Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa S.a Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
krzychu117
Witam

Mam w planach Ekstraklasa S.A patch do PES 2009 zawierałby on ekstraklasę i I lige polską + kilka drużyn z drugiej. Dodatkowo bundesliga w miejsce eredevisie a eredivisie w miejsce others c. Szukam ludzi do pomocy.(najlepiej jakby Seba się zgłosił, dobrze mi się z nim pracowało). Jak ktoś chętny do pomocy. podawać gg
szolik
moim zdaniem dobry pomysł ale do tego potrzeba troche ludzi i czasu. Jakby co moge pomóc przy robieniu Śląska Wroclaw smile.gif
MaTiX89
Ja chętnie pomogę przy Flocie Świnoujście wink.gif
krzychu117
jakbym nie wiedzial panowie:). zresztą właściwie we 3 zrobilismy oep v2. Seba zrobił najwięcej. Prace się MOŻE zaczną po wydaniu kitservera i of editora.
mic_TS
A nie lepiej zrobic Ekstraklasa + I liga + czesc II, tak jak to mialo miejsce w pes2008 ?
krzysiek7
a nie mozna przejac kilka rzeczy z Orange Ekstraklkasa Patch na PES 8 do Pes 09 ? Na przyklad, przyspiewki,Herby,Loga,.... to przyspieszylo i ulatwilo by duzo
Zawiszak
Ja mogę pomóc przy Zawiszy Bydgoszcz (herby, składy, przyśpiewki itd.). Oczywiście jak się znajdzie (znana marka, 8 miejsce w II lidze zachodniej jakby co tongue.gif). Planowałem sobie sam zrobić tą drużyne, ale jak krzychu117 wyrazi chęć współpracy no to... biggrin.gif .

Czekam na odzew, mam nadzieję, że projekt wypali.

Pozdrawiam
Ickero
Jeżeli już jest propozycja o Zawiszy to ja składam chęć pomocy w zrobieniu Pogoni Szczecin. Chyba każdy wie co to za klub niestety zniszczony przez pana Ptaka. W tej chwili Pogoń gra w tej samej lidze co Zawisza ;]
jan17
Widzę że praca wre ;] hehe ! Ja bym pomógł ale niestety nie znam się na grafice itp. sad.gif A tak około ile potrwa zrobienie ów patcha ?
artis1990
Z checia bym pomógł, ale 0 pojecia na jakimkolwiek programowaniu, na jakiejkolwiek emulacji... jestem zielony w tych tematach... jesli jakies inne zadanie sie znajdzie z checia bym pomógł
Remi29
Witam!!!
Widzę pomysł całkiem ciekawy, powiedziałbym nawet bardzo smile.gif
a co byście powiedzieli na połączenie sił??
Przecież chodzi o to żeby zrobić coś bardzo dobrego.
pozdrawiam i czekam na odpowiedź
http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=35960.0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.