

camel11
KOLEJKA NR 1

camel11 Tomaj

Opis:
Odra, szukającja wciąż odpowiedniej taktyki, zagrała dość eksperymentalnie. Prawie się to opłaciło. Goście przeważali jednak jeśli chodzi o tworzone sytuacje bramkowe. Mimo wszystko i Odra potrwafiła wykorzystać co swoje. Arka dwukrotnie wychodziła na prowadzenie, gospodarze gonili wynik. DZieki za mecz

edit:
graliśmy na hoście Tomaja, wciąż mam małe problemy z routerem ;]
dikhet
4 kolejka
dikhet camel11

Kuriozalne gole wpadały w Chorzowie. Piłkarze Odry sprezentowali gospodarzom oba gole. W pierwszym przypadku była to bramka samobójcza, w drugim błąd bramkarza. Piłkarze Ruchu rowniez nie ustrzegli się błędów i podobnie jak rywale wbili sobie samobója. Bramka na wagę remisu to kunszt Brasilii który pięknym technicznym strzałem pokonał bramkarza Chorzowian. Przy stanie 1-0, Zając nie wykorzystał rzutu karnego dla Ruchu strzelając w sam środek bramki.

gviazda10
Kolejka 1

gviazda10 majster37

Mecz z pełną dominacją gości. Gra na jedną bramką i totalna dominacja na boisku. Efektem okazałe i zasłużone zwycięstwo Górnika nad GKS. Pragnę tylko jedno zaznaczyć że druzyna Bełchatowa ciągle szuka odpowiedniej Taksy po zespół. Graty dla Przyjezdnych!!!
gviazda10
KOLEJKA 3

GKS 0 - 3 LECHIA
3x NOWAK

gviazda10 stalówka

Mecz z przygodami !!!

Zagraliśmy pierwsza połowe meczu i nagle nas rozłączyło przy stanie 0-3 dla gosci. Mecz jedak dograliśmy pozniej do konca wynik nie ulegl zmianie. Mam tylko 1 ss z 2 meczu ja bylo 0-0. Wszystkie przygody może potwierdzic STALÓWKA.

Pamietam strzelców dla LECHI był to Nowak który strzelił 3 bramki.

Edi092
5 kolejka

Edi stalówka

2 Kolejka

Edi gviazda10

Dzięki za mecze !
stalowka84
4 kolejka Stalówka Majster37pl

Szkoda że w tym meczu gospodarze nie trafili z formą. W wyjściowej "11" wybiegł Kowalczyk który jako jedyny w tym dniu był w formie. Jednak niedane mu było dokończyć spotkania gdyż został zmieniony po brutalnym faulu któregoś z gości.
Nie pomogły roszady w składzie i niestety gospodarze musieli się zadowolić remisem z którego jednak mogą być zadowoleni.
waldi198
2.kolejka

waldi198 pongo

Robcio
1 kolejka

Robcio dikhet

Zasłużone zwycięstwo Pasów. Dzieki i powodzenia dalej wink.gif
JustMe1987
KOLEJKA NR: 2

WYNIK

JustMe1987 camel11

SCREENY

Pierwszego gola zdobyly rowniez Klatt.

Mecz dogrywany ze wzgledu na black screen u rywala.

cool.gif

tomaj
Tomaj Seba

Strzelcy: Trytko, Wachowicz - Chinyama
Niestety posiadam tylko screen wyniku

Pierwsza połowa niezwykle wyrównana i zacięta zakończyła się remisem 1:1. Początek drugiej części meczu to ataki Legionistów, na które jednak Areczka odpowiedziała golem. Końcówka meczu to popis umiejętności bramkarzy. Po strzale Lyubenova w poprzeczkę do piłki na 16 metrze dopada Trytko i strzela, jednak Mucha wybronił 100% okazję. W odpowiedzi Chinyama przeprowadził szybką kontrę, jednak w sytuacji sam na sam bramkarz Gdynian Witkowski okazał się lepszy wpierw wytrącając piłkę Legioniście, a potem wyrzucając ją poza pole karne.
Dzięki za gre.
waldi198
4.kolejka

waldi198 seba

bardzo wyrównane wielkie derby Warszawy:) poczętego zaczął się bardzo dobrze dla piłkarzy Legi ponieważ w 16min było już 0:2 lecz piłkarze Polonii się nie poddali i zaczęli atakować w rezultacie czego zdołali odrobić straty,reszta meczu przebiegała atakami z jednej jak i z drugiej stron lecz mecz zakończył się podziałem:) pozdro
Milerinho
3k

Milerinho maniek

Polonia Bytom przegrala wygrany mecz głównie dzieki postawie swojego bramkarza, który przy stanie 2:1 pakuje sobie piłke do bramki zamiast ją poprostu złapać.
snajper1929
1k

jarek snajper

plus swojak zawodnika Wisły

Nie wiem czemu gospodarz nie wstawił wyniku skoro mecz rozegrany ze 3 dni temu...

i czemu te loga nie śmigają??
seba
1 kolejka
seba lukasz44

3 kolejka
seba justme

snajper1929
4 kolejka

snajper1929 Milerinho

Podstawek x2

Zasłużona wygrana Polonii aczkolwiek gospodarze zasłużyli chociaż na honorową bramkę wink.gif

obustronny black screen więc wiadomo wink.gif
Pongo
3 kol.

Pongo dikhet

mecz kontrolowany przez gospodarzy, ktorzy wygrali zasluzenie. Dzieki za mecz.
Mani3k
Mani3k Robcio

Mani3k Pongo
seba
kolejka 5.

seba dikhet

jarek
1 kolejka

snajper - jarek 4-2
Mani3k
WKSRKS Mani3k

Mecz rozgrywany na raty, obu stronom lagi nie przyniosły radości z gry.

Strzelcy: (Śląsk Wrocław)
- Sotriovic (1)
- M. Gancarczyk (1)

Strzelcy: (Widzew Łódź)
- Sernas (2)
- Robak (2)
- Ben Radia (1)
- Duric (1)
Pongo
1 kol.

Pongo JustMe

Mani3k
camel11 Mani3k
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.