Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacja ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Duma Katalonii
Może ktoś opisać jak zainstalować stadion do PES'a ?tongue.gif
d-wade
Musisz narpierw ściągnąc kitserwera. Jak go masz poprostu folder ze stadionem wypakuj do folderu kitserwer/GDB/stadiums.
Duma Katalonii
A skąd to ściągnąć?xD
d-wade
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=715 proszę. Wypakuwujesz go do folderu z grą.
Duma Katalonii
No dobra. Wrzuciłem do tego folderu te stadiony i co dalej ? W wyborze stadionu ich nie mam :|

Kit server trza wrzucić tam, gdzie jest skrót do gry i settings ? Czy do data ? I jak wrzucić ? cały folder
np.FAN - Indoor, NBA Style
czy w częściach ?
d-wade
Kitserwer wsadzasz do folderu Pro Evolution Soccer 6. Zapomniałem powiedzieć że musisz włączyć plik setup w kitserwerze i nacisnąć install.

Co do instalacji stadionów wsadzasz cały folder.

Następnie gdy już jesteś w grze to gdy jest wybór stroi:
-naciskając 1 lub 2 zmieniasz stroje (jeśli jakieś zainstalowałeś)
-gdy naciśniesz F1 to możesz wybrać piłkę klawiszami Q i E (jeśli oczywiście zainstalowałeś)
-gdy naciśniesz po raz kolejny F1 możesz ustawić pogodę i takie tam pierdoły (pomińmy to)
-gdy znowu naciśniesz F1 to możesz se wybrać stadion klawiszami Q i E (D jeśli masz map.txt ale dla początkujących jak ty to pomińmy)

Miłej gry życzę. Pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.