mam pytanie do uzytkowniokow forum,a mianowicie jak moge podmienic numery tzn wyglad ich np ze zwyklych na czcionke z jaka graja w lidze angielskiej ??
Kròj trzcionki numeròw zakodowany jest w pliku etc_ee_tex.bin, ktòry jest w pliku 0_text.afs. Pozdrawiam
a jezeli na stronie
http://www.wekel.net/index.php?section=barcan mam numery w formacie bmp (chyba) to jak mam je podmienic??
Za pomocą Afs Explorer, Afs Extract, DkzStudio lub Graphic Studio, do wyboru do koloru(ja osobiście polecam extracta). Musisz załadować plik 0_text, wyszukać w nim etc_ee_tex.bin i zastąpić go plikiem, ktòry pobierzesz z tej stronki.
no właśnie..mnie też to ciekawi...ale to są bmp a nie bin, to jak je afs-em albo czymś innym wrzucic? :roll:
_kamil_
Apr 9 2005, 13:06
graphic studio. otwierasz, szukasz etc_ee_tex.bin i podmieniasz teksture
no swietnie ... pomogliscie
zrobnilem tak jak trzeba ale jak biore zeby podmienic to pisze zeby zmniejszyc do 8 bitow texture wiec zamieniam i zamiast numerow widze jakas czarna plame na koszulkach
Mam problem z numerkami na trykotach piłkarzy, coś pozmieniałem i usunołem je, teraz nie mogę dojść jak je spowrotwem wstawić, ktoś mi pomoże? :shock: