Pogrywam sobie z qmplami w pes4 i mam takie pytanie. Za kazdym razem musze ustawiac taktyke od nowa i jest to denerwujace. W edit mode zmienilem defaultowa taktyke ale dalej mam stara podczas granai online [bo pewnie jest wczytywana z roster file wolfs3.1.bin- uzywam pes4launcher v2.55]. Jest na to jakas rada? Aha... mam zapisane jeszcze taktyki w saveach ale opcja stock->load nie jest aktywna. Pomozcie
kosa
Apr 10 2005, 07:35
siemanko!
Ja tez mam taki problem... Raz gralem z gosciem o nicku KoKi i on wlasnie jakims cudem to załadował, pomimo ze gralismy na rosterze pes4online2005. Wytłumaczył mi jak to zrobić, ale nie skapnąłem a potem se poszedł...
drako1
Apr 10 2005, 10:57
Prosta sprawa.Robisz taktyke zapisujesz a potam musisz wczytać przed meczem online.
Radarek
Apr 10 2005, 13:26
Prosta sprawa.Robisz taktyke zapisujesz a potam musisz wczytać przed meczem online.
Ale opcja stock->load podczas meczu online jest niaktywna! A taktyki mam zapisane [w taki sam sposob jak chocby replaye] ale co z tego skoro nie moge ich wczytac?
ftomekk
May 1 2005, 23:32
Widze ze temat umarl-a faktycznie sprawa jest wazna.
Dzisiaj gralem z chlopakiem ktory tez zaladowal taktyke-ale zwial w polowie meczu.Jak to zrobic?????
ftomekk
May 2 2005, 15:46
Odzewu nie ma ale to co znalazlem mam nadzieje ze zainteresuje niektore osobu grajace nalogowo"online"
Przed połączeniem sie z przeciwnikiem wchodzimy do menu Edit i wgrywamy do pamięci plik z naszymi formacjami.
Oto rozwiazanie problemow z kazdorazowym ustawianiem formacji i taktyki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.