Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Go2Goal.pl
board.issonline.pl > Inne > Gry
kubinho9
Serwis został stworzony z myślą o wszystkich fanach futbolu dla których oglądanie meczów to za mało!
Tylko u nas wcielisz się w rolę piłkarza. Trenuj i podnoś swoją wartość finansową oraz umiejętności aż zostaniesz gwiazdą ligi!
Symulator piłkarski go2goal.pl zapewnia rozrywkę na najwyższym poziomie, to prawdziwa gratka dla fanów piłki kopanej.

Zarejestruj się i pokaż na co Cię stać!

Można mnie znaleźć w grze jako Jakub Drwal. smile.gif
Jamnik
CYTAT(kubinho9 @ Dec 9 2009, 17:32) *
Serwis został stworzony z myślą o wszystkich fanach futbolu dla których oglądanie meczów to za mało!
Tylko u nas wcielisz się w rolę piłkarza. Trenuj i podnoś swoją wartość finansową oraz umiejętności aż zostaniesz gwiazdą ligi!
Symulator piłkarski go2goal.pl zapewnia rozrywkę na najwyższym poziomie, to prawdziwa gratka dla fanów piłki kopanej.

Zarejestruj się i pokaż na co Cię stać!

Można mnie znaleźć w grze jako Jakub Drwal. smile.gif

Zarejestrowałem się smile.gif Potrzebujesz graczy ?
kubinho9
Jakub Jarmijak? Wysłałem Ci kontrakt, ale na 1 skład liczyć nie możesz. tongue.gif

Zachęcam do gry, naprawdę przyjemna gra. smile.gif
Jamnik
CYTAT(kubinho9 @ Dec 9 2009, 18:10) *
Jakub Jarmijak? Wysłałem Ci kontrakt, ale na 1 skład liczyć nie możesz. tongue.gif

Zachęcam do gry, naprawdę przyjemna gra. smile.gif

He he tak, wielkie dzięki. Od czegoś trzeba wystartować smile.gif
qwerte
@kubinho9 weź mnie do swojego klubu. tongue.gif Nazywam się Daniel Qwerte.
p3sman
Jam jest Chris Pesman. Weź mnie do siebie smile.gif

Niefajnie być bezrobotnym sad.gif
kubinho9
Panowie mogę przyjąć tylko jeszcze jednego rezerwowego obrońcę. sad.gif Mam już bardzo dobry skład, ale zawsze możecie liczyć na moją pomoc. Zatrudnijcie się w innych klubach i tam dorastajcie na ludzi. smile.gif
lukasz44
Moje gwiazdy :

Niestety w drużynie najlepszej nie gram, ale może w końcu trafie na dobrą ekipe smile.gif
smolarek
Szukam klubu! Jestem jako Edvin Smolarek. biggrin.gif Wysłałem Arce Gdynia i kilku innym klubom,żeby mi zaproponowali kontrakt. Zobaczymy,co z tego wyjdzie.
Elboro
Witam, Nasz klub to LKS Krzemień Jasienica, jesteśmy początkowym klubem i szukamy piłkarzy więc jeśli ktoś chce pograć to zapraszam...smile.gif
p3sman
CYTAT(Elboro @ Feb 16 2010, 15:55) *
Witam, Nasz klub to LKS Krzemień Jasienica, jesteśmy początkowym klubem i szukamy piłkarzy więc jeśli ktoś chce pograć to zapraszam...smile.gif

Zgłosiłem się do was. Jestem Thierry Henry 14 biggrin.gif
p3sman
WKS Breslau szuka zawodników!

Drużyna przyjmie każdego bramkarza, obrońcę i pomocnika smile.gif
Mateusz13
CYTAT(p3sman @ Feb 17 2010, 14:30) *
WKS Breslau szuka zawodników!

Drużyna przyjmie każdego bramkarza, obrońcę i pomocnika smile.gif

Też się zgłosiłem biggrin.gif jako bramkarz
rafios
polecam naprawde tongue.gif wciaga niesamowicie wink.gif
kubinho9
100 lat mnie ty nie było wink.gif Gra ktoś jeszcze? ;>
rafios
pewnie, ze tak tongue.gif ale ja pozniej zaczalem no i jestem dosyc slaby w porownaniu do Ciebie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.