Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualizacja od KONAMI
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Other Edit
mack
Mam pytanie odnosnie latki Konami, ktora pojawila sie w lutym. Mianowicie latka wazaca 30 MB to plik cv0f.img . I tu pytanie jak to ma dzialac? Bo wrzucilem do folderu img i nic ..
daavcio
Nie miałem tej łatki chyba, ale tak na siłę spróbuję pomóc wink.gif

1) Wiesz w ogóle co ta łatka ma robić? Bo może jest już wgrana, a po prostu zawierała słabo zauważalne zmiany?
2) Są 2 foldery /img chyba... Przynajmniej u mnie tak jest (w /PES 2009 oraz /PES 2009/kitserver, nie wiem czy tak było od razu czy to wynika z któregoś z moich patchów), więc może nie wrzuciłeś do prawidłowego wink.gif

Wiem, że nic konkretnego nie powiedziałem, ale to z tego względu, że nie mam do końca pojęcia - ale czasem popełniamy takie bezmyślne błędy jak podałem wyżej i mamy później pretensje xD
mack
Heh, no dzieki i tak. Wiem, ze m.in byly zrobione transfery i raczej nic sie nie zmienilo. Nawet w folderze img nie mam tego pliku i nawet nie mogle sie 'nadpisac' jedno na drugie.. Mysle, ze powinno byc to gdzie indziej..
Znalazlem na stronie gamingacces, tam gdzie byl link instrukcje, w ktorej kazali wkleic to do Documentsc Settigns/Dane apilkacji/PES9/downloads - cos takiego.. tylko, ze ja nie mam takiego folderu.. po stworzeniu go tez nie dzialalo .. wiec?
whan
Ten folder jest w docs%settings/all users/Dane aplikacj/Konami/Pro evolution Soccer 2009...
mack
CYTAT(whan @ Mar 29 2009, 11:24) *
Ten folder jest w docs%settings/all users/Dane aplikacj/Konami/Pro evolution Soccer 2009...

C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji - nic nie znalazlem ..
ShockER
Bo to folder ukryty.. tongue.gif
mack
CYTAT(ShockER @ Mar 29 2009, 11:43) *
Bo to folder ukryty.. tongue.gif

Tak myslalem, ale to nie zmienia faktu, iz go nie posiadam wink.gif
whan
jeśli nie masz żadnego patch to jest to oczywiste...
mack
CYTAT(whan @ Mar 29 2009, 12:00) *
jeśli nie masz żadnego patch to jest to oczywiste...

Czyli stworzyc folder tak ? A jak to ma dokladnie wygladac docelowo? I stworzyc go w -All users- i dalej -dane aplikacji- czy w konkretnym uzytkowniku np.-mack- -dane aplikacji- (z tym, ze te dane aplikacji w -mack- sa ukryte)
whan
CYTAT(mack @ Mar 29 2009, 17:41) *
Czyli stworzyc folder tak ? A jak to ma dokladnie wygladac docelowo? I stworzyc go w -All users- i dalej -dane aplikacji- czy w konkretnym uzytkowniku np.-mack- -dane aplikacji- (z tym, ze te dane aplikacji w -mack- sa ukryte)

Jeśli nie masz oficjalnego patcha to żaden folder Ci tutaj nie pomoże... Musi być odnośnik do takowego w pliku pes2009.exe.
mack
CYTAT(whan @ Mar 29 2009, 18:14) *
Jeśli nie masz oficjalnego patcha to żaden folder Ci tutaj nie pomoże... Musi być odnośnik do takowego w pliku pes2009.exe.

Ok.
Bo juz zglupialem. Ten patch uaktualnia tylko sklady, staty w rozgrywce Online ?

Chyba zrezygnuje z tego patcha. Szukam tylko dobrego OF'a z poprawionymi statami,skladami na dzien dzisiejszy... ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.