Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatki by Szymon_1906
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Szymon_1906
Witam wszystkich.

Od ponad roku sukcesywnie działam na scenie FIFY, teraz jednak postanowiłem spróbować swoich sił w dodatkach do PES-a. Jak tylko ogarnę wszystko to ujrzycie tutaj efekty mojej pracy. Pozdrawiam.
acm2108
Czekamy smile.gif
WisłaKu***
Zrób jakąś piłkę smile.gif
Szymon_1906
Co do piłek to zobaczymy. Na razie moje flagi. Jest to konwert z FIFY dlatego takie rozmazane, następne prace już będą już robione od podstaw.

To zaczynamy.

Lech Poznań:

dla porównania screen oryginalnych flag

Widzew Łódź:

również oryginalne flagi (przyzwyczajcie się bo tak będzie za każdym razem)

Wszystkie flagi robię sam, od razu zaznaczam, że nie są to wlepy. Zresztą pewna osoba na tym forum może to potwierdzić. Darek, dzięki za objaśnienie co niektórych spraw.
Daro.
Nie ma za co Szymonku. tongue.gif Każdy na scenie widział, co wyprawiasz ze swoimi flagami... i jakie arcydzieła tworzysz na tych teksturkach. Fajnie, że teraz zacząłeś również do PESa tworzyć tą flagową poezję. wink.gif Szkoda jedynie, że dwie pierwsze flagi z każdego flagpacku są rozmazane, ale wiem, że poprostu musiałeś je rozciągnąć z rozmiarów fifowskich... Twórz dalej Szymonku, by każdy miał przepiękne flagi w swojej grze. wink.gif
Jamnik
Świetne flagi, witamy na scenie smile.gif
unikat
Świetnie smile.gif Czekam na pracki do Pesa i witam jak kolega wyżej na scenie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.