Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Football Kingdom
board.issonline.pl > Inne > Gry
Rasialdinho0
Tak powinno sie grac w pesa !

http://www.youtube.com/watch?v=8dcvciKaoPA
Mortin
mozesz powiedziec cos wiecej o tej grze? na jaka platforme ona jest i czemu jak do tej pory nic o niej nie slyszalem
bardzo podoba mi sie fizyka pilki i animacje pilkarzy, sa bardzo realistyczne
Credt
Hmm, z tego co mnie udało się znaleźć, jest to gra wydana w maju 2004 roku na PlayStation 2 przez firmę NAMCO.
Rasialdinho0
Mortin Credt Ci powiedzial wink.gif.

Od siebie dodam ze jest krolowa pilek... takiego AI pilkarzy nie ma w zadnym pesie czy fifie.....

najwieksze + gry

- AI w ofensywie ( komputerowi zawodnicy z naszej druzyny sami nam wychodza do przodu kiedy znajdzie sie luka w obronie)
- fizyka pilki (potezne strzaly sa potezne , loby sa lekkie i zgrabne)
- siatki ! siatki sa tak realistyczne ze lepszych nie mozna zrobic
-animacje pilkarzy
-bramkaze ktorzy potrafia bronic strzaly i parowac na boki
- jak widzicie na filmie mozna robic piekne akcje przy czym nawet w pesie nie wiem czy mozna az TAK piekne robic
- wolne , fajny system wykonywania

kolejny genialny filmik....

http://www.youtube.com/watch?v=C-hoyfGLgfk , nie ma lepszej pily wink.gif

gameplay z bliska

http://www.youtube.com/watch?v=z3ICZmWhWYo...feature=related - zobaczcie jak sie rzuty wolne wykonuje
Credt
Ale skąd ją można wytrzasnąć? Bo w sprzedaży chyba jej nie ma (albo była, i to zapewne tylko w krajach azjatyckich), a o piractwie mówimy szeptem wink.gif
Ponoć w dniu premiery kosztowała 35 dolarów amerykańskich. A teraz? Przy okazji - wydaje mi się, że lekko bazuje na PESie 6, przynajmniej pod względem graficznym.
Chętnie bym ją przetestował biggrin.gif
Rasialdinho0
jest tylko wersja japonska , ale jest angielski patch ktory tlumaczy menu wiec nie ma problemu z rozumieniem . W sprzedazy byla tylko w japonii wink.gif . Sa rozne zrodla skad mozna ja dostac w swoje rece wink.gif
Credt
Tak jak myślałem - tylko u skośnookich laugh.gif
Wielka szkoda, że wydano ją tylko na PS2... mellow.gif
perONE
No szkoda, że tylko na PS2. KONAMI masz się na czym wzorować IMO ; ) Gra naprawde bardzo fajnie wygląda.
JustMe1987
Ciekawa alternatywa ale nie na dluzsza mete bo jest zbyt arcade jak dla mnie.. to tempo kosmiczne + strzaly jak z armaty i te rajdy to masakra jakas...
Kettger
Zauważyliście kapitalne siatki (pierwszy raz widzę tak fenomenalne animki siatek) oraz rewelacyjną płynność rozgrywki?

Szkoda, że te strzały z bliska są tak potężne, trochę nierealistycznie to wygląda. tongue.gif
JuveR
Na prawdę interesująca gra smile.gif Chętnie bym ją przetestował na PlayStation2, tylko skąd ją wziąć? Może ma ktoś kolegę w Azji biggrin.gif
Paw3l3k92
Patrzcie co znalazłem:P
Linki z rapida działają

Link
Abu17
Gra ktoś w tą grę??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.