Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rzuty rożne
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Fajnicki
Mam pytanko, czy wie ktoś czy jest mozliwość ustawienia kto podchodzi w pole karne przy rożnych?
dzenda_dzenda
z reguły do pola podchodzą najwyżsi zawodnicy, w tym też obrońcy środkowi. Ustawić się chyba tego nie da ale jest w strategy opcja "CB overlap" czyli stoper wlączający się do akcji ofensywnych. Ale ustawienia jako takiego żeby wybrać ktòrzy zawodnicy wchodzą w pole PESie nie ma.
Fajnicki
pytam bo jestem zdziwiony czemu mòj obrońca 194 cm, 87 gra głową - nie chce podejść po pole
>Kornel<
co to za obronca z takimi warunkami ??
Fajnicki
zrobiony przeze mnie Krzyś Sobieraj z Arki wink.gif
ftomekk
Fajnicki-obronca nie podchodzi pod pole karne zapewne dlatego,ze dales mu obrone na HIGH i strzalek do tylu.
Wierzasty
ogolnie mowiac to zawsze podchodzi jeden obronca i o ile sie nie myle to zawsze srodkowy obronca grajacy po prawej stronie biggrin.gif
a teraz dodatkowe pytanko jak zrobic zeby podszedl bramkarz....a jest to realne bo bramkarz komputera kilka razy juz podszedl do mnie pod bramke
dzenda_dzenda
jak przegrywasz np. jednym golem i weźmiesz ALL ATTACK to kiper wyjdzie.
Soxx
jak przegrywasz np. jednym golem i weźmiesz ALL ATTACK to kiper wyjdzie.

Hmmm...jestes pewien że bramkarz wyjdzie przy roznym w środku meczu :?: Wiem że w ostatniej minucie meczu jak jest rożny to sie fatyguje na bank,ale w środku meczu sie nie spotkałem jeszcze :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.